- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Nedennn ağlıyorsunnn kuzuuummm duygu değişimlerimi yaşıyosunnn yoksaaaa senn yoksaaa annelik duyguların mı kabardı kızçeyii görünceee :)))
İlknurun,göz nurum bende maşallah diyesim geliyor ama bi yandan da korkuyorum geçen ayda aynısı oldu biliyosun yaaO yüzden bu sefer umutlanmamaya ÇALIŞIYORUM....
Ben de gece yattım çok uykum vardı ve dedimki, bebeğimm,annemmm,kuzum eğer ordaysan bana bir işaret gönderr aşkımmm dedim, gece 1 di bunu yaptığımda, aradan 5-10 saniye geçti geçmedi bir TIR kornası öttü Dadadadddadadaaaağğğğğğ diye eşim dalmıştı fırladı höööyytt diyee
Benim weledim çok haşin olacak demekki teyzesiŞaka bi yana artık 1 haziran olsun lütfeeennnnnğğğğğğ
Kurban olduğum Allah; Her birimize, inşallah en tez zamanda, en sağlıklı şekilde,
eli,ayağı düzgün, kalbi,ruhu,aklı sağlıklı, vatanına milletine sizlere hayırlı, Yaradanını seven,sayan, göğsünüzü kabartacak kadar başarılı,akıllı,zeki; sizi utandırmayacak her yerde iftiharını olacak kadar saygılı,sevgi dolu, başarılı bir evlat nasip etsin.
Sizi çok sevsin,sizi çok saysın. Ne zorluklarla onu kucağınıza aldığınızı bilsin, sizi hiç üzmesin.Her zaman yanınızda olsun, bunca acıya,umutsuzluğa değecek bir evlat olsun.
En güzel günlerinizde yanınızda olamasa bile kalbinizin köşesinde olan bir yavrunuz olsun.Allahım hiç bir kadını evlatsızlıkla sınamasın canım dostlarım. Sizleri seviyorum....
Elifimmmm çook sağol yaa canımm benmm aynenn dediklerin çıktı valla evasudemmm aynenn kuzummm senin dediklerinde çıktı bende uzatmadım tabisii git konuşmuyorum seninle derkenn yanağımıı uzattım o da kaçırmadıı eşşekk :)))) bende fal işini pek sevmiyorum inanç meselesi tabiki o yüzden baktırmam hiç.Elifimmmmm belirtilerinnin de maşallahı var kızz acaba mı diyor insan yni ayy hadi inşallahh yaa.Ben bu ay belirti falan yaşamıcam aramıcam dedim o yüzden hiçbişey yokk.Sadece candan erçetin'in "canım mısın sen benim misin sen herşeyim misin hoşgeldinnn melekkk sefalarr getirdinnn" şarkısını söylüyorum sabahtan berii Tek belirti buuu :)))
Kurban olduğum Allah; Her birimize, inşallah en tez zamanda, en sağlıklı şekilde,
eli,ayağı düzgün, kalbi,ruhu,aklı sağlıklı, vatanına milletine sizlere hayırlı, Yaradanını seven,sayan, göğsünüzü kabartacak kadar başarılı,akıllı,zeki; sizi utandırmayacak her yerde iftiharını olacak kadar saygılı,sevgi dolu, başarılı bir evlat nasip etsin.
Sizi çok sevsin,sizi çok saysın. Ne zorluklarla onu kucağınıza aldığınızı bilsin, sizi hiç üzmesin.Her zaman yanınızda olsun, bunca acıya,umutsuzluğa değecek bir evlat olsun.
En güzel günlerinizde yanınızda olamasa bile kalbinizin köşesinde olan bir yavrunuz olsun.Allahım hiç bir kadını evlatsızlıkla sınamasın canım dostlarım. Sizleri seviyorum....
Eki Görüntüle 426118
kurban olduğum allah; her birimize, inşallah en tez zamanda, en sağlıklı şekilde,
eli,ayağı düzgün, kalbi,ruhu,aklı sağlıklı, vatanına milletine sizlere hayırlı, yaradanını seven,sayan, göğsünüzü kabartacak kadar başarılı,akıllı,zeki; sizi utandırmayacak her yerde iftiharını olacak kadar saygılı,sevgi dolu, başarılı bir evlat nasip etsin.
Sizi çok sevsin,sizi çok saysın. Ne zorluklarla onu kucağınıza aldığınızı bilsin, sizi hiç üzmesin.her zaman yanınızda olsun, bunca acıya,umutsuzluğa değecek bir evlat olsun.
En güzel günlerinizde yanınızda olamasa bile kalbinizin köşesinde olan bir yavrunuz olsun.allahım hiç bir kadını evlatsızlıkla sınamasın canım dostlarım. Sizleri seviyorum....
Eki Görüntüle 426118
annemmm,kuzummm,tatlım,,bebişim,ay parçam,tırtılım,eşeğim,sıpam,aşkım,kurabiyemmm ayy ne tatlı o öyle ne tatlı yerim ben onu öperim,koklarım,mıncıklarımmm herşey yaparımmm....Elif'im belirti üstüne belirti yaşamışsın kuzum hayırlısı olsun diyorumm..Allah'ın izinyle inşallah çok iyi haberler alacağız birçok kişiden
daha benim gunume cok var ama hıssedebılıyorum bu ayda olmıcak galıba
duygularım o kadar karısıkkı, ıcınden cıkamıyorum....
ilk denemede kırmızı kartı ben de gördüm umarım bu süreç çok uzamaz..:)
ya sen ne güzel dualar ediyosun öyle ki ne zaman okusam içten bi amiiiiiin diyorum nşallah rabbim kabul eder de hepimizin hayırlı bebekleri olur.
canııım,allah senin dualarını da kabul etsin.
Sadece doğru dua etmeye çalışıyorum.allah eli ayağı sağlıklı evlat nasip etsin, çocuğum olsun çocuğum olsun diye kör körüne dua etmek sakıncalı bana göre.hep demiyo muyuz allah hayırlısını versin diye.yavrunun derdine acısına düşüp gözünün önünde bir derdi olduğunu bilmek, ona sahip olamamaktan çok daha kötü olsa gerek.o yüzden tam,ve doğru dua etmeye çalışıyorum. Eksik dua etmeyin,doğru enerji gönderin diyor ya hocalar.her şeyi söylemek lazımmış.
Allah hayırlı olanı versin hepimize, mutlu olacağımız, huzurlu olacağımız, çok şükür diyebileceğimiz, gece yatağa başımızı sağ salim kafayla koyacağımız şeyler nasip etsin...
GEBELİK (hamilelik) BELİRTİLERİ : Aşağıdaki belirtiler erken gebelik döneminde en sık görülen belirtilerdir:
Beklenen adetin başlamaması
Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma hissi
Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
Bulantı ve bazen kusma
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
Sık idrara çıkma
Vajina salgılarının artması
Bende sadece kırmıya boyadıklarım var.
İnsan düşünmeden edemiyor acaba belirti midir diye? Tek dikkatimi çeken ve rahatsızlık veren sık idrara çıkma ve bel-kasık ağrısı.Hiç bu kadar rahatsız edici boyuta ulaşmamıştı,yine de umutlanmak istemiyoruummmmm
ben gecen ay bu belrtilerin hepsini yasadım sonda ki hariç üzerine güzel ruyalar gördüm bu ay sadece sondaki madde yi yaşıyorum ben yinede kendime bu ay olmadı dıyorum kendimi buna alıştırayım çıkarsa şansıma gözümü kararttım pazaretsi erken gebelik testi yapıcam degilsemde beklerim reglimi kaç gundur bu moddayım
Selamlar kizlar
Bisey sormak istiyorum ama utaniyorum da bende dun gecedeerd sonra lekelenme seklinde kanama oldu biraz baktim int. Hersey yaziyor rahim agzi yaralarinda kansere kadar acaba bi fikri olan var mi :2:
Serpilim ben de işte kırmızı olanları yaşıyorum.
Buna artı olarak birde bel ve kasık ağrım var. Artık idrara çıkma konusunda kendimi aştım. İlişki sırasında eşimi durdurup 2 kez tuvalete gittim bu akşam.. (Doğaçlama bir mesaimiz oldu da....)
Bilemedim. Tam 1 haftam kaldı.Vallahi çatlamak üzereyim. Geçen ay bende hepsini yaşadım kesin dedim hatta.Tek çizgiyi görünce arkasından da regl olunca koşmuş koşmuşta duvara çarpmış gibi oldum aynı.
Ne kadar umutlanmıycam desemde içim pır pır ediyo.
Elimde değil...Korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?