- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.061
kızlar bişey sorcam, sizler çocuk için çalışmalara yenimi başladınız, yoksa herhangi bir sorundan dolayımı olmadı, bizim eşimde sperm düşüklüğü var, tedaviye başladık, aslında şuan hiç bir belirtim yok ama bir umut işte
kuzum biz yeni bAŞLADIK düşünmeye,,,aslında bir ara düşünmüştük hem çALIŞIYORDUM hem dE çok kansızdımama artık Bebek istiyoruz
kızlar bişey sorcam, sizler çocuk için çalışmalara yenimi başladınız, yoksa herhangi bir sorundan dolayımı olmadı, bizim eşimde sperm düşüklüğü var, tedaviye başladık, aslında şuan hiç bir belirtim yok ama bir umut işte
Tatlım biz de yeni sayılırız, 3-4 ay oldu daha.
Ondan önce korunuyorduk.Yeni bıraktık. Sen de canını sıkma,sen iyi ve moralli ol ki çalışmalarda tedavi de daha yüksek sonuç versin,Allah büyük; onun isteyipte yeryüzünde olduramayacağı şey yok.Allaha sığın ona güven,yalnız ondan yardım iste.Eminim avuçlarını boş koymayacaktır.
benim de 4. ayım ama 2 ayı tiroid tedavisiyle geçti geçen ay düzene girdi yaklaşık 1-2 aydır deniyoruz yani.. benim de belirtim yok. zaten adet gecikmeden belirti vermiyomuş.. yaşadığımızı sandığımız belirtiler psikolojik oluyo büyük ihtimal..
benim de 4. ayım ama 2 ayı tiroid tedavisiyle geçti geçen ay düzene girdi yaklaşık 1-2 aydır deniyoruz yani.. benim de belirtim yok. zaten adet gecikmeden belirti vermiyomuş.. yaşadığımızı sandığımız belirtiler psikolojik oluyo büyük ihtimal..
aslında bencede psikolojik çünkü asıl belirtiler adetin gecikmesinden sonra çıkıyor.ama daha öncede yazdım burda ne okursam ertesi gün yaşar oldum
aslında bencede psikolojik çünkü asıl belirtiler adetin gecikmesinden sonra çıkıyor.ama daha öncede yazdım burda ne okursam ertesi gün yaşar oldum
geçmiş olsun canım. bana kalsa bende her ay hamileyim, ama adetim maşallah hiç aksamadı, 1 kere geciksede bari umutlansam. bu ay sadece şişkinliğim var başkada birşey yok, doktor normal yolla olma ihtimaliniz var dedi, birkaç ay tedavi olun eğer hemen olsun derseniz tüp bebek olursunuz dedi. Bizde birkaç ay normal yolla denemeye karar verdik.
İnşallah en yakın zamanda olur da güzel haberlerini alırız buradan
ben de çok etkileniyorum galiba, denemeye başladığımızdan beri sabahları midem bulanıyorpozitif olalım, bahaneyle kilo vermiş oldum
keşke bende de öyle olsa inanılmaz bir iştah artışı var bende bunu folikaside bağladım artık
kullanıyorum drum önerdi.3 ay öncesinde başlattı hatta çok düzenli kullanamadım ama kullan muhakkak dedi.bence sende kullan canım folik asid önemli sonuçtafolik asid kullanıyor muusn? benim doktorum hiç birşey önermedi bana, ben de kendi kendime sadece multi-vitamin kullanıorum
ya ben folik asit kullanmadım, düşündüm ama karar veremedim, kullansamıydım acaba etkisi olurmuyduki?
kullan nevra bence çünkü ilk aylarda bebeğin gelişiminden tutunmasına kadar önemli bir vitamin buya ben folik asit kullanmadım, düşündüm ama karar veremedim, kullansamıydım acaba etkisi olurmuyduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?