- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
- Konu Sahibi lady_eliph
-
kızlar bir sorum var aslında sorum bu başlıkla çok ilgili değil ama ilgili olan başlıktan yanıt alamadım :)
benimde adetime bir hafta var ama sol kasığıma ağrı giriyor bazen birde bugün belim adet olacakmış gibi ağrıyordu sabah kalktığımda normalde belime böyle bir ağrı girdiğinde 10 dakika içinde adet olurum...acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi sürekli bunları düşünürken buluyorum kaç aydır
arkadaşlar benim dün adetim bitti ben de bugün doktora gidiiim de bi kontrol etsin dedim sonuçta bebek düşünüyorum herşey düzenli olun istedim.Ben basit bir şekilde bkar derken doktor alttan muayene etti ama bişey soktu bn de hiç beklemediğimden acıdım ve tepki gösterdim daha sonra iyi o zaman ultrason çekiim dedi ama o da acılı oldu zaten evliliiğimin ilk aylarında da problem yaşamıştım kendimi fazla kasıyodum elimde diildi.Ama eşimle sağolsun destek oldu birkaç aydır yendik sayılır.Tam artık gebeliği düşünürken doktor sen gebeliği düşüneceğine bu sorununu aş dedii bana.Yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi ama bn buna sevinemedim bile.Niye acele ediyosun kendini düüşün dedi sizce 26 yaş erken mi ya da benim sorunum gebeliğe engel mi(((((((moralim çoook bozulduuu
Canım kendini hiç sıkıntıya sokma ilk defa vajinal ultrasona giriyorsan tabiki kasılırsın sonuçta ilk defa doktor koltuğuna oturuyosun herkes aynı derece de rahat olamaz ki o yüzden bu konuda hiç sıkılma olabilir yani.her defasında kasılan rahatsız olan var alttan muayane sırasında ayrıca yani.Hatta sevin bak herşey yolundaymış o doktorlar günde kaç kişiyi muayane ediyor onlarında sabrı bi yere kadar hak vermek lazım.Senin bi sorunun yok ki canım gebeliğe engel olsun.Bende evlendiğim ilk ay çok zorluk çektim ama inan bana zamanla düzeliyor herşey bak eşinde destekmiş sana boşuna üzülme sen[/QUOTE
Allah razı olsun senden cnm içim biraz rahatladı annem de aynı şeyleri söyledi ama doktor öyle tepki verince ne olduğumu şaşırdım bn cocuk mocuk yapmam ble dediminallah herşey yolunda gider de bnm de hepimizin de hayırlı evlatları olur bu mübarek günlerde
arkadaşlar benim dün adetim bitti ben de bugün doktora gidiiim de bi kontrol etsin dedim sonuçta bebek düşünüyorum herşey düzenli olun istedim.Ben basit bir şekilde bkar derken doktor alttan muayene etti ama bişey soktu bn de hiç beklemediğimden acıdım ve tepki gösterdim daha sonra iyi o zaman ultrason çekiim dedi ama o da acılı oldu zaten evliliiğimin ilk aylarında da problem yaşamıştım kendimi fazla kasıyodum elimde diildi.Ama eşimle sağolsun destek oldu birkaç aydır yendik sayılır.Tam artık gebeliği düşünürken doktor sen gebeliği düşüneceğine bu sorununu aş dedii bana.Yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi ama bn buna sevinemedim bile.Niye acele ediyosun kendini düüşün dedi sizce 26 yaş erken mi ya da benim sorunum gebeliğe engel mi(((((((moralim çoook bozulduuu
canım benimde ilk alttan ultrasyon canımı acıtmıstı bende bidaha alttan muayene olamam diye korktum ama alışıyorsun kurtaj bile oldum ayık ayık hissederek takma doktorun dediğini kafana sonucları temız ya önemli olan o
Sanada Gunaydin canim
Allah hepimizin dualarini Kabul eder insallah bende dun dua ettim hepimiz icin ama hayirlisini istedim
yeni üye oldum benide eklermisiniz bat'ım 1 haziran...
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısız bende hazıran bugun kırmızılar geldı artık hazırana kadık
kızlar bir sorum var aslında sorum bu başlıkla çok ilgili değil ama ilgili olan başlıktan yanıt alamadım :)
benimde adetime bir hafta var ama sol kasığıma ağrı giriyor bazen birde bugün belim adet olacakmış gibi ağrıyordu sabah kalktığımda normalde belime böyle bir ağrı girdiğinde 10 dakika içinde adet olurum...acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi sürekli bunları düşünürken buluyorum kaç aydır
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısız bende hazıran bugun kırmızılar geldı artık hazırana kadık
Tatlim bosuna gerilme kizlarinda dedigi gibi ilk vajinal muayenede kasiyosun kendini ister istemez, hem ciplaklik duygusu hemde bilmedigin bir seyi hart diye icine sokuyorlar ne kadar olsa hazirliksiz yakalaniyosun.Ben iltihap ve mantarimdan dolayi defalarca vajinal muayene oldum ilki benimde baya sarsiciydi ama sonradan alisiyrsun.Boyle yakip yikici doktorlarada hastayim gerizekali gibi insanlari bosu bosuna strese sokuyolar.arkadaşlar benim dün adetim bitti ben de bugün doktora gidiiim de bi kontrol etsin dedim sonuçta bebek düşünüyorum herşey düzenli olun istedim.Ben basit bir şekilde bkar derken doktor alttan muayene etti ama bişey soktu bn de hiç beklemediğimden acıdım ve tepki gösterdim daha sonra iyi o zaman ultrason çekiim dedi ama o da acılı oldu zaten evliliiğimin ilk aylarında da problem yaşamıştım kendimi fazla kasıyodum elimde diildi.Ama eşimle sağolsun destek oldu birkaç aydır yendik sayılır.Tam artık gebeliği düşünürken doktor sen gebeliği düşüneceğine bu sorununu aş dedii bana.Yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi ama bn buna sevinemedim bile.Niye acele ediyosun kendini düüşün dedi sizce 26 yaş erken mi ya da benim sorunum gebeliğe engel mi(((((((moralim çoook bozulduuu
elifimin dediği gibi tam bir hikaye oldu benim bat.
Bu sabah yine kahvalti ederken bir ogurtu geldi midem dondu ama bence bana birsey dokunuyor...
Bel agrim siddetlenmeye basladi bir de kasiklarimda ve yumurtaliklarimda derin bir sizlama var,dun gece sol yumurtaligim resmen eselendi sanki birseyle kazidilar kipirdamadim bile o kadar sanciya belki Bit'im yerlesmeye calisiyodur diye soluk bile almadan yattim.
Gecede 7-8 defa tuvalete gittim sonda taktiricam yakinda sinir gelmeye basladi tam uykuya gecicem cisim geliyo???
Bugun inanilmaz bas agrisi cekiyorum havadan midir yoksa baska bir sey mi bilemiyorum.Bugun istanbuldan dayim geldi, beni suzdu,sen hamile misin dedi
Gaz ve sisikinlikse her gecen saniye dahada siddetleniyo. Sanki karnimin icinde koca bir top var inanilaz gergin ve siskin.Gaz cikariyor olmama ragmen siskinlik inmiyor ve gaz hissi gitmiyor.Sabahta 10 bucuktan dakika once uyanamiyorum.
Ama tekrarliyorum hatta eminim: TUM BELIRTILERIM PSIKOLOJIKKKKKKK
Canım bana bu seferimize pek psikolojik gelmedi inşallah bebeğin yerleşme belirtileridir bu arada bende psikolojik belirti bile yok:)reglim haftaya ama şimdiden olacak gibi hatta oldum sanıp wc ye koşuyorum
bu sabah yine kahvalti ederken bir ogurtu geldi midem dondu ama bence bana birsey dokunuyor...
Bel agrim siddetlenmeye basladi bir de kasiklarimda ve yumurtaliklarimda derin bir sizlama var,dun gece sol yumurtaligim resmen eselendi sanki birseyle kazidilar kipirdamadim bile o kadar sanciya belki bit'im yerlesmeye calisiyodur diye soluk bile almadan yattim.
Gecede 7-8 defa tuvalete gittim sonda taktiricam yakinda sinir gelmeye basladi tam uykuya gecicem cisim geliyo???
Bugun inanilmaz bas agrisi cekiyorum havadan midir yoksa baska bir sey mi bilemiyorum.bugun istanbuldan dayim geldi, beni suzdu,sen hamile misin dedi
Gaz ve sisikinlikse her gecen saniye dahada siddetleniyo. Sanki karnimin icinde koca bir top var inanilaz gergin ve siskin.gaz cikariyor olmama ragmen siskinlik inmiyor ve gaz hissi gitmiyor.sabahta 10 bucuktan dakika once uyanamiyorum.
Ama tekrarliyorum hatta eminim: Tum belırtılerım psıkolojıkkkkkkk
Ya arkadaşlar geçen ay ben geziye gittim çok üşütmüştüm gelince de regl bitiminde doktora gittim vajinal ultrasonla baktı 10 gün belim 1 hafta kasıklarım ağırdı diğer adetime kadar nerdeyse ağrı çektim ultasonda ve tahlillerde bişey çıkması ama bu ay çok fazla akıntım oldu sizce bi daha gitmeli miyim ama bel ve kasık ağrısı yok 1 haftadır falan diğer reglim de başladı..
merhaba;
ben misafir yorumcuyum topiğinize.. "bu sayfa senin için bebeğim" topiğinin katılımcı devamlı üyelerindenim.. :)) sizin topiğede aralarda gelip bakınıyorum.. müsaadenizle.. arkadaşım seni umutlandırmak istemem aama bence sn hayırlısıyla inşAllah gebesin.. benim düşük hikayem falan var.. ve o ay gebe kaldığımda bi baş ağrısı anlatamam ama ilaç içmedim.. sanada nacizane tavsiyem ilaç kullanma.. hayırlısı olsun inşAllah.
Canım bana bu seferimize pek psikolojik gelmedi inşallah bebeğin yerleşme belirtileridir bu arada bende psikolojik belirti bile yok:)reglim haftaya ama şimdiden olacak gibi hatta oldum sanıp wc ye koşuyorum
saol cnm benım bat 22 hazıran sanırım hamişsin insallah
Gunaydin Eiif bisey sorcaktim folik asit kullaniyorum demissin Ne Zamandir kullaniyorsun? Bende aldim ama Daha kullanmadim 3 ay mi kullanilmasi gerekiyor hamilelige kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?