HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kızlar ben geldiiiimmmmm

özledim sizi dayanamadım geldim.

mübarek 3 aylar da giriyor, dualarınız kabul olsun hepinizin.

listeden de çıkarmamışsın elifim, ben umutsuzluk yaptığım için çıkar dememiştim, doğum kontrol hapına başlayacağım, korunmak zorundaymışım ama madem çıkmadım şımarıklık edeceğim, 1 sene boyunca her zaman orada olmak istiyorum.

benim mol konusuna gelince normalde kürtajdan sonra hemen sıfıra inen bhcg bende 2 hafta sonra 65 çıktı, ama düşecek inşallah, 1500 2000 kişide bir olan molü rabbim verdi diye mol olanların %10'unda olacak k.ns.r de gelecek diye bir kaide yok :26:

bu arada mol gebelik; yumurta hücresine 2 sperm girince ortaya çıkan bir rahatsızlık, haliyle dna yapısı bozulduğu için hamile kalınan şey insan yavrusu olmuyormuş. 2 3 gündür eşimle uğraşıyorum ayrıca, insan bir terbiye eder seninkileri bu ne böyle saldırmışlar yumurtacağzıma abaza gibi diyorum. o da ne diye seninki her önüne geleni alıyor diyor, kafasını karıştırmışsın benimkinin diyorum, gülüşüyoruz

üstümde bir rahatlık bir huzur bir adını koyamadığım bir şey var, Allah sıkıntının yanında sabrını da veriyor kesinlikle.

neyse sizleri seviyorum, hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Canim seni iyi gordum kotu seyleri aklina getirme hic. Bir talihsizlik olmus ama bu herseyin artik hep kotu gidicek demek degil. Ben umuyorumki gerekli sure tamamlandiktan sonra sen cok tatli bir Anne olucaksin
Bizlerde ins bu zaman icinde sana guzel haberler veririz :)

benim de adetime 8-9 gün kaldı 30 mayıs artık az kaldı.ama ben çok fena soğuk almışım.ateşölçüyordum ama ateşim hastalıktan yülsek çıkıyor dün 37.5 du şimdi 36.6.kasık batmalarım var ama her ay oluyor.inşallah bebiştir...allahım dualarınızı kabul eylesin

Kızlarr hepinize günaydınn.Çok moralim bozuk dün eşimle kavga ettik başka bi konudan çok üzdü beni çok ağladımm.Rabbim eğer bu ay bana evladımı nasip ettiyse çok mutlu olacağım ama bu ayda olmadıysa rafa kaldırıcam bebek işini biraz çünkü eşimle aram hiç iyi değil şu anda ve düzeleceğini de düşünmüyorum düzelir diye de uğraşmayacağımm çok kalbimi kırdı çünkü hemde 3. kişiler yüzünden hemde kendi arkadaşları yüzünden beni üzdü çok üzdü.Allahım herşeyin hayırlısı versin hepimizin hakkında.

Günaydın cnmmm....

AAAA yapma ama böyle evlilikte olur böyle şeyler...Klasik erkekler işte boşver...Sen moralini bozma suçluysa farkına varacaktır merak etme....

gunaydınlar bende dun akşam başladım incir kürüne tam bana göreymiş tadı çok guzel inş.şifa olur eşimede yedirdim 5-6 tane

forum ıyı geldı bana olumlu seyler okuyorum arada olumsuz seyler olumsuz seyler olunca benım sorunummus gıbı uzuluyorum guzel haber olunca benımmıs gıbı sevınıyorum daha oncesınde bakıyordum kadınlar kulubune uye degıldım ıyıkı uye olmusum oyle herkesle paylasamadıklarımı burada rahatlıkla paylasabılıyorum ne mutlu bana. adtım bıtelı 3 gun oldu 1 dolu bı bos yumurtlama bıtene kadar benım yumurtlama gercı 26 mayıs 3 hazıran arası olsun yınede belkı tutar dıye gun asırı ınsallah tutar

inş.haziran ayı umudumuz olur bu mubarek gunlerde çok dua edelim Rabbim dualarımızı kabul etsin.

kuzumm dert etme her evlilikte oluyor böyle şeyler...3.kişi,4.kişi,kıskançlık,umursamazlık her şeyden kavga çıkıyor...ağlayıp dert etme inadına karşında tınlamıyormuş gibi dur belki zor olur bizim için ağlamamak ama dene üzüldüğünü hem de çok üzüldüğünü anlıyorum ama çatı altında iki insanın dargın olması çok kötüüü...3.ayların başlangıcı affeden sen ol,büyüklük sen de kalsın...Allah'ım dualarımızı kabul etsinnnn....

hayırlı günler

Çok sağol canım hatta sağolun arkadaşlar gerçekten insana moral oluyorsunuz iyi ki varsınız.Kalbim çok kırıldı ama benim konuşmayı düşünmüyorum eve gidince hatta konuşmak bile istemiyorum sırf arkadaşları yüzünden, hemde kavga ettiği arkamızdan konuştuğu arkadaşları için bana bağırdı.Sadece barışmaya mı gideceksin gitme dedim diye çok büyük laflar etti ne o arkadaşlarını nede dedikoducu eşlerine tahammülüm yok artık bide bizi de birbirimize düşürdüler ya allah karşıma çıkarmasın zaten onları yoksa elimden kimse alamıcak.Neyse sözün özü şu ki özürler dilesede çiçekler alsada karşımda ağlasada hiçbiri yetmeyecek bana içim nasıl düzelecek nasıl eski sıcaklığa kavuşacak bilmiyorum allah hayır etsin sonumuzu..

Allah hayır edecek canım şimdi olayın sıcağı sıcağındasın ve böyle düşünüyorsun.Biz kadınlar herşeyi onlardan farklı görür,farklı düşünür ve farklı yaşarız.Birçok olayı da önceden görür yani tehlikeyi onlara söylediğimiz vakit inanmazlar ama olay başımıza geldiği vakit şaşırıp kalırlar... benim de başımdan böyle bir olay gelmişti eşimin arkadaşının eşinin dedikoducu olduğunu dile getirmiştim,diğerinin yalancı vs vs gibi söylemlerde bulunmuştum..o zaman inanmamıştı ve bana kızmıştı önyargılısın diye...sonra gün olur devran döner derler ya dediklerim birebir çıktı ben hiç birşey demedimmm..Benimki özür diledi,şımarıklık yaptı,hediyeler aldı ama nafileydi çünkü ben de senin gibi çok kırılmıştım..ama günler aylar geçince kızgınlığım da geçti,,şimdi ne mi oldu her anlattığımı canı gönülden dinler,yorum yapar ve kesin doğrudur der...Hep diyorum ya kuzum erkekler çok yüzeyseller,biz detaycıyız ayrıntıları çok biliriz ve karşımızdakilerin ne olduğunu bir görüşte anlarız....İYİKİ KADINIZZZZZ İYİKİ BU KADAR DÜŞÜNCELİYİZ İYİKİ BU KADAR İÇTENİZ

[

Arkadaşımm aynen anlattığın gibi beni dinlemiyor.Kendi duydu arkasından söylenenleri bir daha konuşmam bitmiştir dedi dün aradılar gelin konuşalım diye gitme sen yüzsüzmüsün dedim olay oldu ya hala görüşmeye çalışıyor onlarla onlar adam olsa zaten arkandan konuşmazlardı dedim bende.1 Haziranda ortak arkadaşlarımızın düğünü var heleki aynı masada oturalım masamıza gelsinler olay çıkarcam suratlatına bile bakmıcam onlar yüzsüz bizim adam onlardan yüzsüz gidior ayaklarına.Ama olayı ona sor ben dinlemeden anlamadan yargıszı infaz yapıyomuşum.Kaç yıllık arkadaşlığı hanımları bitirdi.Laf soktular araya dedikodu soktular adamları birbirine düşürdüler şimdi barışmaya çalışıyolar yaa allahım o kadınları bi elime geçirsemm var ya ağzımla bile dövsem yeter.Neyse hamiş umudu besleyen arkadaşlarımızın açtığı topige başka dertler sokmayayım ama ben bebek işine ara veriyorum.

Kuzular, bugün erken saatlerde giremedim.Sabah çok erken vakit pazara gittim kayınvalidemle birlikte,ne var ne yok topladık geldik Sonrada mükellef bir kahvaltı sofrası kurduk ve eşimin amcalarının eşlerini davet ettik (Hepimiz aynı sitedeyiz)
Sohbet muhabbet çay kahve derken öğlen oldu faturalar vardı onları halletmek için çarşıya indim.Birazda alışveriş yaptım.
Daha şimdi eve girdim.Pazardan 5 kilo daha bezelye almıştım şimdi oturdum onu ayıklıyorum dipfrize atacağım kış için hazırşık
Öncelikle:

İlkkknuurrruuuuummm, gözümün nuruuuu, canıım arkadaşıımm.
Üzüllmee demek çokkk kolay biliyorum.Bazen -heleki böyle hassas dönemlerde- ufacıcık şeyler bile insanı çok derinden ve şiddetli sarsıyo.
Eminim minicik bir şeydir canını sıktığın ama sinekte küçük mide bulandırıyor.
Sana kesinlikle alttan al falan demiyicem,sadece önyargısız ve ılımlı davranmaya çalış.Çünkü özel bir dönem bu dönem.Ve eminim artık 2 tarafta gerildiği için oluyor tüm bunlar çünkü aynısını bizde yaşıyoruz.
Biz de dün gece yarı küs uyuduk.Neden mi? Yattık, ayağımı üzerine attım, ben eşime değmeden uyuyamam ya koluna değmem ya ayaklarına ayaklarımla dokunmam lazım.Ama bir yandan da sıcakladı havalar yaz geldi ve erkekler bizden daha çabuk bunalıyor sıcaktan biliyosunuz, aşkım çek ayağaını dedi.Vaaay sen misin bunu diyen, bütün gece yatağın ucunda yattım cenin pozisyonunda.Çok salak bişey biliyorum ama o an o kadar tepem attıki, nedir yani o kadar sıcakta bi benim ayağımmı ağır geldi sana?
Ama sabah bir şey yok gibi kalktım,sinirimde geçmişti.
Hatta kendisi de dedim "Şu weled bir an önce geleydi..." dedi fısır fısır ama ben duydum

O yüzden çok takılma, inan onların işide kolay değil, illaki geriliyorlar evet biz daha hassasız ama onlarda içççlerinde yaşıyorlar.
Sen yien dişi kuşsun, biraz ılımlı ol, neticede eşin,hayat arkadaşın, o bebek için neler verirsiniz ıkınızde, erteleme demiyorum sorunların ciddiyse tabiki kararlarını gözden geçir ama 3..şahıslar için de hayatı erteleme. Sen zorda olunca herkes konuşur ama senin mutluluğunu GERÇEKTEN paylaşıcak 3.şahıslar çok çok azdır bunu unutma meleğimm

arkadaşlar bende bu aydan umutluyum inşallah olur

Tatlım, listemizde yoksun BAT'ını söylersen ekleyelim. İnşallah seninde yüzün gülsün bu ay.Hoşgelmişsin sayfamıza.Senide çok öpüyoruzz

Benimde bel ağrılarım artarak devam ediyor.Son 3-4 gündür de gece hiç gitmiyosam en az 5 defa tuvalete gidiyorum.Bugün sabah kalktığımdan beri içerlerden belim,kalça kemiğim,yumurtalıklarım ve dizlerimin üzerine kaar bacaklarım çok ağrıyo.
Birazda pazar arabasını çekerken zorlandım onunda etkisi olabilir.
İnşallah bebiş belirtisidir bunlar.

Kayınvalidemin çok samimi bir arkadaşı var Antepli, o fal bakmış, senin geline bebek var,hemde 2 yerde birden gözüküyo demiş.Kayınvalidemde sarılıp öptü beni sanki hamileymişim gibi çok sevinmiş
Kayınbiraderimde evels,i akşam bizde yemekteydi, servis çok yavaşş çookk dedi, sonra durdu laaaan junior mı var yoksa dedi gülerek İNŞALLAHH VARDIR...

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

[
İlkkknuurrruuuuummm, gözümün nuruuuu, canıım arkadaşıımm.
Üzüllmee demek çokkk kolay biliyorum.Bazen -heleki böyle hassas dönemlerde- ufacıcık şeyler bile insanı çok derinden ve şiddetli sarsıyo.

O yüzden çok takılma, inan onların işide kolay değil, illaki geriliyorlar evet biz daha hassasız ama onlarda içççlerinde yaşıyorlar.
Sen yien dişi kuşsun, biraz ılımlı ol, neticede eşin,hayat arkadaşın, o bebek için neler verirsiniz ıkınızde, erteleme demiyorum sorunların ciddiyse tabiki kararlarını gözden geçir ama 3..şahıslar için de hayatı erteleme. Sen zorda olunca herkes konuşur ama senin mutluluğunu GERÇEKTEN paylaşıcak 3.şahıslar çok çok azdır bunu unutma meleğimm

Canım benim aynen dediğin gibi çok gerildik tek düşüncemiz bebek oldu bu yüzden en iyi arkadaşımın doğum gününü bile unuttum bugün.Söylediklerin o kadar iyi geldiği çook teşekkürr ederimm sana allah senden razı olsun falcı teyzenin dediği gibi çıksın in. bu ay.Anlattığın yatak muhabbetinin de aynısı kuzumm bizde de var yaa aynısı ama kelimesi kelimesine.Bende değmeden uyumam hiç eşime illa bi yerim değecek.O da bu sıcaktaa git az öteye der hemen yada ayağını çeker hemen.Bende aynen kendi tarafıma döner kıvrılır yatarım ne var sanki derim değsem uyayamıyorum değmeden.Ama dün gece yattım hatta bi ara uyandım o uyuyordu elimi yaklaştırdım eline sonra uyanır falan yumuşadığımı düşünür diye ellemedim.Bazen de bildiği için huyumu barışmak için gece uyurken kendi getirir ayağını falan o zaman sıcak gelmez ama beyfendiye.

Ahhh kuzularım benimmm bu evlilikler hep aynı sebeplerden sorunlarla dolu...ne kadar da basit şeyler di mi?ama o an sanki devlet meselesi gibi büyütüyoruz(haklı ya da haksız farketmeksizin)biz de durum tam tersiii adamım bana sarılmasın çünkü onun ki sarılma değil sanki boğulacakmışım gibi geliyor ben biraz zayıfım,adamım tam tersi iri yarı çok fazla sıkıntıya gelemiyorum yatakta...ben de ona öteye git arkanı dön ben sana sarılırım diye kandırıyordum ama artık öyle yapmayacağım siz nasıl üzülüyorsanız o da üzülüyordur sizin kadar olmasa da takıyodur kafasına :26:

Bana sürpriz yapmış ve beşiktaş_gs basketbol maçına bilet almışşş...akşama maça gideceğizzz en sevdiğim jesti BEŞİKTAŞ BENİM AŞKIMMMM....Biz de olaylar biraz ters kızlar ben maç seyretme delisiyim her sene kombine olayı filan ama adamım dizi izlemeye bayılıyor hoşuma da gidiyor aslında akşama maçta bol bol stres atıp geceyi iyi değerlendirmem lazımmmm...

seviyorum sizi,dertlerinizi,sorunlarınızı,paylaşımlarınızı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…