- Konu Sahibi lady_eliph
-
Canım eğer akıntın renkli (sarımtrak) ve kokuluysa yani seni rahatsız eden bir kokusu varsa sancı yapıyorsa tekrar doktora git. Ben üşütme dolayısıyla iltihaplanma için 2-3 ay tedavi gördüm,ağır antibiyotikler ve fitillerle. Ama şimdi gram akıntım olmuyor yumurtlama dönemi dışında.Mutlaka doktora git bu söylediğim belirtiler varsa.Çünkü o dönemde bana Dr.um demiştiki "Bu iltihapla asla hamile kalamazsın" demişti,ihmal etme aman!
Canım nereden anladı iltihabın olduğunu bana bişeyin yok dedi ama adetimin son günüydü bir de rahim ağzına baktığında belli olurdu değil mi iltihap olaydı semaer falan almadı...senden aldı mı? şu an gene reglim devam ediyo bu bitsin bu y da olursa gidicem ağrılarm yok artık yanma falan da hç yok ne bilim yaaa...bi de ben 10 aylık evliyim hiç semear aldırmadım sizce gerekiyor mu korkuyrum daa yaaa...
Huuww bdroner.... Sen şuan kitledin beni.
Başağrısı bu sabahta çok hafif var.Ama dün akşam saat 6 gibi başladı yatana kadar resmen canımdan bezdirdi. Tülbentler sardım bişiler yaptım ama ilaç içmedim.Zaten 4 aydır folikasit dışında ilaç koymadım ağzıma,ne olsa canımı dişime takıp direniyorum...
Ya umutlanmıyım diyorum gene umutlanıyorum gene gene... Vallahi benim her ay adet zamanı çenemde sivilce çıkar. 2 gün önce gene çıktı.Ama her zaman adet olacağım gün yada 1 gün önce çıkardı bu sefer 10gün önce çıktı.Belkide erken hastalanıcam bu ay.
Bilmiyorum.Şuan eczanye gidip erken gebelik testi almakla almamak arasındaki pamuk ipliği karar arasında gidipp geliyorum ama sanırım almayacağım, bekleyeceğim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Sana da tez zamanda bebeğini versin inş.Ne zaman istersen bekleriz topiğimizeSevgiler
çok şartlandırma bence kendini ama inan başağrısı deyince ben de umutlanıyorum senin için.. kafanı dağıtmaya çalış.. stres altında kalma.. erken gebelik testine çok gerek yoksa (önceden yaşadığın dış gebelik vs..) bence hiiç alma.. Allah ın izniyle inşAllah tutmuştur bu ay.. bence olabildiğince kendini dinlemeyip hayırlısıyla gününü beklemek.. belki adetine bir gün kala test yaparsın :) inşAllah hayırlısıyla dileğin gerçek olur bu ay inşAllah.
Kızlarr hepinize günaydınnn.Elifimm benimde senin gibi sızlamalarım var hatta dün adet oldum sanıp kaç kez tuvalete gidip baktım ama gelen giden yok.Dün bayağa tek taraflı solda bi ağrım oldu bende bebişimm yerleşiyor musun annemm dedimm hatta :) bide kocama yaklaşmadım hiç ne olur ne olmaz dedim şimdi ilişki yaşamayalım dedim.Altımda hep bi ıslaklık var yumurtlama yoksa şimdi mi gerçekleşiyor bilmiyorum ki.
Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyoÇocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı
İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam
Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:
kızlar bende bu ay hepsını yasadım kasık agrım batmalar ,gogusum adette 1 hafta kala şişerdı o olmadı ,basım hafıf donmesı ama sonuc husran yıne kasıklarım agrıyo oncelerden olmazdı sandım hamişim grenler bıle hamılemısın rengın sararmış faln oyuzden kendısınızı realk edın olacakmışım gbı hısedınkı uzulmyın. ancak adetınız gectımı o garantı tbı duzenlıyse
bnım ıcıme doguyo sen hamişsin ama bak cıkarsa bol dua ısterım ona ıhtıyacım var kabulmu
Canım gününün geçmesinin bile garantisi yok ben geçen ay tüm belirtileri yaşadı üstünede 3 gün gecikme yaşadım kesin hamilesin dediler o yüzden ben kan testinde pozitif görmeden inanmam artık...
ayy canım beniim, sen yeterki iste; ben hamiş olmasam da sana dua ederim,allahın duasını mı esirgiyecem senden?
allah razı olsun cnm sen kac sene oldu evnelelı
ortalama 1 sene olucak canım bu yaz.ama 4-5 ay oldu daha korunmayı bırakalı...
bnde 1 sene olyo ıkıncı eşim bnım bu arada ama korunmadık bız
Cnm karışmak gbı olmasında lısteyı ılk sayfaya alsan nerde bulmak zorda
yok biz ilk 7-8 ay korunduk ya. Ben bırakınca hemen olucak sanıyodum ama olmuyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?