- Konu Sahibi lady_eliph
-
ben bi de 2 gndür acayip sinirliyim hemen patlıyorum dün akşam dışarı çıktık eşimle çok üşüdüm yaa yok böyle bi üşüme ki üstümde yün ceket vardı düşünün artık.bende belirtilere takılmıyorum adetim geçerse ancak o zaman kanda görünce inanırım.şunun şurasında 3 gün kaldı erken olacakmışım gibi hep belirtiler ama bugün yarın olursam erken sayılmaz artık bu hftanın başında olsaydı erken oldu derdim.kısmet bakalım allahım bize sağlıklı sıhhatli evlatla nasip etsin hayırlı zamanlarda onlara bakabilme koruyup kollayabilme gücü versin.amin.
Bu sabah yine kahvalti ederken bir ogurtu geldi midem dondu ama bence bana birsey dokunuyor...
Bel agrim siddetlenmeye basladi bir de kasiklarimda ve yumurtaliklarimda derin bir sizlama var,dun gece sol yumurtaligim resmen eselendi sanki birseyle kazidilar kipirdamadim bile o kadar sanciya belki Bit'im yerlesmeye calisiyodur diye soluk bile almadan yattim.
Gecede 7-8 defa tuvalete gittim sonda taktiricam yakinda sinir gelmeye basladi tam uykuya gecicem cisim geliyo???
Bugun inanilmaz bas agrisi cekiyorum havadan midir yoksa baska bir sey mi bilemiyorum.Bugun istanbuldan dayim geldi, beni suzdu,sen hamile misin dedi
Gaz ve sisikinlikse her gecen saniye dahada siddetleniyo. Sanki karnimin icinde koca bir top var inanilaz gergin ve siskin.Gaz cikariyor olmama ragmen siskinlik inmiyor ve gaz hissi gitmiyor.Sabahta 10 bucuktan dakika once uyanamiyorum.
Ama tekrarliyorum hatta eminim: TUM BELIRTILERIM PSIKOLOJIKKKKKKK
ben korunmaktan korkuyorum cunku bnım calıştım zamanlar bı cft vardı korunmuşlar senelerce bıraktılar ve şimdı tedavı goruyolar.amcamın gelını de korundular bırakmışlar sımdıde kac aylardır beklıyolar bn oyuzden korunmadım cunku bılemem kı nezamn olup olmıcanı mesella korunmuyorum 1 senedır olmadı bıde malum yas30 olunca bunları senı uzmek ıcın soylemıyorum aklınızda bulunsun.
Canım benim ayın 30 günüde akıntım oluyordu,yumurtlama günümü falan ayırtedemıyordum o yuzden. Gelen akıntım da sarı renkte kokulu ve kıvamlıydı.Yumurtlama akıntısının renksiz ve kokusuz olduğunu biliyordum.Bir de adet dönemlerimde çok sancılanıyordum,hastanelik oluyordum ağrı kesici iğne yiyip geliyodum.En son Şubat ayında mantar oldum.Hemen dr.a gittim o zaman aşağıdan vajinal muayene yaptı Dr. Hem mantar hem de farklı bir enfeksiyonel bir akıntım olduğunu söyledi. Ağır bir antibiyotik verdi ağızdan, birde 1 haftalık bir fitil verdi.Bitince gel dedi. Gittim, geçmeye başlamış dedi. Zaten antibiyotiği ilk aldığım gün kaşıntım ve mantar akıntım kesildi. Fitilleride 1 hafta kullanınca tamamen geçti. Dr. o arada her kadının yılda 1 kez smear yaptırması gerek gelmişken yapalım sana da dedi, o şekilde yaptı.Yani akıntıyla veya mantarla ilgili olarak yapmadı smearı.Bu seneki böylece yapılmış olsun dedi.
Eğer evlendiğinden beri yaptırmadıysan, mutlaka smear testini yaptır.Hem de mutlaka.Bir şey çıkacağından değil ama en azından kafan rahat olsun... Zaten 15 gün içinde çıkıyo sonucu (Devlette) hemen doktoruna gösterirsin geçer gider.
Ama iltihaplı akıntın varsa onu ihmal etme Allah korusun tüplerini tıkarsın...
ah kuzum beniminşallah hamilesindir bütün belirtiler onu gôsteriyor :124: kuzenim de geçen ay bütün belirtileri yaşamış hatta üstÜNE regli dE olmayıncA tamam dEdik hamilesin doktora gİTti test yaptırdı ama bişey yok.o kadar inandık tjı başka doktora gidip tekrar test yaptırdık sonuç yine aynı.muayene oldu kese filan yok,muayene sandalyesine otUR otURURMAZ REGLİ GELDİ DOKTOR GÜLEREK :BU KADAR DA PSİKOLOJİK YAŞANMAZ Kİ DEDİ :26:KUZENIM NEYE UĞRADIğINI ŞAŞIRDI,AĞLADI O KADAR UYUZ OLDUM Kİ PAT DİYE SÖYLENİR Mİ?
Benim bütün belirtilerim psikolojik kızlar görürsünüz 1 hafta sonraaa
Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyoÇocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı
İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam
Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:
Ya hepimiz psikolojik deliyiz,ya da hepimiz gebeyizbenim de sol ağrım var ve sürekli iç çamasırı değiştiriyorum.Bir de sürekli yemek yapıyorum ama yemiyorum Allah'ım akıl fikir ver sen bize
arkadaşlar merhaba .. haziranda 1 yıllık ewli olcam 27 yi doldurup eylülde 28 yaşında olcam kocamda 29 olcak...dün akşam kocam cocuk yapalım mı dedi..bende uzun zamandır düşünüyorum.acaba erken mi 1 yıl daha beklesek mi biraz daha gezip eğlenelim mi ..kocam bi ewin tek we kıymetli oğlu,bana da gözleri gibi bakıyorlar ama çocuk konusunda da hiç karışmıyorlar..olsa daha da el üstünde tutacaklar etrafımda dört dönecekler biliyorum..adana dan kayseriye gelin geldim burda hep ewdeyim çalışmayı istiyorum uygun yer olunca girersin diyor kocam.hamile olsam da sorun olmaz sanırım çalışmam ama ne bilim kararsız kaldım haziranda hamile kalmayı istiyordm bnde düşüncelerim hazirandı, ama çoooooook kararsızım .. erken mii yoksa geç mi kalıyoruz ...bi de size sorayim dedim yoksa batım 7 ile 9u arasında değişkenlik gösteriyor ... :)))
arkadaşlar merhaba .. haziranda 1 yıllık ewli olcam 27 yi doldurup eylülde 28 yaşında olcam kocamda 29 olcak...dün akşam kocam cocuk yapalım mı dedi..bende uzun zamandır düşünüyorum.acaba erken mi 1 yıl daha beklesek mi biraz daha gezip eğlenelim mi ..kocam bi ewin tek we kıymetli oğlu,bana da gözleri gibi bakıyorlar ama çocuk konusunda da hiç karışmıyorlar..olsa daha da el üstünde tutacaklar etrafımda dört dönecekler biliyorum..adana dan kayseriye gelin geldim burda hep ewdeyim çalışmayı istiyorum uygun yer olunca girersin diyor kocam.hamile olsam da sorun olmaz sanırım çalışmam ama ne bilim kararsız kaldım haziranda hamile kalmayı istiyordm bnde düşüncelerim hazirandı, ama çoooooook kararsızım .. erken mii yoksa geç mi kalıyoruz ...bi de size sorayim dedim yoksa batım 7 ile 9u arasında değişkenlik gösteriyor ... :)))
erken dEĞil kuzum bir an öNCE yap hayat ne gösterir bilemeyiz benim en bùyük hayalim anneciğim gibi erken yaşta anne olmaktı ama olmadı.Allah'ım nasip etmedi çünkü ben aşırı derecede kansızdım doktor korunmamı söyledi çünkü hamile kalsan bbile ya çocuk ya sen ölürsünüz dedi.bir dE ben kalp hastasiyim yani arada kalbim durup dururken hızla atıyor ve bayılıyorum.Ama Allah'ıma şükürler olsun hepsini atlattım kan oranım %3 ten %12 ye çıktı ve tekrar hayata döNDÜMALLAH'IM çok büyük ve herŞEYİN zamanını biliyor
Rabbim herşeyin zamanını biliyor ben kendimi hazır hissetmezken aslında ne kadar da hazır olduğumu gördüm hamile kalıncaerken dEĞil kuzum bir an öNCE yap hayat ne gösterir bilemeyiz benim en bùyük hayalim anneciğim gibi erken yaşta anne olmaktı ama olmadı.Allah'ım nasip etmedi çünkü ben aşırı derecede kansızdım doktor korunmamı söyledi çünkü hamile kalsan bbile ya çocuk ya sen ölürsünüz dedi.bir dE ben kalp hastasiyim yani arada kalbim durup dururken hızla atıyor ve bayılıyorum.Ama Allah'ıma şükürler olsun hepsini atlattım kan oranım %3 ten %12 ye çıktı ve tekrar hayata döNDÜMALLAH'IM çok büyük ve herŞEYİN zamanını biliyor
çook teşekkürler layd_eliph .. iskenduruna da çook geldim hataya da çok güzel yerler ama tabi kayseride iskendurunda ne bi istanbul ne bi adana ne bi izmir oluur bzm için ( yanlış anlaşılmasın hor gördüğümden beğenmdiğimden değildir bu cümlem )...memleket başka bişeee yaaa :)))
ilaç fln içmiyorum prezerwatif kullanıyor kocam kaza fln da olmadı şu ana kadar..yani dediğin gibi olup olmayacağını bilmiyorum..bi yandan da diorum ki artık korunmayalım,oldu oldu,olmadıysa da geç olmadan çaresine bakalım doktora fln gidelim ..
kayınwalidemlerde bi tek büyük görümcemin orta 2 ye giden oğlu war,ufak görümcem bekar çalışıyor..toruna hasretler .. we can atıolar bize bırak biz bakarız diye hepside .. o yönden sıkıntı yok da ne bilim çok kararsızım işte .. hamile olsam warya bayram yerine döner ortalık :)))))))))
Canım benim ayın 30 günüde akıntım oluyordu,yumurtlama günümü falan ayırtedemıyordum o yuzden. Gelen akıntım da sarı renkte kokulu ve kıvamlıydı.Yumurtlama akıntısının renksiz ve kokusuz olduğunu biliyordum.Bir de adet dönemlerimde çok sancılanıyordum,hastanelik oluyordum ağrı kesici iğne yiyip geliyodum.En son Şubat ayında mantar oldum.Hemen dr.a gittim o zaman aşağıdan vajinal muayene yaptı Dr. Hem mantar hem de farklı bir enfeksiyonel bir akıntım olduğunu söyledi. Ağır bir antibiyotik verdi ağızdan, birde 1 haftalık bir fitil verdi.Bitince gel dedi. Gittim, geçmeye başlamış dedi. Zaten antibiyotiği ilk aldığım gün kaşıntım ve mantar akıntım kesildi. Fitilleride 1 hafta kullanınca tamamen geçti. Dr. o arada her kadının yılda 1 kez smear yaptırması gerek gelmişken yapalım sana da dedi, o şekilde yaptı.Yani akıntıyla veya mantarla ilgili olarak yapmadı smearı.Bu seneki böylece yapılmış olsun dedi.
Eğer evlendiğinden beri yaptırmadıysan, mutlaka smear testini yaptır.Hem de mutlaka.Bir şey çıkacağından değil ama en azından kafan rahat olsun... Zaten 15 gün içinde çıkıyo sonucu (Devlette) hemen doktoruna gösterirsin geçer gider.
Ama iltihaplı akıntın varsa onu ihmal etme Allah korusun tüplerini tıkarsın...
Kızlarr hepinize günaydınnn.Elifimm benimde senin gibi sızlamalarım var hatta dün adet oldum sanıp kaç kez tuvalete gidip baktım ama gelen giden yok.Dün bayağa tek taraflı solda bi ağrım oldu bende bebişimm yerleşiyor musun annemm dedimm hatta :) bide kocama yaklaşmadım hiç ne olur ne olmaz dedim şimdi ilişki yaşamayalım dedim.Altımda hep bi ıslaklık var yumurtlama yoksa şimdi mi gerçekleşiyor bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?