HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Çocuk büyük sorumluluk, hamileliği rahat geçirince doğan bebek de sessiz sakin iştahlı oluyor. Anne adayı olumsuzluk yaşadıkça hamileliğinde bebek de sıkıntılı, sinirli iştahsız oluyor. Kamızın rahat olması lazım. Ama bu işler planla programla olmuyor maalesef, Kader çizgimize çok az mudahale edebiliyoruz.

çok güzel söylüyorsun.. inşallahh hamiş oluruz güzel rahat hamilelikler geçiririz sesszi sakin iştahlı bebeciklerimiz olur inşallah..

Aslında Yaradan dan emanet istiyoruz, bize benzeyen, karşılıksız çıkarsız bizi seven minik bir yavrucak. O kuzucuk olunca zamanınızı, emeğinizi, paranızı, enerjinizi sonuna kadar sömüyor. Sonra sana küçük bir dokunuş yapıyor, küçük bir gülümseme, gözünün içine bakıyor daima, sonra gün geliyor anne diyor, dünyadaki en güzel kelimeyi söylüyor sanki.. O hastalanınca sen yerine ben hasta olayım diyorsun hayatında ilk defa birine. Sonra saçını çekiyor, sinirlenince tokat atıyor senden önce sinir krizi geçiriyor karşısında bu küçük kuzuya bakıp nasıl da büyüdün diye gülyorsun. Onu verene kurnan oluyorsun bütn güzel ilk hareketlerinde, davranışlarında, Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın bu duygulardan

Hayırlısı olsun canım inşallah sen de yüzünü güderecek haberi hayırlısıysa bu ay alırsın.Aramıza hoşgeldin.
Allah hakkında hayırlısını versin.Öpüyoruz

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam----------------------------> 26b Mayıs (BAT geçti,beklemedeyiz )

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania------------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem----------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-----------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2----------------------------> 4 Haziran
evasude---------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
papilloamour-----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

3. HAFTA GRUBU
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo-----------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982---------------------------> 22 Haziran
mahzen------------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Ahh battaşımmm benimm bende pek tarih takip edemedim eşim vardiyalı çalıştığı için evde olduğu günlerde değerlendirebildik ama ben tam yumurtalama gününe pek inanmıyorum ya adetten önce sonra daha başka günlerde hamiş kalann çoook rabbim yeter ki istesin yarını da devirdik mi inşallah allahın izniylee gelsinn bebişlerimizz ben inanıyorumm bu ay bu topikte patlama olacakkk teker tekerr başlayacakk bu haftaadan itibarenn mutlu hayırlı haberler

Anne olmayı düşünmek bile insanı duygusal yapıyor yahuu, insan her gördüğüne ağlayıp durur mu, ağlamak için bahane aryorum resmen, bir de kocamla sürekli kanlı bıçaklı kavga halindeyim. Sizde öylemisiniz anne aday adayları?

Duygusallık bendede hat safada cnm.Heran ağlamaya hazırım...Birde şu sıralar yavru hayvanlara sarmış durumdayım..Durum vahim benim...

Kuzusuuuuu kuzusuuuu topiğiminn kuzusuuuu
İlknurum, Allahın izniyle bu ay güzel haber alacaksın ben senden çok umutluyum.Ben de aynı senin gibiyim,adetim başlamadan asla belirtim olmaz,yani hastalanacakmışım gibi ağrım sancım olmaz. Olduğundada yani sancı çekmeye başladığımda da hastalanmış ve kanamam başlamış olur.Dolayısyla asla anlayamam hastalanacağımı.Bu ay bende 10 gün kala hep hastalanıcam gibi hissettim,sürekli ıslaklığım akıntım var ama akıntım su gibi yani altıma kaçırmışım gibi.Ayaklarımı mı üşüttüm acaba diyorum bazen.
geçen hafta her gün 50 kere tuvalete gidiyodum her gün,bu 2 gündür geçti ama artık çok sık gitmiyorum.
Ama umudum yok bu ay için, ama senden umutluyum.İnşallah çook güzelll haberler alıcaz sendennnn kızımın adaşının annesi olucan sennn Allahım bana da evlat nasip etsin inşallah

aynen dün akşam şakalaşırken parmağımı çekti diye demediğimi bırakmadım.. yazık alttan alıyo askuumm beniiimm

Ben iki doktorla görüştüm, ikiside beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olduğunu yumurtanın bir gün yaşadığını söyledi. Duanın çeşitli yöntemlerde de etkili olduğunu söyledi kendi doktorum

Aminnnnn canımmmmmmm benimmm allahh sana da bana da burdakii herkese dee sağlıklı hayırlı evlattlar nasip etsin.Miniciğimm ya içimdee ya öteki ay annesine gelecekk göreceğizzzz.Açılışııı bebemleee yaparımm inşallahhh yaaa bu gece uyku tutmazz beni.Hüsrana uğramak istemiyorum ama hissedersin diyorlar ya sanki hissediyorumm yaa ben minnağımm içimdee sankii.Belirtilere dayanarak söylemiyorum ama zaten pek bi belirti de yok sadece hissediyorummm allahımm sen büyüksünn yarabbim

"Ben iki doktorla görüştüm, ikiside beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olduğunu yumurtanın bir gün yaşadığını söyledi. Duanın çeşitli yöntemlerde de etkili olduğunu söyledi kendi doktorum " cevabımı buna istinaden yazmıştım.

valla battaşımmm doğru sölüyosun ne zaman olucağını allah bilir tabi ama ben ovü testi yaptım bu ay çift çizgiyi gördüğümüzde rahatsızlığımdan dolayı değerlendiremedik ama benimde inancım tam bu topikte şimdiye kadar yaşanmamış hamiş patlaması olucak valla ben ladyden de çok umutluyum ayy yirim ben sizi yaaa hamiş adayları siziiiiiiiiiiii inşallah o göbişleriniz kocaaammmaaannnnn olurr

kızlar sanırım bende bir gariplik var yeni yeni bebek düşünmeye başladık diye mi bilmiyorum ama aşırı heyecan,istek ve stres gördüm sizlerde bende neden yok ya bu duygular?yani öyle duygusallaşmalar,bukadar detay,ben çok rahatım nedense...allah herkesin gönlüne göre versin,canınızı sıkıp kafanıza çok takmayın bence zamanı gelince olacaktır zaten!...

Kızlar bir çok topiği takip ediyorum, birbirine en bağlı,en samimi,en çok şeyi açıkça paylaşan,birbirlerinin isimlerini bilen,o şekilde hitap eden,en çok iletişim kuran topic biziz,bunu gururla söylüyorum.Bir kere gruplaşmamız yok.Herşeyi ortak yapıyoruz,3 kişi kendi arasında konuşup, 2 kişi başka şeylere cevap vermiyor... Çok gururluyum,canım arkadaşlarım benim.
İnşallah bu topic sayesinde çooooook güzel şeyler yaşayacağız.Önce hamişliğimizi paylaşacağız,sonra bebeklerimizin özelliklerini,sonra anne olunca bebişlerle ilgili şeyleri paylaşacağız
Haydi o zaman

Ahhh canımıniçi beniim.İnşallah öyledir canım arkadaşım.İnşallah gerçekten BİT'in içindedir annnesi sana tutunmuştur.
Aman diyim İlknurum,çok ani hareketler yapma,ani heyecanlara kapılma,yavaş ve dingin hareket et.
Bize güüppgüzeeel haberler ver güzel arkadaşım.

Kızlar duştan çıktım.Zor duş aldım.Sol tarafım kasım kasım kasıldı,çok ağrı yaptı.Kramp kadar şiddetli değil ama rahatsız edici bir kasılma oldu.Şuan dada hem sağımda hem solumda var.Belimde de çok yoğun ağrı var,sanki tutulmuş gibi ama daha farklı.
Off Allahım nolur adet olacaksam da gününde olıyımda ümitlenmiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…