- Konu Sahibi lady_eliph
-
aminn canım yuce rabbim hepimize isteyen herkese hayırlı sağlıklı melekler göndersin bu ay evlat hasretimiz son bulsum yarım kalan hayelerimiz tamamlansın rabbim biizm için hayırlısı neyse onu nasip etsin..Serpil beni hungur hungur aglattin Allah da senin gozlerinde mutluluk gozyaslarini oluk oluk akitsin.Allah sana,senden daha vefali,senden daha imanli,senden daha yaradanina yakin,en az senin kadar sefkat sahibi,en az senin kadar cevresine isik sacan bir nur topu insan evladi nasip etsin.Senin kanini tasisin senin suyundan beslensin,san anne desin,yalniz sana ait olsun.Sana sarilsin sana siginsin.Senin etinden senin canindan var olsun.Allah sana butun sikintilarini derdini kederini unutturup evladinin sevgisine bogsun seni canim arkadasim...
Ettigin duaya milyon kere AMIN diyorum.
Allahim sana siginiyorum.Yalniz sana inaniyor,sana kulluk ediyor ve yalniz senden yardim diliyorum.Sen bilmedigimi bilen.goremedigimi gorensin.Ben acizim.ben nefsine yenik bir acizim: oysa sen en yucesin;en kudretlisin.Beni nefsime yenik dusurme.Senin isigindan;senin yolundan;iman gucumden ayirma.Her zaman sana ibadet edecek,sana yalvaracak gucu,sagligi,sihhati,akil sagligini bana nasip et.
Sen su nur yagmurlarinin gokten aktigi gunde,payimiza duseni bize meleklerinle yolla.Avuc actik,kapina geldik,avuclarimizi,kucaklaimizi bos koyma Allahim: sen bu gece ettigimiz dualari en dogru zamanda bizlere geri dondur Allahim.Isteklerimizin sinirsizliginda sen bizi bagisla,ne olursun sen bizleri affet.Hadsizlik ettiysek: gunah islediysek,sana: yaradanimiza kulugumuzda duamizda eksiklik ettiysek sana tovbe ediyoruz.Sen bu gecyi sefaatcimiz eyle, bu gecenin yuzu-suyu hurmetine gonlumuzden kalbimizden gecenleri bizlere yasat Allahim..
Bu gece sana el acan,kapinda kul oan yalvaran yakaran tum arkadaslarimin;kardeslerimin,bu dualara yureginden AMIN diyen tum kadinlarin rahimlerine HAYIRLI,UGURLU,SAGLIKLI,ELI AYAGI DUZGUN,AKLI BALIK bebeklerle doldur;dualarimizi nurlu goklerinde bekleyen melekler araciligiyla kabul eyle Allahim.
Sen buyuksun... AMIN...
Allah dualarini Kabul etsin senden razi olsun Ne Guzel annende geliyomus hersey gonlunce olur insallah
Bu arada bende kermes icin pasta yapacagim kolay gelsin sanada banada:2:
Kızlarrrr...
Bu aydan (MAYIS) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.Bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de Haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de BAT(Beklenen Adet Tarihinizi) yazıp cevaplayın.İçinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.Birbirimize destek olalım,ışık olalım.
Haziran ayı için BAT Totemimizi başlatıyorum.Benim BAT'ım : 1 Haziran
Bekliyorum.Hepinize öpücükler
Kızlarrrr...
Bu aydan (MAYIS) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.Bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de Haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de BAT(Beklenen Adet Tarihinizi) yazıp cevaplayın.İçinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.Birbirimize destek olalım,ışık olalım.
Haziran ayı için BAT Totemimizi başlatıyorum.Benim BAT'ım : 1 Haziran
Bekliyorum.Hepinize öpücükler
Büşrcım bu arada senin lekelenmen ne durumda var mı bir artış ya da kesildi mi? Bir sıkıntı yarattı mı? nedir son durum?
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım ,bende anne olmak isteyenlerden ve deli gibi gün bekleyenlerdenim.Bu ay ikinci klomen tedavim ve bat 29.mayıs lütfen benide aranıza kabul edin.
Merhabalar,aranıza yeni katıldım bende.Kırmızı kartı görmedim ama adetime yaklaşık 4 gün var.Umudum yok çünki dün test yaptım negatif çıktı.
kızlar bir sorum var aslında sorum bu başlıkla çok ilgili değil ama ilgili olan başlıktan yanıt alamadım :)
benimde adetime bir hafta var ama sol kasığıma ağrı giriyor bazen birde bugün belim adet olacakmış gibi ağrıyordu sabah kalktığımda normalde belime böyle bir ağrı girdiğinde 10 dakika içinde adet olurum...acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi sürekli bunları düşünürken buluyorum kaç aydır
kızlar bir sorum var aslında sorum bu başlıkla çok ilgili değil ama ilgili olan başlıktan yanıt alamadım :)
benimde adetime bir hafta var ama sol kasığıma ağrı giriyor bazen birde bugün belim adet olacakmış gibi ağrıyordu sabah kalktığımda normalde belime böyle bir ağrı girdiğinde 10 dakika içinde adet olurum...acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi kendimi sürekli bunları düşünürken buluyorum kaç aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?