HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

aminn canım yuce rabbim hepimize isteyen herkese hayırlı sağlıklı melekler göndersin bu ay evlat hasretimiz son bulsum yarım kalan hayelerimiz tamamlansın rabbim biizm için hayırlısı neyse onu nasip etsin..

Kızlarr hepinize günaydınnn.Dün dualarımı ettim bende burdaki herkes ve kendim için hayırlı sağlıklı evlatlar istedim.Ayrıca temizlik yaptım dün, bu akşam misafirim var diye.Ama inş. bebişim geldiyse bişey olmaz bayağa bi yoruldum çünkü süpürge tuttum falan belim ağrıdı çok gece yatarken her yerim ağrıyordu şükür sabah güzel kalktım işe geldim.Bugünde bitsinde artık evimize gidelim.İş yerinde de yoğun bi hafta geçirdim.Şöyleee ayaklarımıı uzatarak miskin miskin yatmak istiyorum hafta sonu çok yoruldum bu hafta enerjim tükendi.4 gün kaldı adete bu ay erken test yapmıcam.Günüm 2 gün geçerse yapacağım bakalımm kısmettt.

Cumanız mübarek olsunkızlar, Allah hayırlı bir gün nasip etsin.BAT'ı yaklaşan arkadaşlarımın stresini,endişesini alsın kalplerinden yerine huzur versin inşşallah.
Dün gece çok dua ettim,namaz kıldım,hepinizin isimlerini zikrettim,niyet ettim, hepiniz için dua ettim.İbadetin gizlisi makbuldur ama insan düşünüldüğünü bilip duyunca daha da kuvvtleniyor bağları ve daha da umut doluyor inanın sırf bu yüzden söylüyorum.
İnşallah Allah biz kullarının yakarışlarını duyar kabul eder bizleri nimetleriyle ödüllendirir.
Öpüyorum sizleri.Bugün çok işim var,yarın Eurovsion için misafirim var.Bir sürü pasta börek yapmam lazım,birde temizlik yapmalıyım.Kadın da başkasına söz vermiş gelemedi, o yüzden üstten üstten yapacağım artık çok zorlamadan kendimi.
Çarşamba sabahı anneciğim geliyoooo Çok mutluyum o yüzden.Birde anacığım yanımdayken elimi tutarken şu pozitif sonucu alırsam Allahıımmm daha ne isterriiimm?????

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e--------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Allah dualarini Kabul etsin senden razi olsun Ne Guzel annende geliyomus hersey gonlunce olur insallah
Bu arada bende kermes icin pasta yapacagim kolay gelsin sanada banada:2:

Allah dualarini Kabul etsin senden razi olsun Ne Guzel annende geliyomus hersey gonlunce olur insallah
Bu arada bende kermes icin pasta yapacagim kolay gelsin sanada banada:2:

Büşrcım bu arada senin lekelenmen ne durumda var mı bir artış ya da kesildi mi? Bir sıkıntı yarattı mı? nedir son durum?

Merhabalar,aranıza yeni katıldım bende.Kırmızı kartı görmedim ama adetime yaklaşık 4 gün var.Umudum yok çünki dün test yaptım negatif çıktı.

Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım ,bende anne olmak isteyenlerden ve deli gibi gün bekleyenlerdenim.Bu ay ikinci klomen tedavim ve bat 29.mayıs lütfen benide aranıza kabul edin.

Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım ,bende anne olmak isteyenlerden ve deli gibi gün bekleyenlerdenim.Bu ay ikinci klomen tedavim ve bat 29.mayıs lütfen benide aranıza kabul edin.

Merhabalar,aranıza yeni katıldım bende.Kırmızı kartı görmedim ama adetime yaklaşık 4 gün var.Umudum yok çünki dün test yaptım negatif çıktı.

Merhaba canım, hoşgeldin sayfamıza..
Hiç umutsuzluğa kapılma,daha 4 gün var adetine,eğer evde eczaneden aldığın pratik testlerden aldıysan negatif çıkması çok nomal.
O pratik testler ancak adetinin üzerinden ortalama 1 hafta geçtikten sonra pozitif gösteriyor. Erken görenlerde var ama bu genelde bu şekilde.
Ancak erken gebelik testlerinde görebilirsin belki pozitifi ya da kan testiyle.Ama bekle bakalım daha 4 günün varmış hiç belli olmaz. İnşallah güzel haberler alırız senden de... Sevgiler

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e--------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

kızlar bir sorum var aslında sorum bu başlıkla çok ilgili değil ama ilgili olan başlıktan yanıt alamadım :)
benimde adetime bir hafta var ama sol kasığıma ağrı giriyor bazen birde bugün belim adet olacakmış gibi ağrıyordu sabah kalktığımda normalde belime böyle bir ağrı girdiğinde 10 dakika içinde adet olurum...acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi sürekli bunları düşünürken buluyorum kaç aydır

canım bu durumu ilk defa mı yaşıyorsun?öyleyse hamilede olabilrsin bebek regliye 1 hafat kala rahime ekilmiş oluyor bildigim kadarıyla bel agrısı olur ben ilk hamileliğimde 10 gun kala bel sancısı çekmiştim hamilelik belirtileriyle regli belirtileri aynı o yuzden ayırt etmek zor inşallah bebeğin yerleşiyordur

cnm ben sana derım gununu bekle cunku ben hepsını yasıyom belagrısı,kasık agrısı,gogus şimesi,ama yok ıne kırmızılar gelıyo ve kışıye gre degışıyo oyuzden gununu bekle gecerse anla ozaman

teşekkür ederim cevaplarınıza... bel ağrım adetten bir hafta önce ilk defa bu kadar şiddetli oldu... çok istediğim için her ay böyle sabırsızlanıyorum zamanda geçmiyor offf...

Selam kızlar bugun ise gidiyorum 4-5 gün boşluğum vardı paso uyudum. B'nde 4-5 gün kaldi. Bakalim ne olacak. Asırı derece kasiklarima sancı giriyor ama üstünmüştü olabilirim. Konuşmak icin cok erken.zaten su ara stresten batım hep değişiyor. İnsallah şeytanın bacağını kırarız

Aynen benimde senin gibi canım belirtilerim bende bel ağrısı kasık ağrısı çektim mi benimde bi saate kadar gelirdi ama 4 gün var benimde ağrım biraz daha artı bugün ama hep bir ıslaklık var akıntım var sanrıım biraz değişikk bi durum.Bi de midemden gelen su geliyo ağzıma gibi hayırdır ama kasıklarım bayağa ağrımaya başladı ayrıca arada bi sızlama girip çıkıyorr.

arkadaşlar benim dün adetim bitti ben de bugün doktora gidiiim de bi kontrol etsin dedim sonuçta bebek düşünüyorum herşey düzenli olun istedim.Ben basit bir şekilde bkar derken doktor alttan muayene etti ama bişey soktu bn de hiç beklemediğimden acıdım ve tepki gösterdim daha sonra iyi o zaman ultrason çekiim dedi ama o da acılı oldu zaten evliliiğimin ilk aylarında da problem yaşamıştım kendimi fazla kasıyodum elimde diildi.Ama eşimle sağolsun destek oldu birkaç aydır yendik sayılır.Tam artık gebeliği düşünürken doktor sen gebeliği düşüneceğine bu sorununu aş dedii bana.Yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi ama bn buna sevinemedim bile.Niye acele ediyosun kendini düüşün dedi sizce 26 yaş erken mi ya da benim sorunum gebeliğe engel mi(((((((moralim çoook bozulduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…