HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Büşra BAT'ına baktım, 8 Haz. yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum, yine de umutlanma...

Bir kadin doğumluyu git bence cuNku hersey olabilir adet başlangıcı degilse eger ve kahverengi tonlarında lekelenme varsa Allah korusun düşük bile olabilir

kuzummm benimmm herşey gelip geçici bu hayatta...çok sevindim çok inan ki kocanla barışmana...hatasını anlamış ve özür dilemiş olay da budur...sen de özrünü kabul etmişsin sana kocaman AFERİN veriyorum. hayatımız çok kısa 1 dakika sonrasında ne olacağımız belli değil ve hayatımızı severek,aşık olarak birleştirdiğimiz adamla bunları anlayış içerisinde halletmeliyiz...
Mevlana'nın 7 öğüdünü okuyalım kızlarr hayat felsefemiz olsun
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörülülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol...

HAYIRLI GÜNLERRRR

Ya zannetmiyorum ki yerlesme kanamasi olsun cunku adetin yeni bitti sayilir
Bu arada tesekkurler cevaplariniz icin

Adetin yeni bittiyse acaba onla ilgili mi?
Adetin biter bitmez birleşme yaşadıysan ondan da olabilir.Bazen zorlanmadan dolayı öyle olur.Bana oluyo yani.Bitmişken leke şeklinde tekrar gelmeye başlıyo.

anammm burda cok buyuk bı grev var bızde burdan destek verıyoruz ıslık calarak alkıslayarak toplulugun bası sonu gozukmuyor ıstıklal caddesını trafıge kapatmıslar cok guzel davul zurna halay :118::124:

benım esimde gerevde bugun ama iişyerinede iş yapmıyolar dedim karışma sen ama mecburmuş inşallah iyi bi zam yaparlar

canım bende aynı durumdayım acaba üşüttük mü biz akıntım deavm ediyora hatta gecen gece akıntıyla uyandım ıslaklık hissettim hissettiğim kadar yogun bi akıntım yoktu ama offfff belirsizlik

canım bende aynı durumdayım acaba üşüttük mü biz akıntım deavm ediyora hatta gecen gece akıntıyla uyandım ıslaklık hissettim hissettiğim kadar yogun bi akıntım yoktu ama offfff belirsizlik

Benimde o yumurtlama akıntım kesildi gibi ama yinede az var. Bencede üşüttük biz.Yakından toptan üşüteceğiz zaten.Vallahi kendimi dinlemekten başka başka hastalıklarım çıkıcak diye korkuyorum.

Herşeyi bilmekte çözüm değil.
En sevdiğim laf
:
CEHALET MUTLULUKTUR...

GEBELİK (hamilelik) BELİRTİLERİ : Aşağıdaki belirtiler erken gebelik döneminde en sık görülen belirtilerdir:

Beklenen adetin başlamaması

Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi

Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

Bulantı ve bazen kusma

Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

Vajina salgılarının artması

Bende sadece kırmıya boyadıklarım var.
İnsan düşünmeden edemiyor acaba belirti midir diye? Tek dikkatimi çeken ve rahatsızlık veren sık idrara çıkma ve bel-kasık ağrısı.Hiç bu kadar rahatsız edici boyuta ulaşmamıştı,yine de umutlanmak istemiyoruummmmm

Elifimmmm çook sağol yaa canımm benmm aynenn dediklerin çıktı valla evasudemmm aynenn kuzummm senin dediklerinde çıktı bende uzatmadım tabisii git konuşmuyorum seninle derkenn yanağımıı uzattım o da kaçırmadıı eşşekk :)))) bende fal işini pek sevmiyorum inanç meselesi tabiki o yüzden baktırmam hiç.Elifimmmmm belirtilerinnin de maşallahı var kızz acaba mı diyor insan yni ayy hadi inşallahh yaa.Ben bu ay belirti falan yaşamıcam aramıcam dedim o yüzden hiçbişey yokk.Sadece candan erçetin'in "canım mısın sen benim misin sen herşeyim misin hoşgeldinnn melekkk sefalarr getirdinnn" şarkısını söylüyorum sabahtan berii Tek belirti buuu :)))

İlknurun,göz nurum bende maşallah diyesim geliyor ama bi yandan da korkuyorum geçen ayda aynısı oldu biliyosun yaa O yüzden bu sefer umutlanmamaya ÇALIŞIYORUM....
Ben de gece yattım çok uykum vardı ve dedimki, bebeğimm,annemmm,kuzum eğer ordaysan bana bir işaret gönderr aşkımmm dedim, gece 1 di bunu yaptığımda, aradan 5-10 saniye geçti geçmedi bir TIR kornası öttü Dadadadddadadaaaağğğğğğ diye eşim dalmıştı fırladı höööyytt diyee

Benim weledim çok haşin olacak demekki teyzesi Şaka bi yana artık 1 haziran olsun lütfeeennnnnğğğğğğ

Kızlar 4 Haziranda ay tutulması yaşanacakmış, özellikle YAY burçlarının hayatlarında köklü değişimler olacakmış.
Bu tarihe denk gelen BAT : orkide2--------> 4 Haziran
Bebeğim orkidem, Allah hakkında hayırlısını versin.
Merkür Boğa burcuna geçiyormuş çok büyük enerji patlamaları olacakmış. Şu astrolog olduğunu iddia eden Nuray Sayarı canlı yayında anlatıyo..,
Bize giren girmiş bacım sen nöörüyon diyesim geldi.
Haydi bakalım. Yaylar,Boğalar,Balıklar,Yengeçler... Artık Merkür mü bize girecek biz mi Marsa taşınacağız..Bilemedim. Hayırlısı olsun

mood--------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89----------> 28 Mayıs
buzkalpli-------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------> 29 Mayıs
mania-----------------> 29 Mayıs
northstar----------------> 31 Mayıs
eylulgulu-----------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------> 1 Haziran
funda30--------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------> 1 Haziran
orkide2-----------------------> 4 Haziran
evasude-----------------------> 5 Haziran
efsunn07----------------------> 5 Haziran
ffakem-------------------------> 5 Haziran
candyshopp----------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012----------------------> 8 Haziran
uzul29-------------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-----------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------------> 15 Haziran
mavihayal---------------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------------> 15 Haziran
hazan04-----------------------------------> 15 Haziran
lalearslan------------------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim---------------------------------> 19 Haziran
sevincmerden-------------------------------------> 20 Haziran

alanurnaz--------------------------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07---------------------------------------------> BAT'ı belli değil

Elifffffffffffffff senn beni güldürdünn allah da seni güldürsünn.Senin sıpacıkk işarette gönderirmişş baakkk.. :)) Büyüyo şimdii o annesii büyüyoo dahaa haşinleşemez yarum canımm annemmm yaaaa.Nedennn günlerrr geçmiyorrr acabaa öteki hafta oluverse sonra öteki öteki diğer haftalar gelse bizde bebişimizi görmeye gitsekk doktor amcasına bakıınn deseee yaramazınız burdaa deseeeee bizde meleğimizle beraberr yaşamaya baaşlasakk artıkk.....Geç mayısss geçççççç.....

Türkiyenin en küçük Tango dansçısı diye bir kızceğiz çıktı 13 yaşındaymış muzzam tango yapıyor.
Buraya kadar çok güzel de, ben buna neden ağlıyorum sizce?

Türkiyenin en küçük Tango dansçısı diye bir kızceğiz çıktı 13 yaşındaymış muzzam tango yapıyor.
Buraya kadar çok güzel de, ben buna neden ağlıyorum sizce?[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]

Nedennn ağlıyorsunnn kuzuuummm duygu değişimlerimi yaşıyosunnn yoksaaaa senn yoksaaa annelik duyguların mı kabardı kızçeyii görünceee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…