- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
- Konu Sahibi lady_eliph
-
İlknurum benim dolapta daha bissüürüü varr gel beraber yiyelim çatlayasıya kadaaarrr
Yaaa o kadar mutluyumki şuan, dün çok duygusaldıım o kadar kötü hissediyodum ki, durup durup ağladım hatta burayada yazdım.Bi de en son akşam annemi özledim diye ağladım
Önümüzdeki haftasonu eşimin kuzeninin düğünü var. Eşimin dayısı da istanbulda oturuyo.Düğün için gelecek haftaya, tesadüf arabayla gelicekmiş.Bu sabah annemi aramış, "Ben İskenderuna gidiyorum düğüne arabayla gel senide götüriim kızını gör" demiş, annem de olur demiş
Annem geliyo haftayaaa kızlaaaarrrrr.Hem de hiç hesapta yokkennn
Çok özlemiştim annemiii Marttan beri göremedim, en son Mart sonu gitmiştim İstanbula.
Şimdi o geliyo.Bir de bebeğim avrsa bunu annem yanımdayken öğrenirsem ne güzel olur yaaa annemin elini tutup öğrenirsem..
Şuan bile dayanamadım bak ağlıyorum, Allahım sen daha iyi bilirsin yaaa....
Ahhh canımmm yaa annelerr çok özel değil mi ne mutlu sana annnenle kavuşcaksın sağ salim inş.Dediğin gibi kız bide annen yanındayken aldın mı bebek müjdesini valla tadına doyum olmazzz hadi inş.Ağlaya ağlaya bi hal oldun ya dünden beri kuzummm neler oluyorr sana böylee.Ama allah gönlüne göre verdi bak annen geliyomuşş gözün aydın.Bebişinde gelecek inş. hayırlısıyla o kirazlar boşuna değil benceee bizim sıpalarr da kirazlarr gibi çifter çifter gelsin inş.
bugun benım dogum gunum kandıle denk geldı cok mutluyum ınsallah bebegımınde ekılme gunu olur allahım dualarımız bos cevırme :103:
adet biter bitmez denemek sizce faydalı olur mu duyduğuma göre rahim aşağı iniyomuş adettn sonra geri gidiyomuş gitmedekn deniimm mi ne dersiniz
canım dogumgunun kutlu olsun yeni yaşın bebeğinde yanında olsun
ınsallah seneye hepmız kucagımıza alırız bebeklerımızı
Hergün şu kadın programlarına birileri çıkıyor ama istisnasız mutlaka olayın ortasında heder olan çocuklar var. Kimi yeni doğmuş,kimi 3 yaşında kimi 5 yaşında.Yuvaya bırakılıyorlar, evlatlık veriliyorlar,hatta satılıyorlar.
ben anlamıyorum.Hele hele şu evlilik programına çıkıp 3-4 yaşındaki çocuğuna "Önemli değil o babasında da kalabilir" diyen sokak süpürgeleri...Ben anlayamıyorum.Bir insan 3-4 yaşında bebeğini nasıl başka bir kadına emanet edebilme cesaretini gösterir hem de ikinci bir erkek için,koca için,yeniden evlenmek için. Tabiki evlenmek hayat kurmak her kadının hakkıdır ama madem düzensiz,bitmesi muhtemel bir evliliğin vardı neden o çocuğu dünyaya getirdin.
Bunlar anne mi şimdi?
Hele biri çıktı geçen gün. 8 yaşında kızını yetiştirme yuvasına vermiş, bakamıyorum dedi, pür makyaj.Kızını yuvaya bıraktıktan 5 ay sonrada gidip liposection ameliyatı olup karnındaki yağları aldırmış.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Bu anne mi şimdi?O kız çocuğunu hakediyo mu? O çocuğa yazık değilmi? Ben 26 yaşındayım hala canım sıkılıp moralim bozulunca anne diye ağlıyorum, o yavrucak ne yapsın?Ben çıldırıcak gibi oluyorum bunları düşününce... Allahım asla sorgulamıyorum kime evlat vereceğini,verdiğini ama içim acıyo.Çok canım yanıyo bunları görünce.Bağıra bağıra ağlayasım geliyçocukların hepsini toplayıp eve getiresim geliyo....
beni de ekler misiniz 22 hazirann:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?