HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bence bebek ıcın erklen deıl bende aynı fıkırdeyım arkadaslarla benım 12 yasında kızım var ve bızı grenler abla kardes sanıyo kızımla herseyı yapıyorum sınema, hamburger ymege ,bazen okuldakı erkek arkadaslarını anlatıyo arkadas gbıyız onunla ınan cok guzel bı duygu benım suan 30 yasındayım ıkıncı olsa herhalde kızımla yaptıklarımı onunla bıraz zor olur cunku yasım 40 gecıyo ve kızımın okulunda genc anne olarak gzukuyorum ee oburunde olmaz tabıı rabbım verırse

Mayis,temmuz,agustos.......
Cikmaz ayin son carsambasi kirariz biz anca seytanin bacagini
Olmuyo anacim nasil hamile kalinir diye arastircam nerdeyse..
Hayirlisi olsun..

arkadaş gibi olmak süper yaa adınıza sewindim ewt bizde annemle oyleyiz bana arkadaşın mı diye soruyorlar :) 44 yaşında annem 34-36 beden boyu uzun manken gibi 17 yaşında da bi kızkardeşim war..ne bilim ya acaip kararsızım ..tabi Allah werirse sıkıntı çıkmaz umarım :)

Mayis,temmuz,agustos.......
Cikmaz ayin son carsambasi kirariz biz anca seytanin bacagini
Olmuyo anacim nasil hamile kalinir diye arastircam nerdeyse..
Hayirlisi olsun..

Biz gayet umutluyuz arkadaşım. Çok şükür sağlıklı sıhhatli inançlı kadınlarız.Sen ipin ucunu bıraktıysan o senin tercihin tabii ama bu topicte umutsuz,inançsız ve tükenmiş hiç bir kadın yok.Biz inancımızla başedebiliyoruz sorunlarımızla,veren de Allah vermeyen de...O yüzden çok rica ediyoruz sende ya umutlu ol ya da umudunu terketmemiş arkadaşların da hevesini,şevkini kırma... Sevgiler....

kesinlikle öyle önce Allah a inanıp tevekkül ediyoruz .Asla umudumuzu katbetmiyoruz .O nasip ederse, şükür etmezse var bi hayır.Umutsuzluk olumsuzluk doğurur..

Tatlim bosuna gerilme kizlarinda dedigi gibi ilk vajinal muayenede kasiyosun kendini ister istemez, hem ciplaklik duygusu hemde bilmedigin bir seyi hart diye icine sokuyorlar ne kadar olsa hazirliksiz yakalaniyosun.Ben iltihap ve mantarimdan dolayi defalarca vajinal muayene oldum ilki benimde baya sarsiciydi ama sonradan alisiyrsun.Boyle yakip yikici doktorlarada hastayim gerizekali gibi insanlari bosu bosuna strese sokuyolar.
Sen hic takilma sagol canim ben kocamdan urkmuyorum senden urktugum kadar de

aynen öyle cnm ya. bnm tepkim olağanüstü birşeymiş gibi acayip üstüme geldi.Ama pes etmedim çalışmalara ara vermek yok

Son düzenleme:
Bende inancliyim tabi ki "siz" gibi. Buraya sevki kirmak icin yazmadim. Sonunada hayirlisi olsun yazdim. Inancsiz birisi oldugumuda nerden cikardiniz. Her topikte dua edip bebk sahibi olmak isteyenlere umut veriyorum.. Kendi adima yazdim acikcasi o yaziyida.. Biraz sohbet edip kafa dagitmak istemistim sadece sakadan ibaretti..Gebelik topiklerinin cogunda mesajlarim var hic birinde buna benzer sakalar yaptigim halde inancsizmisim gibi nitelendirilmedim. Saglik olsun..
Neyse eger sevkinizi hevesinizi kirdiysam kusura bakmayin..
Allah herkese hayirli evlatlar versin.. Kimseyi evlatsiz birakmasin insAllah..

Son düzenleme:
canım inşallah öledir bugu yıne ıslkalık hıssettım su gıbı akıntım vardı off belirsizlik ne fena pazaretsi netiçelendircem hamile değilsemde biran evvel öğreneyim ufak bir deprosyon gecirip önümüzde ki ay için yeniden umutlanmaya başalrım

Yaaaaa hatuuun ben sana demedimm miii hic dert etme herseyde bir hayir vardiirr tasalanmaaaa kederlenmeee diye.Haydi bakalim su sartlarda bir de guz bebegimiz olacak yanii annesiiiiiii seviyorum seni arkadasimmm
inşallah kuzum ağzından bal damlıyor

umarım tüm belirtilerin gerçektir canım, inan sanki kendim için test gününü bekler gibi heyecanlıyım, güzel haberlerini alırız inşallah, 35-40'ı görünce önce dakika gibi algıladım baktım ki hızmış hamile olduğumu bilmediğim ilk günlerde yaptıklarım geldi aklıma. ayakta iken eşimin olduğu tarafa doğru kendimi atıyordum, düşüyorummm diyordum, o da bir refleks ile beni yakalıyordu, bir defasında ramak kalmıştı düşmeme, kız bu bebek ondan boş gebelik olmasın, bu kadın manyak git ben bunun çocuğu filan olmam diyip kaçmazsın

canım hoşgeldin, burada bebek için çıldıran bu kadar kadın varken, yapma sen bebek hayatını yaşa diyen çıkmaz . desem desem ben derdim, bir boş gebelik yaşadım, artık ben de demem, yap arkadaşım bebeğini nemelazım , gerçi diğer yazdıklarını okudum, bebek ile ilgili hep olumlu şeylere odaklanmışsın, aileler eş vs. sen de istiyorsun ama tereddütlerinin olması da çok normal, onlar da gebe kaldığın anda yok olacaklar, bebeğinle ilgili herşeye gücün yetecekmiş gibi hissediyor insan, hayırlısı olsun hakkında canım.

şu smear testini son gittiğim doktor bana da yapalım dedi, başa bir şey için gitmişken onun da aradan çıkartmak güzel oluyor, akıntı konusunda da bana kürtaj iyi geldi, içerde ne var ne yok temizlemişler sanırım vajinal ultrasonda da yumurtan bile gelişmiş demişti doktor, bugün yumurtlama akıntım başladı, (tabi değerlendiremicem o ayrı:44:)sanırım 2 hafta adet olurum, bu sayfada batı gelince sevinecek tek insan olduğumu düşünmek bana garip hissettiyor, siz aldırmayın bana kızlar, ben düğüne oturmaya gidenlerdenim

gerçekten tehlikelimi bu dönemde birlikte olmak? benimde canım çok yandı ama hiç bilmiyordum tehlikeli olduğunu

Kızlarrrr canlarımmm arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocamannn günaydınnnlarrr.Hepimize hayırlı güzel haftalar diliyorum.Mayıs topiğinde ecrnnaz arkadaşımızz hamişş kızlarrr valla sabah sabahh çok iyi geldi bu haberr yaa çok sevindim m.Benimde heyecann doruktaa 1 gün kaldıı ama belirti yok.Sadece psikolojik mi bilmiyorum altımda ıslaklık var diye sürekli tuvalate koşup bakıyorum bişey geldi mi diye.Ahh ahh yarına kadarr nasıl bekleyeceğimm.Koca ayı devirdim de bir güncük zor geliyooo... :)

Günaydın güzeller......

Herkese güzel ve bebişli haftalar diliyorum...Hamile olan arkadaşı tebrik ederim darısı başımıza inşallah...

günaydınlarrrrrrrr.....

kızlar bu gün günüm doldu hasta olmam lazım ama daha bişey yok .
am yinemi aynı olacak acaba...

10 gün bekleyeceğim hastalanmasamda

ha birde kabızlık cekiiyormusunuz hastalığınıza 10 gün kala sonra birden isal gibi

offf beklemek çok zor sabırsızlanıyor insan.....

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem--------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
pembetilki------------------------> 3 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982--------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Haydi arttıkkk bir bebekk istiyoruzzşu listeye nazar boncuğumuz olsun,maskotumuz olsun, haydi kızlaarr hayydiiiiiiiiii

beni de ekler misiniz listeyeeee 3 hazirann
Eklendin canım,hoşgeldin aramıza, çok az kalmış haydi bakalım müjdeni alırız inşallahh

Ayy süper bir haber. Müthiş motive edici hafta başında.İnşallah haftaya hafta başında da bizden bir bebeiş çıkar.Belkide o senin bebeiişin olur İlknurum Dur bekle bakalım bugün-yarın. Eğer Çarşambaya kadar olmazsan test yaparsın.İnş çift çizgiyi görürsün canım arkadaşım

listede ben yokum. BAT 14 haziran. bakalım bu ay tutturabilecezmi yumurcağı

Senide ekledim arkadaşım,sana da bol şans diliyorum,inşallah Allah yüzünü güldürür bu ay...

canım senin de az kaldı dii mi belirti iz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…