- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.021
Çocuk büyük sorumluluk, hamileliği rahat geçirince doğan bebek de sessiz sakin iştahlı oluyor. Anne adayı olumsuzluk yaşadıkça hamileliğinde bebek de sıkıntılı, sinirli iştahsız oluyor. Kamızın rahat olması lazım. Ama bu işler planla programla olmuyor maalesef, Kader çizgimize çok az mudahale edebiliyoruz.
Kızlar BAT 6 Haziran, beni de ekleyebilirmisiniz? 2 aydır bu yola baş koyduk biz, daha çok yeni ama neden bilmiyorum stres içindeyim, bebeğim bir an önce bana gelsin istiyorum.. kk'da hamile haberlerini aldıkça çoook mutlu oluyorum Allahım inşallah bu ay çok çok seviniriz isteyen, bekleyen herkes bebişlenir :) :)
canım benim hayırlısı olur inşallah güzel haberlerinialırız, ay ben bile çok heycanlandım tatlımmmm benimde bat yarın seninle aynı gün ama ben malesef bu ay kaçırdım yumoşları Allah sizlerin güzel haberlerini almayı nasip etsin
bi hamiş kalabilsem kafam rahatlıcak da
inşallah kalırsın canım rabbim nasip etsin gerçi sen şimdiden kafanı rahatlat ki daha kolay hamiş kala bil. stres geciktiriyor uzak durmak gerekiyor.
Anne olmayı düşünmek bile insanı duygusal yapıyor yahuu, insan her gördüğüne ağlayıp durur mu, ağlamak için bahane aryorum resmen, bir de kocamla sürekli kanlı bıçaklı kavga halindeyim. Sizde öylemisiniz anne aday adayları?
Arkadaşlarım benim heyecanım dorukta.Yarın benim için büyük gün.Normalde benim adet günüm hep bellidir ve bebek düşünmediğimiz için bugune kadar adet olduğum günü bilirdim ve o gün belirtiler o zaman başlardı.Yani hiçbir gün öncesinden yarın adet olcağım kasıklarım ağrıyor demezdim ertesi gün ağrı gelir ve olurdum.Ama 3 aydır her adete yaklaşırken belirti belirti belirtii.Resmen psikolojimizi etkiliyor kendimiz çağırıyoruz bu ay o yüzden seslenmiyorum bile çünkü gelmeyecekk biliyorumm :))) Karıncalanma hissi var ama kasıklarımda ıslaklık bide oldum saıyorum gidip bakıyorum tertemizzz yaşasınnn diyorumm.Bi kaç gün tabisi psikolojik olarak geçe kalabilir, merak duygusu çok bastırmazsa beni perşembeye kadar beklerim o gün test yaparımm bakalım kısmett yüce rabbimin takdiri.Aylar çuvala girmedi ya bu ay olmazsa öteki ay.Bu arada hayır olsun rüyalar da gördüm yorumlarına bakmadım canım sıkılır moralim bozulur bat arifesinde diye.Son olarak Bekliyoruzzz meleğimmm gel anneneeeeeee kuzummm diyorummm :))
Anne olmayı düşünmek bile insanı duygusal yapıyor yahuu, insan her gördüğüne ağlayıp durur mu, ağlamak için bahane aryorum resmen, bir de kocamla sürekli kanlı bıçaklı kavga halindeyim. Sizde öylemisiniz anne aday adayları?
Kuzusuuuuu kuzusuuuu topiğiminn kuzusuuuu
İlknurum, Allahın izniyle bu ay güzel haber alacaksın ben senden çok umutluyum.Ben de aynı senin gibiyim,adetim başlamadan asla belirtim olmaz,yani hastalanacakmışım gibi ağrım sancım olmaz. Olduğundada yani sancı çekmeye başladığımda da hastalanmış ve kanamam başlamış olur.Dolayısyla asla anlayamam hastalanacağımı.Bu ay bende 10 gün kala hep hastalanıcam gibi hissettim,sürekli ıslaklığım akıntım var ama akıntım su gibi yani altıma kaçırmışım gibi.Ayaklarımı mı üşüttüm acaba diyorum bazen.
geçen hafta her gün 50 kere tuvalete gidiyodum her gün,bu 2 gündür geçti ama artık çok sık gitmiyorum.
Ama umudum yok bu ay için, ama senden umutluyum.İnşallah çook güzelll haberler alıcaz sendennnn kızımın adaşının annesi olucan sennn Allahım bana da evlat nasip etsin inşallah
Ahh battaşımmm benimm bende pek tarih takip edemedim eşim vardiyalı çalıştığı için evde olduğu günlerde değerlendirebildik ama ben tam yumurtalama gününe pek inanmıyorum ya adetten önce sonra daha başka günlerde hamiş kalann çoook rabbim yeter ki istesin yarını da devirdik mi inşallah allahın izniylee gelsinn bebişlerimizz ben inanıyorumm bu ay bu topikte patlama olacakkk teker tekerr başlayacakk bu haftaadan itibarenn mutlu hayırlı haberler
Ahh battaşımmm benimm bende pek tarih takip edemedim eşim vardiyalı çalıştığı için evde olduğu günlerde değerlendirebildik ama ben tam yumurtalama gününe pek inanmıyorum ya adetten önce sonra daha başka günlerde hamiş kalann çoook rabbim yeter ki istesin yarını da devirdik mi inşallah allahın izniylee gelsinn bebişlerimizz ben inanıyorumm bu ay bu topikte patlama olacakkk teker tekerr başlayacakk bu haftaadan itibarenn mutlu hayırlı haberler
valla battaşımmm doğru sölüyosun ne zaman olucağını allah bilir tabi ama ben ovü testi yaptım bu ay çift çizgiyi gördüğümüzde rahatsızlığımdan dolayı değerlendiremedikama benimde inancım tam bu topikte şimdiye kadar yaşanmamış hamiş patlaması olucak valla ben ladyden de çok umutluyum ayy yirim ben sizi yaaa hamiş adayları siziiiiiiiiiiii inşallah o göbişleriniz kocaaammmaaannnnn olurr
Aminnnnn canımmmmmmm benimmm allahh sana da bana da burdakii herkese dee sağlıklı hayırlı evlattlar nasip etsin.Miniciğimm ya içimdee ya öteki ay annesine gelecekk göreceğizzzz.Açılışııı bebemleee yaparımm inşallahhh yaaa bu gece uyku tutmazz beni.Hüsrana uğramak istemiyorum ama hissedersin diyorlar ya sanki hissediyorumm yaa ben minnağımm içimdee sankii.Belirtilere dayanarak söylemiyorum ama zaten pek bi belirti de yok sadece hissediyorummm allahımm sen büyüksünn yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?