- Konu Sahibi lady_eliph
-
Hoşgeldin arkadaşım,sen de listemizdesin artık umuyorum bu ay yzün güler, sevgiler
Hoşgeldin Ebruli; seni de yazdım listeye inşallah bu ay senin içinde mutluluğun ayı olur rabbim yüzünü güldürür..
Tatlım son listemiz aşağıda. Mood arkadaşımızdan ses yok, acaba hamiş mi? Onun için mi sesi çıkmıyor?İnşallah hamileliğin sevincine dalıpta unutmuştur bizi,aksini düşünmek istemiyorum...
mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs [/COLOR]
lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
ebebebruli-------------------------> 19 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil--- Berna
Allah hepimize hayırlı bir ay,müjdeli bir ay nasip etsin canım dostlarım.
Umarım bu listedekilerin hepsinin yüzü güler
Mutlu Pazarlar
İnşallah arkadaşım, listemizde yoksun ama inşallah senden güzel bir haber alırız bizede haber et mutlaka sonucunuu
gunaydın arkadaslar evet sogar kurunu 1 ay kullandım sımdıde ıncır havuc kurunu denıyorum bakalım
benide eklermisiniz bat 15 haziran bu ayda hüsranla sonuçlandı.bebeeeeeekkkkkkkkk isssstiyoooooooooorummmmmmmm
cezveye bı bardak su koyup kaynatıyorum 2 kuru ıncırı 2 ye bolup kaynamıs suya atıyorum ardından 1 havuc dgruyorum ıcıne haslıyorum daha sonra sogutup gece yatmadan once ıcıyorum yumurtanın catlaması ıcın mıs
Canım benıde yaz lısteye 20 hazıran olarak maalesef 1 saat once regl oldum cok üzüldüm ya(( bu ay klomene devam edıp yumurtlama takıbı yaptıracam ıns hazıranda tutar, arkadaslara umut verıyorum ama ben maalesef umudumu yıtırdım gıbı (((((((
kaç kere yumurtluyorum anlamadım dun gece yıne regli sancısı gibi sancım vardı ıslaklık hissettim laobaya gıttım akıntım var daha beyazımsı ve yapışken ayyy anlamıyorum şimdimi yumurtluyorum acaba dun sanah denedik bugunu bos gecmeyi düşünüyordum ama geceki akntıdan sonra bu aksamı en azından degerlendriyım diyorum ama acab sperm kalitesi düşermi bugunde kasıklarımda belimde hafif agrılar var
benide eklermisiniz bat 15 haziran bu ayda hüsranla sonuçlandı.bebeeeeeekkkkkkkkk isssstiyoooooooooorummmmmmmm
kızlar benim adet döngüm 26 gun sizce çokmu kısa yoksa normal mi?
Abla bildiğin futbol takımı kurmuş... İkiz,üçüz,dördüz,beşiz falan değil, ONBİRİZ...O ne rahim; o ne yumurtlama, o nasıl bir sperm kalitesi...
Hindistanlı ablaya bak sen? Sabah mı yaptılar ki acaba? Vallahi şaştım kaldım... Tebrik ediyorum.
Biz 1 tane yapamadık daha... Millet onbirer onbirer çıkıyor sahaya... Tebrikler....
Eki Görüntüle 423421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?