- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
canım senin de az kaldı dii mi belirti iz var mı
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
Yok mu arttııraaannnn??????
Kızlar folik asit sizde de iştahınızı arttırdımı ben folbiol içiyodum günde 2 kez bıraktım ama 1 haftadır çok açıkıyodum çünkü,ne yapayım szice?
canım sen iyi yapıyosn bnce de kendini yne de kırmızılara hazırla ne olur ne olmaz.benim geçen ay ilk denememdi ama kesinlikle hamileeym bn dyodm ilk defa yaşadığm şeyleri yaşıyodm çünkü amaa 1 gün geçti vee bn adet oldm .o kadar şaşırm ki o gün kendime gelemedim bir türlüKuşum benimde bu haftasonuna denk geliyor işte.Cuma-Cmt bilemedin Pazar hastalanmış olmam lazım... Belirti dersen belirti mi bilmiyorum işte yumurtalık ağrılarım,zaman zaman sancı haline geliyor.Özellikle otururken yada yatarken ağrıdığını daha net hissediyorum birde sürekli sol tarafım ağrıyo çoğunlukla,ama bak şuan mesela beni yalanladı ve ani bir ağrı girdi sağ tarafıma içerden oyuluyor sanki..
Bu ara çok uyuyorum ama bu belirti değildir sanırım, çünkü bizim burda havalar çok ısınmaya başaldı,nem yükselmeye başladı hava çok ağırlaştırıyor insanı onun etkisidir sanıyorum.Baş ağrım var son 3 gündür.Yine havaya bağlıyorum.Başka da bir belirtim yok.
Hıı birde nazar değdirdim kendime, ağız yaralarım çıkmıyo demiştim ya, evelsi gün 2 tane birden çıktı.Onlar var normalde 2-3 aydır hiç çıkmamıştı folikasite de devam ediyorum ama ya adet dönemine girdiğim içi olabilir yada bebek varsa belki o bünyemi zorluyorda olabilir.Hiç umutlu değilim hele bu sabah çok bezgin ve pejmurde kalktım,hiç umudum yok hastalanırsam üzülmeyeceğim sanırım çünkü hissetmiyorum hiçbirşey. Hamile olsam hissiyatım olurdu heralde.
Birde çok zırlamaya başladım,herşeye ağlıyorum resmen, Eurovision da bile ağladım çok gururlandırdım ama o da foss çıktı bizim BAT'lar gibi
Anneciğim burdayken alaydım güzel haberi çok süper olacaktı benim için.Bakalım yine de Allah çok büyük...
canım sen iyi yapıyosn bnce de kendini yne de kırmızılara hazırla ne olur ne olmaz.benim geçen ay ilk denememdi ama kesinlikle hamileeym bn dyodm ilk defa yaşadığm şeyleri yaşıyodm çünkü amaa 1 gün geçti vee bn adet oldm .o kadar şaşırm ki o gün kendime gelemedim bir türlü
Kızlar folik asit sizde de iştahınızı arttırdımı ben folbiol içiyodum günde 2 kez bıraktım ama 1 haftadır çok açıkıyodum çünkü,ne yapayım szice?
Slm kızlarrr.... Sizlere bir sorum olcaktı ben bu ay soğan kürünü yaptım ama bugün tam 10 gündür adet olamadım daha.idrar testi yapyım gölge gibi silik 2. çizgi çıktı emin olmak içinde kanda baktırdım 2,0 çıktı dr şuanda görünen bişey yok dedi.anlamadım nedir bu sizce kan testini tekrarlasam mı?..
Aynen benimde geçen ay 3.denememdi, ben de abuk subuk bir sürü belirti yaşadım hatta topicteki herkes kesin hamilesin dedi. Adetim 4 gün gecikti. İdrar testleri negatif çıkınca herkes kan testine git illaki diye bastırdı ama ben bekleyeyim dedim.Neticedede 4 gün gecikmeli de olsa kırmızı kartı gördüm.Şimdide hiç umutlu değilim.Var olan belirtilerde psikolojiktir kesin çünkü insan kendini dinledikçe daha da çok şey yaşamaya başlıyo aslında olmayan belirtileri bile burda okuyup okuyup yaşıyosun.En basiti ben gece yatınca ne tarafım sızlayacak diye bekliyorum düşüne düşüne ağrıtıyorum oramı cidden.En başında hiç ağrı sızı olmayan yerimde düşünmeye başlaınca sızlamalar oluyo.
O yüzden bu aydan da hiç umudum yok.Bari gecikme falan olmasada salak salak heveslenmesem kendimi bliyorum çünkü.
Aman ne biliyim bu ay da olmazsa, hesabı kitabı bırakcıam ovulasyon movulasyon hikaye, annemin ananesinin dönemimde ovulasyon mu varmış, 7 doğumu 5 kürtajı var.Hooyyyyyy maşaalllaahhh
tatlım kan testlerinde pek yanılma payı olmuyor çok nadir olur ama ultrasonla da muayene ettirseydin keşke kendini.eğer varsa ufakta olsa en azından kesesini görebilir dr.ama ultrasonla da bakıp görünen bişey yok dediyse yoktur.
Evde yapılan pratik idrar testlerine pek güvenme derim.çok arkadaşın pozitifken negatifi, negatifken pozitifi gördüğü oldu.neticede 5 liralık şeyler.kan testi aslolandır ama için rahat etmediyse 1-2 gün daha bekle; yenilet kan testini belki tam yükselmemiştir hormon değerlerin.
Ama şunu da söyliyim, soğan kürünün gecikme yaptığını birçok arkadaşımdan duydum.
çok çaresiz kalmadıysanız şu kürlere takılıp kalmayın derim. Midenizi,salgılarınızı,düzeninizi bozuyorsunuz durduk yere.
önce şu dr.lara bi görünün. 3 ay hamiş olamadık diye bu kadar sarmayın nolur şu kürlere,boynuzlara,soğan cücükelrine.
Elbet şifası vardır doğada herşeyin bir yaradılış amacı var ama bu tarz şeyler bizleri psikolojik olarak daha da geriyo farkında değiliz.
Sen en iyisi 1-2 gün dha olmazsan kan testini yenilet sonrada dr.la detayli bir görüşme yap arkadaşım,hakkında hayırlısı olsun...
Canım evet bende folbiol içiyorum biraz iştah artışı yapıyo doğru tespit etmişsin. Ama çok rahatsız edici derecede acıkıyosan bırakmak yerine günde 1 taneye düşür hepten de bırakmasan iyi. Çünkü bebek için vucudun hazırlanma aşamasında en önemli madde folikasit. İstersen sabah aç karnına 1 tane al bakalım gene çok çok açıksa iştahın Dr.la görüş derim..
ben de haftaiçi kendimi çok dinledim galiba habire bir belirti vardı, haftasonu çok yoğundu hiç belirti falan yok.zaten ilk gebeliğimde bata 10 gün kala göğüslerim çok fenaydı.şimdi tık yok bende bu ay umutlanmamaya çalışıyorumAynen benimde geçen ay 3.denememdi, ben de abuk subuk bir sürü belirti yaşadım hatta topicteki herkes kesin hamilesin dedi. Adetim 4 gün gecikti. İdrar testleri negatif çıkınca herkes kan testine git illaki diye bastırdı ama ben bekleyeyim dedim.Neticedede 4 gün gecikmeli de olsa kırmızı kartı gördüm.Şimdide hiç umutlu değilim.Var olan belirtilerde psikolojiktir kesin çünkü insan kendini dinledikçe daha da çok şey yaşamaya başlıyo aslında olmayan belirtileri bile burda okuyup okuyup yaşıyosun.En basiti ben gece yatınca ne tarafım sızlayacak diye bekliyorum düşüne düşüne ağrıtıyorum oramı cidden.En başında hiç ağrı sızı olmayan yerimde düşünmeye başlaınca sızlamalar oluyo.
O yüzden bu aydan da hiç umudum yok.Bari gecikme falan olmasada salak salak heveslenmesem kendimi bliyorum çünkü.
Aman ne biliyim bu ay da olmazsa, hesabı kitabı bırakcıam ovulasyon movulasyon hikaye, annemin ananesinin dönemimde ovulasyon mu varmış, 7 doğumu 5 kürtajı var.Hooyyyyyy maşaalllaahhh
mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
pembetilki------------------------> 3 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982--------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil
Haydi arttıkkk bir bebekk istiyoruzzşu listeye nazar boncuğumuz olsun,maskotumuz olsun, haydi kızlaarr hayydiiiiiiiiii
Eklendin canım,hoşgeldin aramıza, çok az kalmış haydi bakalım müjdeni alırız inşallahh
Ayy süper bir haber. Müthiş motive edici hafta başında.İnşallah haftaya hafta başında da bizden bir bebeiş çıkar.Belkide o senin bebeiişin olur İlknurumDur bekle bakalım bugün-yarın. Eğer Çarşambaya kadar olmazsan test yaparsın.İnş çift çizgiyi görürsün canım arkadaşım
Senide ekledim arkadaşım,sana da bol şans diliyorum,inşallah Allah yüzünü güldürür bu ay...
LADY,
Beni de ekle lütfen bat 1 Haziran. Herşeyin hayırlısı.
bende de çok arttırdı ya ama bende önemli olduğundan bırakmak istemiyorum
ben de haftaiçi kendimi çok dinledim galiba habire bir belirti vardı, haftasonu çok yoğundu hiç belirti falan yok.zaten ilk gebeliğimde bata 10 gün kala göğüslerim çok fenaydı.şimdi tık yok bende bu ay umutlanmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?