- Konu Sahibi lady_eliph
-
Kızlarr hepinize günaydınn.Çok moralim bozuk dün eşimle kavga ettik başka bi konudan çok üzdü beni çok ağladımm.Rabbim eğer bu ay bana evladımı nasip ettiyse çok mutlu olacağım ama bu ayda olmadıysa rafa kaldırıcam bebek işini biraz çünkü eşimle aram hiç iyi değil şu anda ve düzeleceğini de düşünmüyorum düzelir diye de uğraşmayacağımm çok kalbimi kırdı çünkü hemde 3. kişiler yüzünden hemde kendi arkadaşları yüzünden beni üzdü çok üzdü.Allahım herşeyin hayırlısı versin hepimizin hakkında.
forum ıyı geldı bana olumlu seyler okuyorum arada olumsuz seyler olumsuz seyler olunca benım sorunummus gıbı uzuluyorum guzel haber olunca benımmıs gıbı sevınıyorum daha oncesınde bakıyordum kadınlar kulubune uye degıldım ıyıkı uye olmusum oyle herkesle paylasamadıklarımı burada rahatlıkla paylasabılıyorum ne mutlu bana. adtım bıtelı 3 gun oldu 1 dolu bı bos yumurtlama bıtene kadar benım yumurtlama gercı 26 mayıs 3 hazıran arası olsun yınede belkı tutar dıye gun asırı ınsallah tutar
arkadaşlar bende bu aydan umutluyum inşallah olur
Kızlarr hepinize günaydınn.Çok moralim bozuk dün eşimle kavga ettik başka bi konudan çok üzdü beni çok ağladımm.Rabbim eğer bu ay bana evladımı nasip ettiyse çok mutlu olacağım ama bu ayda olmadıysa rafa kaldırıcam bebek işini biraz çünkü eşimle aram hiç iyi değil şu anda ve düzeleceğini de düşünmüyorum düzelir diye de uğraşmayacağımm çok kalbimi kırdı çünkü hemde 3. kişiler yüzünden hemde kendi arkadaşları yüzünden beni üzdü çok üzdü.Allahım herşeyin hayırlısı versin hepimizin hakkında.
kuzumm dert etme her evlilikte oluyor böyle şeyler...3.kişi,4.kişi,kıskançlık,umursamazlık her şeyden kavga çıkıyor...ağlayıp dert etme inadına karşında tınlamıyormuş gibi dur belki zor olur bizim için ağlamamak ama deneüzüldüğünü hem de çok üzüldüğünü anlıyorum ama çatı altında iki insanın dargın olması çok kötüüü...3.ayların başlangıcı affeden sen ol,büyüklük sen de kalsın...Allah'ım dualarımızı kabul etsinnnn....
hayırlı günler
Çok sağol canım hatta sağolun arkadaşlar gerçekten insana moral oluyorsunuz iyi ki varsınız.Kalbim çok kırıldı ama benim konuşmayı düşünmüyorum eve gidince hatta konuşmak bile istemiyorum sırf arkadaşları yüzünden, hemde kavga ettiği arkamızdan konuştuğu arkadaşları için bana bağırdı.Sadece barışmaya mı gideceksin gitme dedim diye çok büyük laflar etti ne o arkadaşlarını nede dedikoducu eşlerine tahammülüm yok artık bide bizi de birbirimize düşürdüler ya allah karşıma çıkarmasın zaten onları yoksa elimden kimse alamıcak.Neyse sözün özü şu ki özürler dilesede çiçekler alsada karşımda ağlasada hiçbiri yetmeyecek bana içim nasıl düzelecek nasıl eski sıcaklığa kavuşacak bilmiyorum allah hayır etsin sonumuzu..
Allah hayır edecek canımşimdi olayın sıcağı sıcağındasın ve böyle düşünüyorsun.Biz kadınlar herşeyi onlardan farklı görür,farklı düşünür ve farklı yaşarız.Birçok olayı da önceden görür yani tehlikeyi onlara söylediğimiz vakit inanmazlar ama olay başımıza geldiği vakit şaşırıp kalırlar... benim de başımdan böyle bir olay gelmişti eşimin arkadaşının eşinin dedikoducu olduğunu dile getirmiştim,diğerinin yalancı vs vs gibi söylemlerde bulunmuştum..o zaman inanmamıştı ve bana kızmıştı önyargılısın diye...sonra gün olur devran döner derler ya dediklerim birebir çıktı ben hiç birşey demedimmm..Benimki özür diledi,şımarıklık yaptı,hediyeler aldı ama nafileydi çünkü ben de senin gibi çok kırılmıştım..ama günler aylar geçince kızgınlığım da geçti,,şimdi ne mi oldu her anlattığımı canı gönülden dinler,yorum yapar ve kesin doğrudur der...Hep diyorum ya kuzum erkekler çok yüzeyseller,biz detaycıyız ayrıntıları çok biliriz ve karşımızdakilerin ne olduğunu bir görüşte anlarız....İYİKİ KADINIZZZZZ İYİKİ BU KADAR DÜŞÜNCELİYİZ İYİKİ BU KADAR İÇTENİZ
İlkkknuurrruuuuummm, gözümün nuruuuu, canıım arkadaşıımm.Kızlarr hepinize günaydınn.Çok moralim bozuk dün eşimle kavga ettik başka bi konudan çok üzdü beni çok ağladımm.Rabbim eğer bu ay bana evladımı nasip ettiyse çok mutlu olacağım ama bu ayda olmadıysa rafa kaldırıcam bebek işini biraz çünkü eşimle aram hiç iyi değil şu anda ve düzeleceğini de düşünmüyorum düzelir diye de uğraşmayacağımm çok kalbimi kırdı çünkü hemde 3. kişiler yüzünden hemde kendi arkadaşları yüzünden beni üzdü çok üzdü.Allahım herşeyin hayırlısı versin hepimizin hakkında.
arkadaşlar bende bu aydan umutluyum inşallah olur
[
İlkkknuurrruuuuummm, gözümün nuruuuu, canıım arkadaşıımm.
Üzüllmee demek çokkk kolay biliyorum.Bazen -heleki böyle hassas dönemlerde- ufacıcık şeyler bile insanı çok derinden ve şiddetli sarsıyo.
O yüzden çok takılma, inan onların işide kolay değil, illaki geriliyorlar evet biz daha hassasız ama onlarda içççlerinde yaşıyorlar.
Sen yien dişi kuşsun, biraz ılımlı ol, neticede eşin,hayat arkadaşın, o bebek için neler verirsiniz ıkınızde, erteleme demiyorum sorunların ciddiyse tabiki kararlarını gözden geçir ama 3..şahıslar için de hayatı erteleme. Sen zorda olunca herkes konuşur ama senin mutluluğunu GERÇEKTEN paylaşıcak 3.şahıslar çok çok azdır bunu unutma meleğimm
Canım benim aynen dediğin gibi çok gerildik tek düşüncemiz bebek oldu bu yüzden en iyi arkadaşımın doğum gününü bile unuttum bugün.Söylediklerin o kadar iyi geldiği çook teşekkürr ederimm sana allah senden razı olsun falcı teyzenin dediği gibi çıksın in. bu ay.Anlattığın yatak muhabbetinin de aynısı kuzumm bizde de var yaa aynısı ama kelimesi kelimesine.Bende değmeden uyumam hiç eşime illa bi yerim değecek.O da bu sıcaktaa git az öteye der hemen yada ayağını çeker hemen.Bende aynen kendi tarafıma döner kıvrılır yatarım ne var sanki derim değsem uyayamıyorum değmeden.Ama dün gece yattım hatta bi ara uyandım o uyuyordu elimi yaklaştırdım eline sonra uyanır falan yumuşadığımı düşünür diye ellemedim.Bazen de bildiği için huyumu barışmak için gece uyurken kendi getirir ayağını falan o zaman sıcak gelmez ama beyfendiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?