- Konu Sahibi lady_eliph
-
çook teşekkürler layd_eliph .. iskenduruna da çook geldim hataya da çok güzel yerler ama tabi kayseride iskendurunda ne bi istanbul ne bi adana ne bi izmir oluur bzm için ( yanlış anlaşılmasın hor gördüğümden beğenmdiğimden değildir bu cümlem )...memleket başka bişeee yaaa :)))
ilaç fln içmiyorum prezerwatif kullanıyor kocam kaza fln da olmadı şu ana kadar..yani dediğin gibi olup olmayacağını bilmiyorum..bi yandan da diorum ki artık korunmayalım,oldu oldu,olmadıysa da geç olmadan çaresine bakalım doktora fln gidelim ..
kayınwalidemlerde bi tek büyük görümcemin orta 2 ye giden oğlu war,ufak görümcem bekar çalışıyor..toruna hasretler .. we can atıolar bize bırak biz bakarız diye hepside .. o yönden sıkıntı yok da ne bilim çok kararsızım işte .. hamile olsam warya bayram yerine döner ortalık :)))))))))
bence bebek ıcın erklen deıl bende aynı fıkırdeyım arkadaslarla benım 12 yasında kızım var ve bızı grenler abla kardes sanıyo kızımla herseyı yapıyorum sınema, hamburger ymege ,bazen okuldakı erkek arkadaslarını anlatıyo arkadas gbıyız onunla ınan cok guzel bı duygu benım suan 30 yasındayım ıkıncı olsa herhalde kızımla yaptıklarımı onunla bıraz zor olur cunku yasım 40 gecıyo ve kızımın okulunda genc anne olarak gzukuyorum ee oburunde olmaz tabıı rabbım verırse
Mayis,temmuz,agustos.......
Cikmaz ayin son carsambasi kirariz biz anca seytanin bacagini
Olmuyo anacim nasil hamile kalinir diye arastircam nerdeyse..
Hayirlisi olsun..
Biz gayet umutluyuz arkadaşım. Çok şükür sağlıklı sıhhatli inançlı kadınlarız.Sen ipin ucunu bıraktıysan o senin tercihin tabii ama bu topicte umutsuz,inançsız ve tükenmiş hiç bir kadın yok.Biz inancımızla başedebiliyoruz sorunlarımızla,veren de Allah vermeyen de...O yüzden çok rica ediyoruz sende ya umutlu ol ya da umudunu terketmemiş arkadaşların da hevesini,şevkini kırma... Sevgiler....
Bende inancliyim tabi ki "siz" gibi. Buraya sevki kirmak icin yazmadim. Sonunada hayirlisi olsun yazdim. Inancsiz birisi oldugumuda nerden cikardiniz. Her topikte dua edip bebk sahibi olmak isteyenlere umut veriyorum.. Kendi adima yazdim acikcasi o yaziyida.. Biraz sohbet edip kafa dagitmak istemistim sadece sakadan ibaretti..Gebelik topiklerinin cogunda mesajlarim var hic birinde buna benzer sakalar yaptigim halde inancsizmisim gibi nitelendirilmedim. Saglik olsun..
Biz gayet umutluyuz arkadaşım. Çok şükür sağlıklı sıhhatli inançlı kadınlarız.Sen ipin ucunu bıraktıysan o senin tercihin tabii ama bu topicte umutsuz,inançsız ve tükenmiş hiç bir kadın yok.Biz inancımızla başedebiliyoruz sorunlarımızla,veren de Allah vermeyen de...O yüzden çok rica ediyoruz sende ya umutlu ol ya da umudunu terketmemiş arkadaşların da hevesini,şevkini kırma... Sevgiler....
canım inşallah öledir bugu yıne ıslkalık hıssettım su gıbı akıntım vardı off belirsizlik ne fena pazaretsi netiçelendircem hamile değilsemde biran evvel öğreneyim ufak bir deprosyon gecirip önümüzde ki ay için yeniden umutlanmaya başalrımYa Serpilim asıl önemli olan senin belirtinmiş bildiğim kadarıyla.Bebek yerleşirken adete 1 hafta 10 gün öncesinde tıpkı adet olacakmışsın gibi belirtiler verirmiş.Evelsi gün o bende cok yoğundu 10 dk.da bir tuvalete gidiyordum hastalandım galiba diye.Son 2 gündür yok.Şu gece sol yumurtalığım eşelendi dedim ya ondan sonra olmadı bir daha karnımda sızlama adet belirtisi gibi.Bilmiyorum gene de umutlanmayalım geçen ayı biliyosun
Tatlım kaydettim,Allah hakkında hayırlısını versin,inşallah sen de bu ay BAT'ını görnmezsin 9 ay boyunca
mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e--------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982--------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil
inşallah kuzum ağzından bal damlıyorYaaaaa hatuuun ben sana demedimm miii hic dert etme herseyde bir hayir vardiirr tasalanmaaaa kederlenmeee diye.Haydi bakalim su sartlarda bir de guz bebegimiz olacak yanii annesiiiiiiiseviyorum seni arkadasimmm
Aynen benimde hep sol tarafımda sızlamalar. Annemde sol sızlarsa erkek,sağ sılzrsa kız diyoÇocuğu buldukta sağı solu kızı erkeği kaldı
İşin şakası tabii.
Benim şuan bile solumda sızlamam var bacağıma kadar vuruyor.
Bana da kocam yaklaşmıyo 2 gündür. Ağrım var diyorum ya, sarsılmıyım diye elleşmiyo hiç canım kocam
Bir de arabayla bi yere giderken 35-40la gidiyo yakın yerlere tümseklerde hoplatmıyo hiç beni. İnşallah bu ay tuttmuştur hayırlısıysa da adacağızın artık bi yüzü güler.... :44:
arkadaşlar merhaba .. haziranda 1 yıllık ewli olcam 27 yi doldurup eylülde 28 yaşında olcam kocamda 29 olcak...dün akşam kocam cocuk yapalım mı dedi..bende uzun zamandır düşünüyorum.acaba erken mi 1 yıl daha beklesek mi biraz daha gezip eğlenelim mi ..kocam bi ewin tek we kıymetli oğlu,bana da gözleri gibi bakıyorlar ama çocuk konusunda da hiç karışmıyorlar..olsa daha da el üstünde tutacaklar etrafımda dört dönecekler biliyorum..adana dan kayseriye gelin geldim burda hep ewdeyim çalışmayı istiyorum uygun yer olunca girersin diyor kocam.hamile olsam da sorun olmaz sanırım çalışmam ama ne bilim kararsız kaldım haziranda hamile kalmayı istiyordm bnde düşüncelerim hazirandı, ama çoooooook kararsızım .. erken mii yoksa geç mi kalıyoruz ...bi de size sorayim dedim yoksa batım 7 ile 9u arasında değişkenlik gösteriyor ... :)))
canım bende de aynı durum var çamaşırımda ıslkalık hissedip kosuyorm wc ye regli oldum sanıyorum.. iyi yapıyorsun canım reglin yaklastıysa eşine fazla yaklaşma ben ilk hamileliğimde hamile oldugmu bilmiyordum eşimle beraber olurken canım çok yanıyordu ittiğmi biliyorum sonrasında kanamam olmustu düşük tehlikesi gecirmişti 2 hafta boyunca
Eklendin canım,hoşgeldin aramıza, çok az kalmış haydi bakalım müjdeni alırız inşallahhbeni de ekler misiniz listeyeeee 3 hazirann
Kızlarrrr canlarımmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocamannn günaydınnnlarrr.Hepimize hayırlı güzel haftalar diliyorum.Mayıs topiğinde ecrnnaz arkadaşımızz hamişş kızlarrr valla sabah sabahh çok iyi geldi bu haberr yaa çok sevindim m.Benimde heyecann doruktaa 1 gün kaldıı ama belirti yok.Sadece psikolojik mi bilmiyorum altımda ıslaklık var diye sürekli tuvalate koşup bakıyorum bişey geldi mi diye.Ahh ahh yarına kadarr nasıl bekleyeceğimm.Koca ayı devirdim de bir güncük zor geliyooo... :)
listede ben yokum. BAT 14 haziran. bakalım bu ay tutturabilecezmi yumurcağı
canım senin de az kaldı dii mi belirti iz var mımood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
pembetilki------------------------> 3 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982--------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil
Haydi arttıkkk bir bebekk istiyoruzzşu listeye nazar boncuğumuz olsun,maskotumuz olsun, haydi kızlaarr hayydiiiiiiiiii
Eklendin canım,hoşgeldin aramıza, çok az kalmış haydi bakalım müjdeni alırız inşallahh
Ayy süper bir haber. Müthiş motive edici hafta başında.İnşallah haftaya hafta başında da bizden bir bebeiş çıkar.Belkide o senin bebeiişin olur İlknurumDur bekle bakalım bugün-yarın. Eğer Çarşambaya kadar olmazsan test yaparsın.İnş çift çizgiyi görürsün canım arkadaşım
Senide ekledim arkadaşım,sana da bol şans diliyorum,inşallah Allah yüzünü güldürür bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?