HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Ahhh canımmm yaa annelerr çok özel değil mi ne mutlu sana annnenle kavuşcaksın sağ salim inş.Dediğin gibi kız bide annen yanındayken aldın mı bebek müjdesini valla tadına doyum olmazzz hadi inş.Ağlaya ağlaya bi hal oldun ya dünden beri kuzummm neler oluyorr sana böylee.Ama allah gönlüne göre verdi bak annen geliyomuşş gözün aydın.Bebişinde gelecek inş. hayırlısıyla o kirazlar boşuna değil benceee bizim sıpalarr da kirazlarr gibi çifter çifter gelsin inş.

Ya sorma İlknurum ya,içim çıktı dün ağlamaktan kele...
Ama varya annemin geleceği haberi beni havaya uçurdu resmen.Annem de biliyor tetikte olduğumu her an beklediğimi, o da kafana takma,taktıkça olmaz diyo ama elde değilki,o da benim kafamı biraz dağıtmak için geliyo eminimki,ama çok mutlu oldum, o gelsin gitsin sonra yazlığa taşınacaklar zaten,bende ramazandan önce bi yazlığa gider gelirim inşallah tam olur.Seneye de minik şeker kavanozumu da alır giderim inşallah teyzesiiiiiiii sizde ordan gelirsinizzzz kuzucuğunla tatil yaparııızzz

elifim gözün aydın anne gibisi yok insan hamileyken daha çok arıyor annesini ben her miğde bulantısında anne diye ağlardım canım çift çizgiyi görürsen anneni bırakma yanında kalsın

Hergün şu kadın programlarına birileri çıkıyor ama istisnasız mutlaka olayın ortasında heder olan çocuklar var. Kimi yeni doğmuş,kimi 3 yaşında kimi 5 yaşında.Yuvaya bırakılıyorlar, evlatlık veriliyorlar,hatta satılıyorlar.
ben anlamıyorum.Hele hele şu evlilik programına çıkıp 3-4 yaşındaki çocuğuna "Önemli değil o babasında da kalabilir" diyen sokak süpürgeleri...Ben anlayamıyorum.Bir insan 3-4 yaşında bebeğini nasıl başka bir kadına emanet edebilme cesaretini gösterir hem de ikinci bir erkek için,koca için,yeniden evlenmek için. Tabiki evlenmek hayat kurmak her kadının hakkıdır ama madem düzensiz,bitmesi muhtemel bir evliliğin vardı neden o çocuğu dünyaya getirdin.
Bunlar anne mi şimdi?
Hele biri çıktı geçen gün. 8 yaşında kızını yetiştirme yuvasına vermiş, bakamıyorum dedi, pür makyaj.Kızını yuvaya bıraktıktan 5 ay sonrada gidip liposection ameliyatı olup karnındaki yağları aldırmış.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Bu anne mi şimdi?O kız çocuğunu hakediyo mu? O çocuğa yazık değilmi? Ben 26 yaşındayım hala canım sıkılıp moralim bozulunca anne diye ağlıyorum, o yavrucak ne yapsın?Ben çıldırıcak gibi oluyorum bunları düşününce... Allahım asla sorgulamıyorum kime evlat vereceğini,verdiğini ama içim acıyo.Çok canım yanıyo bunları görünce.Bağıra bağıra ağlayasım geliy çocukların hepsini toplayıp eve getiresim geliyo....

onların anne olduğuna inanamıyorum o kadar üzülüyorum ve kızıyorum ki izlerken.benim 5 yaşında bir kızım var Allah ayırmasın hiç .hiç kimseye değişilmez kesinlikle.birde şunu söyleyeyim anne olunca insan öyle bir anlıyor annesini ki .özellikle daha genç dönemlerinde üzüyoruz ya onları işte onları düşünüp daha da üzülüyor insan

Allah herkese hakkettiğini yaşatıyor, o anne olduğunu zannedenlerde yalnız başlarına sefalet içinde ölüp gidiyorlar işte.Allah ananında,evladında hayırlısını versin.
Canlarım ben çıkıyorum.Kayınvalidem aradı bana ıspanaklı börek açıyormuş,kalk gel dedi,onun yanına gideyim biraz,hem değişiklik olur hem kafam dağılır, o da sağolsun anacığımı hiç aratmaz,Allah razı olsun kızından ayırmaz beni, Allah herkesin evine huzur versin,çok önemli bir şey...

Muhtemelen akşam yemeğine de orada oluruz,giremeyebilirim foruma,vakit bulursam kayınvalidemin bilg.dan bağlanırım.
Şimdiden Allah dualarınızı kabul etsin, kandiliniz mübarek olsun.İnşallah herkesin hakkında ne ise hayırlı olan o gerçeklerşir tez zamanda.
Herbiriniz için dua edeceğim.Sizde beni eksik etmeyin.Sizleri çok seviyorum.Derdimi,sıkıntımı paylaşıp ortak oluyorsunuz.
Allah razı olsun,helal edin haklarınızı.
Öpüyorum sizleri

Allah herkese hakkettiğini yaşatıyor, o anne olduğunu zannedenlerde yalnız başlarına sefalet içinde ölüp gidiyorlar işte.Allah ananında,evladında hayırlısını versin.
Canlarım ben çıkıyorum.Kayınvalidem aradı bana ıspanaklı börek açıyormuş,kalk gel dedi,onun yanına gideyim biraz,hem değişiklik olur hem kafam dağılır, o da sağolsun anacığımı hiç aratmaz,Allah razı olsun kızından ayırmaz beni, Allah herkesin evine huzur versin,çok önemli bir şey...

Muhtemelen akşam yemeğine de orada oluruz,giremeyebilirim foruma,vakit bulursam kayınvalidemin bilg.dan bağlanırım.
Şimdiden Allah dualarınızı kabul etsin, kandiliniz mübarek olsun.İnşallah herkesin hakkında ne ise hayırlı olan o gerçeklerşir tez zamanda.
Herbiriniz için dua edeceğim.Sizde beni eksik etmeyin.Sizleri çok seviyorum.Derdimi,sıkıntımı paylaşıp ortak oluyorsunuz.
Allah razı olsun,helal edin haklarınızı.
Öpüyorum sizleri

Kızlarrr burdaa gümbür gümbür yağmurrr yağıyorr rahmet yağıyor bereket yağıyor rabbim sen çok büyüksünn evlat özlemi çeken her kulunu sevindir allahımm sen yaradansın ol der olduransın yüce rabbimm sen duy sesimizi sen bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et allahım.Çok aratmadan isyan ettirmeden doğru yoldan ayırmadann allahım sen bizlere de annelik duygusunu tattır.Bu gece allah nasip ederse dua okuyacağım kızlar buradaki herkes içinde okuyacağım.Allah dualarımızı kabul eyler inş.Allahım sen gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı eyle hakkımzda hayırlı olanı da gönlümüze razı eyle.Amin

sevgili arkadaşlarım Şu güzel 3 aylara girdiğimiz günlerde Allah inşallah hepinizi bir bebiş sahibi yapar....

bende mart ta hamile olduğumu öğrenenlerdenim.Ve hamile kalma süresince hep dua edip planlı bi şekilde çalıştım..

Ama duam hep şu şekildeydi.

Allah ım sen zamanını bilirsin bana hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et.ben kulum nefisim hemen ister.sen hayırlı bildiğin zamanda bana nasip et deyip.çalışmalara devam ettm.ve şu anda dediğim gibi hamileyim...

Allah hepinize hayırlı zamanda nasip etsin.sizin dediğin allahın verdiği zamanda

kızlarrrr regaib kandiliniz mübarek olsun..bol bol dua edin,tövbe edin....sizleri seviyorum...büyüklerimin ellerinden ,küçüklerimin gözlerinden öpüyorum hayırlı kandiller

kızlar şunların ballılığına bakınnnn :124:

Eklentiler

• $imagesCAZ7EV14.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $imagesCA0UKC4J.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 33
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun.
Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Serpil beni hungur hungur aglattin Allah da senin gozlerinde mutluluk gozyaslarini oluk oluk akitsin.Allah sana,senden daha vefali,senden daha imanli,senden daha yaradanina yakin,en az senin kadar sefkat sahibi,en az senin kadar cevresine isik sacan bir nur topu insan evladi nasip etsin.Senin kanini tasisin senin suyundan beslensin,san anne desin,yalniz sana ait olsun.Sana sarilsin sana siginsin.Senin etinden senin canindan var olsun.Allah sana butun sikintilarini derdini kederini unutturup evladinin sevgisine bogsun seni canim arkadasim...

Ettigin duaya milyon kere AMIN diyorum.
Allahim sana siginiyorum.Yalniz sana inaniyor,sana kulluk ediyor ve yalniz senden yardim diliyorum.Sen bilmedigimi bilen.goremedigimi gorensin.Ben acizim.ben nefsine yenik bir acizim: oysa sen en yucesin;en kudretlisin.Beni nefsime yenik dusurme.Senin isigindan;senin yolundan;iman gucumden ayirma.Her zaman sana ibadet edecek,sana yalvaracak gucu,sagligi,sihhati,akil sagligini bana nasip et.
Sen su nur yagmurlarinin gokten aktigi gunde,payimiza duseni bize meleklerinle yolla.Avuc actik,kapina geldik,avuclarimizi,kucaklaimizi bos koyma Allahim: sen bu gece ettigimiz dualari en dogru zamanda bizlere geri dondur Allahim.Isteklerimizin sinirsizliginda sen bizi bagisla,ne olursun sen bizleri affet.Hadsizlik ettiysek: gunah islediysek,sana: yaradanimiza kulugumuzda duamizda eksiklik ettiysek sana tovbe ediyoruz.Sen bu gecyi sefaatcimiz eyle, bu gecenin yuzu-suyu hurmetine gonlumuzden kalbimizden gecenleri bizlere yasat Allahim..
Bu gece sana el acan,kapinda kul oan yalvaran yakaran tum arkadaslarimin;kardeslerimin,bu dualara yureginden AMIN diyen tum kadinlarin rahimlerine HAYIRLI,UGURLU,SAGLIKLI,ELI AYAGI DUZGUN,AKLI BALIK bebeklerle doldur;dualarimizi nurlu goklerinde bekleyen melekler araciligiyla kabul eyle Allahim.
Sen buyuksun... AMIN...

BU GECENIN YUZU SUYU HURMETINE, GOKTEN YAGDIRDIGIN NUR YAGMURLARINDAN BU KADINLARA DA NASIP ET ALLAHIM. SEN BU LISTEDEKI BUTUN ARKADASLARIMIN GONLUNE GORE VER, SEN BIZI AFFET ALLAHIM...

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…