- Konu Sahibi lady_eliph
-
anammm burda cok buyuk bı grev var bızde burdan destek verıyoruz ıslık calarak alkıslayarak toplulugun bası sonu gozukmuyor ıstıklal caddesını trafıge kapatmıslar cok guzel davul zurna halay :118::124:
Kızlarr hepinizee günaydınn rabbim hayırlı bi gün nasip eder inşallah hepimize.Dün çok moralim bozuktu anlatmıştım eşimle kavga etmiştik.Allahım sen çok büyüksün rabbime binlerce kez şükrediyorum ki eşimle barıştıkk kızlarrr yaa dün bana moral vermek için konuşan arkadaşlarım yanımda olan arkadaşlarım size de binlerce kez teşekkür ederim.İşten eve gittim baktım bizim ki gülerek açıyor kapıyı anladım zaten ben hatasını farkettiğini.Neyse uzatmayacağım sonrası özür diledi ve barıştık.O uyuz arkadaşlarınla da görüşebilirsin ama ben ne onlarda ne eşleriyle artık asla görüşmem dedim anlaştık.Akşamın ilerleyen saatlerinde de bebek çalışması bile yaptıkkk :))) Gerçi benim adete bir hafta kaldı ama olsun Rabbim bilir herşeyi.Sizlere tekrar teşekkür ediyorum.Dünkü düşüncelerim bir anda değişti.Gerçekten bebek yapmaya ara vermeyi düşünürken akşam eyleme geçtik.Alllahıma şükürlerr olsunn.(Bende bira fazla gerildim ya adet tarihim yaklaştı diye gerildim yada bebişim bana duygu değişimleri yaşatıyorrr inşş )
bekle demek kolay senın ıcın dıyeceksın sımdıyok kolay degıl ama beklemek daha ıyı
falımın sonucu
Derya Abla Diyor ki
''Selam REMZIYETARKUS.Havalara uçacağın 2 haber alacakken bu haberler bir kişi tarafından engellenmiş.Ama 3 zamana kadar veya 3lü bir zamanda yani bu ayın 3 de olabilir 3. ay da olabilir saat te olabilir, bu haber eninde sonunda gelecek ve havalara uçacaksın.Senin çok lafını ediyorlar.Uzun bir yolun var bir kişiyle ağız ağıza konuşacaksın arkan ferah önün ferah temiz bir konuşma bu.Sana bir dağ çıktı.Şu an dağın eteklerindesin.Bu dağı yavaş yavaş tırmanıyorsun.Dağı tırmanmak demek büyük bir planını başarmak demektir.Yani bütün sıkıntılarını atacaksın ve büyük bir planını başaracaksın..Aniden hayatını değiştirecek bir şey gelecek başına.ama hoş bir şey.Para filan çıkabilir lotodan bu aralar şans oyunları oyna bence REMZIYETARKUS. Bakalım başka neler var falımızda. Aaa tatlım sana büyükçe bembeyaz bir at çıktı ter temiz bir muradın olacak canım.Laflardan ve eleştirilerden dolayı bu aralar canın çok sıkılacak.Kafanı başka yere yoğunlaştır çok iyi olacak senin için dinle sen beni.Çok sevmediğin biri var fakat o senin yanında olmak istiyor hep. İşte o kişi sana bir armağan alacak..''
Selamlar kizlar
Bisey sormak istiyorum ama utaniyorum da bende dun gecedeerd sonra lekelenme seklinde kanama oldu biraz baktim int. Hersey yaziyor rahim agzi yaralarinda kansere kadar acaba bi fikri olan var mi :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?