HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kaç kere yumurtluyorum anlamadım dun gece yıne regli sancısı gibi sancım vardı ıslaklık hissettim laobaya gıttım akıntım var daha beyazımsı ve yapışken ayyy anlamıyorum şimdimi yumurtluyorum acaba dun sanah denedik bugunu bos gecmeyi düşünüyordum ama geceki akntıdan sonra bu aksamı en azından degerlendriyım diyorum ama acab sperm kalitesi düşermi bugunde kasıklarımda belimde hafif agrılar var

çok güzel bir düzenleme olmuş teşekkürler canım inşallah tablıya yakışır sonuçlar alırız

offf bu listeye göre topun ucunda ben ve battaş arkadaşlar var :2::2: son 8 gün gerçi bu aydanda umudum yok benim..kısmet bakalım..listeye yakışır sonuçlar alırız inşallah hepimiz kızlar amin

İnşallah arkadaşım, listemizde yoksun ama inşallah senden güzel bir haber alırız bizede haber et mutlaka sonucunuu

Canım benıde yaz lısteye 20 hazıran olarak maalesef 1 saat once regl oldum cok üzüldüm ya (( bu ay klomene devam edıp yumurtlama takıbı yaptıracam ıns hazıranda tutar, arkadaslara umut verıyorum ama ben maalesef umudumu yıtırdım gıbı (((((((

gunaydın arkadaslar evet sogar kurunu 1 ay kullandım sımdıde ıncır havuc kurunu denıyorum bakalım

benide eklermisiniz bat 15 haziran bu ayda hüsranla sonuçlandı.bebeeeeeekkkkkkkkk isssstiyoooooooooorummmmmmmm

cezveye bı bardak su koyup kaynatıyorum 2 kuru ıncırı 2 ye bolup kaynamıs suya atıyorum ardından 1 havuc dgruyorum ıcıne haslıyorum daha sonra sogutup gece yatmadan once ıcıyorum yumurtanın catlaması ıcın mıs

bende bu akşam başlayacağım yumurta çatlama problemim var i.saraçoğlu 6-7 tane inciri 500 ml.kaynamış suya atıyorsun 6-7 dk kaynatıyorsun daha sonra 1 tane havucu doğrayıp onunla birlikte kaynatıyorsun gunde 2 kere sabah ve akşam içiyorsun diye söylemişti.inşallah işe yarar

bende adet zamanı basladım her yolu denıyoruz ıste esımde ılerı derecede morfolojı bozuklugu var ne bulsak denıyoruz ınsallah hazıran ayı bıze hepımıze umut olur:2:

Kızlar öncelikle Tünaydın. Mutlu haftalar olsun.Bol yumurtlamamızın olduğu; çokkk kaliteli verimli saatler geceler yaşayacağımız, bebişlerimizin rahimlerimize tutunduğu bir hafta olsun

Canım benim, hiç üzülme, inşallah bu ay sana uğurlu gelir.Böyle işlerde moral motivasyon çok önemli biliyosun; O yüzden hiç kendii üzüp de motivasyonunu düşürme.Her sefer ilk defa deniyormuş gibi heyecan ve merakla dene.İnan yardımı olucaktır.Ben öyle yapıyorum,en azından umudumu canlı tutuyor

Serpill,aynı durumdayım tam 1 hafta oldu,bi hatun 7 gün yumurtlar mı? Ben de anlamadım kendimi.Geçen hafta pazar akşamı yumurtlama dönemim başladı takvime göre gerçektende akıntım ve sancılarım oldu, hala devam ediyor biliyor musun?
Hiç dinlenmedik, en çok arada 1 gece ara verdik, eşime söz geçiremiyorum, her gece denemek istiyor.Acele ettiğinden değil o sadece fizyolojik olarak bakıyor.Belki taktik uyguluyor ben stresse girmiyeyim diye, Başlarım çocuğuna ben seni istiyorum diyo her seferinde.Sanırım mahsus yapıyo ben strese giripte etkilenmiyim diye.O yüzden bizim bu haftaki çalışmalarımızın sadece 1 yada 2 tanesi bebek amaçlıydı gerisi hep birbirimizi istediğimiz içindi.Belkide doğru yol budur, göreceğiz 9 gün sonra

benide eklermisiniz bat 15 haziran bu ayda hüsranla sonuçlandı.bebeeeeeekkkkkkkkk isssstiyoooooooooorummmmmmmm

Tattlıımmmm..Hoşgeldiinnnnn
Biz de çok istiyorrruz o dediğinden yaa hadı inşallah sen uğurlu gelirsin bu enerjiyle bu güzeel dileğinle hepimiz hamiş haberi alırrıızzzz

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
ebebebruli-------------------------> 19 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

Abla bildiğin futbol takımı kurmuş... İkiz,üçüz,dördüz,beşiz falan değil, ONBİRİZ...O ne rahim; o ne yumurtlama, o nasıl bir sperm kalitesi...
Hindistanlı ablaya bak sen? Sabah mı yaptılar ki acaba? Vallahi şaştım kaldım... Tebrik ediyorum.
Biz 1 tane yapamadık daha... Millet onbirer onbirer çıkıyor sahaya... Tebrikler
....

kzzzzzzzzzzzzzzzzzlar hepinize yorumlar bekliyorummmmmmmmmm
ben bu gün dr gittim rahim temiz yumurtalarm varmiş en büyüğü 13 mm korunma dedi 12 günümdeyim acaba büyürmü

gercekkkmiiiiiyaaaaaaa inanamadmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…