HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Canım kendini hiç sıkıntıya sokma ilk defa vajinal ultrasona giriyorsan tabiki kasılırsın sonuçta ilk defa doktor koltuğuna oturuyosun herkes aynı derece de rahat olamaz ki o yüzden bu konuda hiç sıkılma olabilir yani.her defasında kasılan rahatsız olan var alttan muayane sırasında ayrıca yani.Hatta sevin bak herşey yolundaymış o doktorlar günde kaç kişiyi muayane ediyor onlarında sabrı bi yere kadar hak vermek lazım.Senin bi sorunun yok ki canım gebeliğe engel olsun.Bende evlendiğim ilk ay çok zorluk çektim ama inan bana zamanla düzeliyor herşey bak eşinde destekmiş sana boşuna üzülme sen

canım benimde ilk alttan ultrasyon canımı acıtmıstı bende bidaha alttan muayene olamam diye korktum ama alışıyorsun kurtaj bile oldum ayık ayık hissederek takma doktorun dediğini kafana sonucları temız ya önemli olan o

Sanada Gunaydin canim
Allah hepimizin dualarini Kabul eder insallah bende dun dua ettim hepimiz icin ama hayirlisini istedim

canım Allah senin ve tüm kendisine el açanların duasını kabul etsin inşallah. ben de dün iftarı hepimiz için dua ederk açtım rabbim kabul etsin.

yeni üye oldum benide eklermisiniz bat'ım 1 haziran...

hoşgeldin canım, inşallah bat'ında bebek haberleri alırsın :)

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısız bende hazıran bugun kırmızılar geldı artık hazırana kadık

sen de hoşgeldin canım, haziran sana uğurlu gelsin inş :)

ben de hamile kaldığım ay, bir adet olamadım yaa ne kadar gecikti bu ay dedim, eşim hamile olmayasın yoksa demişti :) inşallah seninki de hamilelik belirtisidir :)

hiç bozma moralini canım, bazı doktorlar empati kuramayabiliyor bizlerle, kendileri için basit bir iş ama orada şaşırıp kalan biz oluyoruz canı yanan biz oluyoruz.:2: böyle bir şeyin gebeliğe engel olacağını da sanmıyorum, bebek nasip işi kıyafetinde geçen sperm ile gebe kalan var.

gelelim benden haberlere, bugün yine tahlil yaptırdım, bhcg 17'e düşmüş
çok mutluyum, dahası başka bir doktora(doçent) gösterdim patoloji sonucumu, bu rapora göre mol diyemeyiz, zaten raporunda kanser hücresi de görülmemiş dedi, hatta patolojideki bir doktor ile telefonda görüştü, o da mol değil dedi.
hipotroidden dolayı endokrine görün belki de pcos'u o tetikliyor olabilir dedi, orada tahlillerin gebeliğe müsait derse doktor 2, 3 ay içinde çalışmalara başlayabilirsin dediiiiiiiiiiielifimin dediği gibi tam bir hikaye oldu benim bat.

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısız bende hazıran bugun kırmızılar geldı artık hazırana kadık

Canim hosgeldin aramiza.Eger BAT Tarihini belirtirsen senide listeye alalim ama BAT in lazim onuda yaz bir ara lutfen sevgiler...

Tatlim bosuna gerilme kizlarinda dedigi gibi ilk vajinal muayenede kasiyosun kendini ister istemez, hem ciplaklik duygusu hemde bilmedigin bir seyi hart diye icine sokuyorlar ne kadar olsa hazirliksiz yakalaniyosun.Ben iltihap ve mantarimdan dolayi defalarca vajinal muayene oldum ilki benimde baya sarsiciydi ama sonradan alisiyrsun.Boyle yakip yikici doktorlarada hastayim gerizekali gibi insanlari bosu bosuna strese sokuyolar.
Sen hic takilma sagol canim ben kocamdan urkmuyorum senden urktugum kadar de

elifimin dediği gibi tam bir hikaye oldu benim bat.

Yaaaaa hatuuun ben sana demedimm miii hic dert etme herseyde bir hayir vardiirr tasalanmaaaa kederlenmeee diye.Haydi bakalim su sartlarda bir de guz bebegimiz olacak yanii annesiiiiiii seviyorum seni arkadasimmm

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e--------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil
kader1982--------------------------> BAT belirtilmedi

Son düzenleme:
Bu sabah yine kahvalti ederken bir ogurtu geldi midem dondu ama bence bana birsey dokunuyor...
Bel agrim siddetlenmeye basladi bir de kasiklarimda ve yumurtaliklarimda derin bir sizlama var,dun gece sol yumurtaligim resmen eselendi sanki birseyle kazidilar kipirdamadim bile o kadar sanciya belki Bit'im yerlesmeye calisiyodur diye soluk bile almadan yattim.
Gecede 7-8 defa tuvalete gittim sonda taktiricam yakinda sinir gelmeye basladi tam uykuya gecicem cisim geliyo???

Bugun inanilmaz bas agrisi cekiyorum havadan midir yoksa baska bir sey mi bilemiyorum.Bugun istanbuldan dayim geldi, beni suzdu,sen hamile misin dedi

Gaz ve sisikinlikse her gecen saniye dahada siddetleniyo. Sanki karnimin icinde koca bir top var inanilaz gergin ve siskin.Gaz cikariyor olmama ragmen siskinlik inmiyor ve gaz hissi gitmiyor.Sabahta 10 bucuktan dakika once uyanamiyorum.

Ama tekrarliyorum hatta eminim: TUM BELIRTILERIM PSIKOLOJIKKKKKKK

Canım bana bu seferimize pek psikolojik gelmedi inşallah bebeğin yerleşme belirtileridir bu arada bende psikolojik belirti bile yok:)reglim haftaya ama şimdiden olacak gibi hatta oldum sanıp wc ye koşuyorum

Ya arkadaşlar geçen ay ben geziye gittim çok üşütmüştüm gelince de regl bitiminde doktora gittim vajinal ultrasonla baktı 10 gün belim 1 hafta kasıklarım ağırdı diğer adetime kadar nerdeyse ağrı çektim ultasonda ve tahlillerde bişey çıkması ama bu ay çok fazla akıntım oldu sizce bi daha gitmeli miyim ama bel ve kasık ağrısı yok 1 haftadır falan diğer reglim de başladı..

merhaba;
ben misafir yorumcuyum topiğinize.. "bu sayfa senin için bebeğim" topiğinin katılımcı devamlı üyelerindenim.. :)) sizin topiğede aralarda gelip bakınıyorum.. müsaadenizle.. arkadaşım seni umutlandırmak istemem aama bence sn hayırlısıyla inşAllah gebesin.. benim düşük hikayem falan var.. ve o ay gebe kaldığımda bi baş ağrısı anlatamam ama ilaç içmedim.. sanada nacizane tavsiyem ilaç kullanma.. hayırlısı olsun inşAllah.

Canım bana bu seferimize pek psikolojik gelmedi inşallah bebeğin yerleşme belirtileridir bu arada bende psikolojik belirti bile yok:)reglim haftaya ama şimdiden olacak gibi hatta oldum sanıp wc ye koşuyorum

aynen bende o durumdayım şimdi geldi kesin diyorum bakıyorum hiçbirşey yok...ağrım bacaklarıma kadar iniyor bide...

saol cnm benım bat 22 hazıran sanırım hamişsin insallah

Canım eğer akıntın renkli (sarımtrak) ve kokuluysa yani seni rahatsız eden bir kokusu varsa sancı yapıyorsa tekrar doktora git. Ben üşütme dolayısıyla iltihaplanma için 2-3 ay tedavi gördüm,ağır antibiyotikler ve fitillerle. Ama şimdi gram akıntım olmuyor yumurtlama dönemi dışında.Mutlaka doktora git bu söylediğim belirtiler varsa.Çünkü o dönemde bana Dr.um demiştiki "Bu iltihapla asla hamile kalamazsın" demişti,ihmal etme aman!

Huuww bdroner.... Sen şuan kitledin beni.
Başağrısı bu sabahta çok hafif var.Ama dün akşam saat 6 gibi başladı yatana kadar resmen canımdan bezdirdi. Tülbentler sardım bişiler yaptım ama ilaç içmedim.Zaten 4 aydır folikasit dışında ilaç koymadım ağzıma,ne olsa canımı dişime takıp direniyorum...
Ya umutlanmıyım diyorum gene umutlanıyorum gene gene... Vallahi benim her ay adet zamanı çenemde sivilce çıkar. 2 gün önce gene çıktı.Ama her zaman adet olacağım gün yada 1 gün önce çıkardı bu sefer 10gün önce çıktı.Belkide erken hastalanıcam bu ay.
Bilmiyorum.Şuan eczanye gidip erken gebelik testi almakla almamak arasındaki pamuk ipliği karar arasında gidipp geliyorum ama sanırım almayacağım, bekleyeceğim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Sana da tez zamanda bebeğini versin inş.Ne zaman istersen bekleriz topiğimize
Sevgiler

Gunaydin Eiif bisey sorcaktim folik asit kullaniyorum demissin Ne Zamandir kullaniyorsun? Bende aldim ama Daha kullanmadim 3 ay mi kullanilmasi gerekiyor hamilelige kadar?

Ya Serpilim asıl önemli olan senin belirtinmiş bildiğim kadarıyla.Bebek yerleşirken adete 1 hafta 10 gün öncesinde tıpkı adet olacakmışsın gibi belirtiler verirmiş.Evelsi gün o bende cok yoğundu 10 dk.da bir tuvalete gidiyordum hastalandım galiba diye.Son 2 gündür yok.Şu gece sol yumurtalığım eşelendi dedim ya ondan sonra olmadı bir daha karnımda sızlama adet belirtisi gibi.Bilmiyorum gene de umutlanmayalım geçen ayı biliyosun

saol cnm benım bat 22 hazıran sanırım hamişsin insallah

Tatlım kaydettim,Allah hakkında hayırlısını versin,inşallah sen de bu ay BAT'ını görnmezsin 9 ay boyunca

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e--------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982--------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Gunaydin Eiif bisey sorcaktim folik asit kullaniyorum demissin Ne Zamandir kullaniyorsun? Bende aldim ama Daha kullanmadim 3 ay mi kullanilmasi gerekiyor hamilelige kadar?

Büşra'm ben Dr.uma gittiğimde bebek istiyorum diye o zaman yazmıştı Yılbaşının hemen ertesiydi. Demekki ortalama 5 ay olmuş. Ama ben ilk içtiğimde çok yoğun bir mide bulantısı yapmıştı bende korkup ilk 1 ay içemedim,meğerse o içtiğim güne denk gelen günde midemi üşütmüşüm ilaçla ilgisi yokmuş ama ben o kadar bulantı çektim ki, Acile götürmek zorunda kaldı eşim, acildeki dr.da sordu yakın zamanda ilaç kullandın mı diye, evet deyip Folbiol içtiğimi söyledim bazı bünyelerde yapar dr.una söyle muadili bir ilaç önersin dedi.Dr.umda başka muadili yok en etkilisi bu içemiyorsan, tere,roka,maydonoz,ceviz,kuru üzüm gibi besinlerden çokça tüket aynı yere gelir dedi. 1 ay sonra bir deniyim bakıyım dedim, denedim hiç rahatsız etmedi.Şimdi de 4 aydır kadar bir süredir içiyorum.
Dr.un dediğine göre hamilelik öncesi en az 3-6 ay gibi başlanması gerekiyormuş vucut kendini bebeğe ancak hazırlıyormuş.
Birde bende folikasit eksikliği var.Normalde 12-14 olması gereken folikasit değeri bende 2, o yüzden ben günde 2 tane içiyorum biri kendime biri bebeğe

Bence hemen başla derim.Çünkü normalde bile 3-6 ay öncesinde veriyolar.
Ben Folbiol kullanıyorum çokta memnunum.Bu hafta içinde gidip ölçtürücem değerlerimi.

Tesekkur ederim
Bende dogum kontrol hapini kutusunun ustunde yaziyordu haptan sonra kullanin diye ama aldim icinde jelatin vardi hapin kullanmadim bende birde Ne jelatini oldugu yazmiyor bende emin olmadigim icin kullanmadim artik Tr de alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…