HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kzzzzzzzzzzzzzzzzzlar hepinize yorumlar bekliyorummmmmmmmmm
ben bu gün dr gittim rahim temiz yumurtalarm varmiş en büyüğü 13 mm korunma dedi 12 günümdeyim acaba büyürmü

Tebriklerrr

Bak adet döngüsü 28-29 gün olan bir kadının yumurtlamasının en yoğun olduğu gün SAT+14'tür.
Yani örneğin ayın 1'inde adet olduysan 1+14= Ayın 15i senin en sağlıklı ve yoğun yumurtlamanın olduğu gün.Buradan yola çık.Eğer döngün buysa 12.gün erken yani elbet vardır ama büyür mü demişsin ya büyür...

Mesela benim döngüm 31 gün. 31 gün döngüsü olanlarda SAT+16 dır. SAT'ım 2 Mayıstı. 2+16= Ayın 18'i benim en yoğun yumurtlama günümdü.

Ok???

İnşallah büyür gelişir ve bu ay bize güzeeell haberler verirsin kuşum

dostum batı mı ekle bende geliorum gümbür gümbür 18 haziran

kızlar bizim listemiz yok muydu ekleyin beni de listeye 18 haziran bat

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
ebebebruli-------------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil

kızlarrrr herkese bol bol öpücükler,,,

yeni bir hafta,yeni bir gün,yeni heyecanlar,yeni denemeler,yeni koklaşmalarrrr...mayıs ayı da geçip gidiyor umarım hepimiz için en hayırlısı olur,bebek sahibi oluruzzz..hafta sonu o kadar düğün o kadar yoğunluk arasında DİKKAT BEBEK VAR filmine gittim tam da bize göre...her telden anne adayı varrr filmde.Denemeleri,cep telefonlarına düşen yumurtlama tarihleri,(kocanın cep telefonunun da da bildirim var),sevişmeleri,heyecanları,baba adaylarının heyecanları,araştırmaları vs vs vs...Çok basit konusu fakat şu durumda tam da bize göre kendinizden çok fazla şey bulabileceğiniz bir film alın kocalarınızı gidin bu filme

Bu sıcak yaz günlerinde hem vitamin alıyım,hem doyayım hemde çok kilo almayıp besin değerlerim yerinde dursun diyorsanız, bir de sıcaktan bunalıp serinlemek istiyorsanız, her zaman her yerde rahatlıkla yapıp tüketebileceğiniz bir çorba tarifi kızlar.Malzemeler hazır olduktan itibaren sadece 5-10 dk.nızı alacak...

Ben Cumartesi akşamı yemekli misafirime yaptım,bayıldılar bir kepçe bile kalmadı :)

Malzemeler
Çorbayı kaç kişilik yapacaksanız o kadar büyük yemek servis kaşığı ile erişte (Örneğin 4 kişilik çorba için servis yemek kaşığı erişte)
Elinizin altında varsa aşurelik buğday yine kişiye orantılı şekilde kaşıkla ölçebilirsiniz.
Yoğurt
Su
Tuz
Nane
Kırmızı Pul biber
Zeytinyağ

Erişteleri haşlayıp süzün ve bir kaba alın.(Yapışmaması için süzdükten sonra çok çok az bir zeytinyağı üzerinde gezdirip karıştırın.
Buğdayları da birkaç saat önceden pirinç gibi ıslayıp daha sonra haşlayın.İyice haşlandıklarına emin olduktan sonra erişteler gibi bir kaba alıp soğumaya bırakın.

Bir kapta yoğurt,su ve tuzu kullanarak koyu kıvamlı bir ayran yapın. Soğuyan erişte ve buğdayları ayranla karıştırın.

En son üzerine bir cezve yada yağ yağma tavasında zeytinyağının içine bolca nane ve pul biberi koyup yakın.
Ayranlı çorbanızın üzerine gezdirin Bunun yanına domatesli,taze naneli,biberli bir bulgur pilavı,biraz yeşil salata.Bu yaz sıcağında daha besleyici,tahıl ağırlıklı bir yemek bulamazsınız AFİYET OLSUN

ben bayılıyorum bu çorbaya çok hafif oluyorr teşekkürler canımmm akşama yapayım barii aklıma düşmüşken

tamam cnm inş.bu ay olur tutturabiliriz sanırım ben yumurta hesaplamayı bilmiyorum.

Tatlım hazan'a yazmıştım sana da kopyalıyorum..

Adet döngüsü 28-29 gün olan bir kadının yumurtlamasının en yoğun olduğu gün SAT+14'tür.
Yani örneğin ayın 1'inde adet olduysan 1+14= Ayın 15i senin en sağlıklı ve yoğun yumurtlamanın olduğu gün.
Mesela senin adetinin son günü (ÖRNEĞİN) 15 Mayıstı. Adet döngün 29 günse(Standart budur) 15(SAT'ın)+14 diyeceksin.Buda = 29 yapıyor yani 29 Mayıs senin yumurtlamanın en yoğun olduğu gün demek oluyor.Bu örnek bir tabloydu.Burdan yola çıkabilirisn.Ama zaten, yumurtalık sancıları,kasılmaları,akıntılarının gelemeye başlamasıylada yumurtlama dönemini kendin farkedebilirsin.Eğer düzensiz bir adet döngün varsa en sağlıklı yol vücut belirtilerin (akıntıların,sancıların,vücut ısısının yükselmesi) olur.

Örnek veriyorum benim döngüm 31 gün. 31 gün döngüsü olanlarda SAT+16 dır. SAT'ım 2 Mayıstı. 2+16= Ayın 18'i benim en yoğun yumurtlama günümdü.

Bunun gibi? Anladın mı?

tşk ederim cnm inş.bu ay olur Allah ım yardımcımız olsun.

tşk ederim cnm inş.bu ay olur Allah ım yardımcımız olsun.

teşekkür ederim cnm hesapladım.sen ne kadarlık evlisin.

1 yıl kadar oldu balım. Ama korunuyorduk. 3-4 aydır deniyoruz daha.
Bırakınca hemen hamile kalıcak sanıyo insan.
Ama malesef öyle olmuyor :44:

Senin ne kadar oldu,ve kaç yaşındasın?

1 yıl kadar oldu balım. Ama korunuyorduk. 3-4 aydır deniyoruz daha.
Bırakınca hemen hamile kalıcak sanıyo insan.
Ama malesef öyle olmuyor :44:

Senin ne kadar oldu,ve kaç yaşındasın?

bizim haziranın 6 sında 2 yıl olucak evlendiğimin 6.ayından beri istiyoruz ben 1 senenin sonunda doktora gittim olmuyor diye..basit over kisti varmış bende 2 ayda ilaçla gitti.daha sonra klomen ve çatlatma iğnesi oldum yine çatlamadı yumurtam en son rahim flimi istedi o da çok şükür temiz çıktı eşimdede sorun yok ama olmuyor.26 yaşındayım cnm inş.incir havuç iyi gelir.sen kaç yaşındasın?

Bende 26 yaşındayım tatlım. Ben de zaten rutin kontrollerime gidiyorum, bir prob yok demişti dr.um.Zaten korunmayı yeni bıraktığımız için biraz zaman alabilir dedi.Bakalım yaz sonuna kadar bir gelişme olmazsa daha detaylı bir tarama yaptırırız eşimle.Şimdilik çok büyütüp panik durumuna geçmek istemiyoruz psikolojimiz buna endekslenmesin diye...

aynen öyle cnm benimde daha vucudum yeni yeni kendine geliyor Allah ım yardımcımız olsun.Rabbim buyuk

canım bu hesaba göre benim bat 16 haziranmış. sen yine değiştir istersen sürekli deşiyo bu bat-asıca kesin yine değişecek ilaç kullanıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…