HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kuzum biz yeni bAŞLADIK düşünmeye,,,aslında bir ara düşünmüştük hem çALIŞIYORDUM hem dE çok kansızdım ama artık Bebek istiyoruz

kuzum biz yeni bAŞLADIK düşünmeye,,,aslında bir ara düşünmüştük hem çALIŞIYORDUM hem dE çok kansızdım ama artık Bebek istiyoruz

inşallah Allahım çok aratmaz canım, biz yaklaşık 1 yıldır çok ama çok istiyoruz, biz uğraşıyoruz bakalım bizimde olacak inşallah ama nezaman bilmiyorum...

Tatlım biz de yeni sayılırız, 3-4 ay oldu daha.
Ondan önce korunuyorduk.Yeni bıraktık. Sen de canını sıkma,sen iyi ve moralli ol ki çalışmalarda tedavi de daha yüksek sonuç versin,Allah büyük; onun isteyipte yeryüzünde olduramayacağı şey yok.Allaha sığın ona güven,yalnız ondan yardım iste.Eminim avuçlarını boş koymayacaktır.

çok sağol canım benim,inşallah seninde en kısa sürede olur, sürekli dua ediyorum zaten, bana ve isteyen herkese rabbim evlat versin diye, bizde ilk 1 yıl korunduk şimdi çok pişmanım keşke korunmasakta erken anlasaydık diyorum ama herşeyde bir hayır vardır, bir gün bende buraya hamile haberimi yazıcam Allahın izniyle

benim de 4. ayım ama 2 ayı tiroid tedavisiyle geçti geçen ay düzene girdi yaklaşık 1-2 aydır deniyoruz yani.. benim de belirtim yok. zaten adet gecikmeden belirti vermiyomuş.. yaşadığımızı sandığımız belirtiler psikolojik oluyo büyük ihtimal..

aslında bencede psikolojik çünkü asıl belirtiler adetin gecikmesinden sonra çıkıyor.ama daha öncede yazdım burda ne okursam ertesi gün yaşar oldum

geçmiş olsun canım. bana kalsa bende her ay hamileyim, ama adetim maşallah hiç aksamadı, 1 kere geciksede bari umutlansam. bu ay sadece şişkinliğim var başkada birşey yok, doktor normal yolla olma ihtimaliniz var dedi, birkaç ay tedavi olun eğer hemen olsun derseniz tüp bebek olursunuz dedi. Bizde birkaç ay normal yolla denemeye karar verdik.

aslında bencede psikolojik çünkü asıl belirtiler adetin gecikmesinden sonra çıkıyor.ama daha öncede yazdım burda ne okursam ertesi gün yaşar oldum

valla bende hamilelik aklıma gelince hemen belirti oluyor sanki ama hepsini kendim uyduruyorum

ben de çok etkileniyorum galiba, denemeye başladığımızdan beri sabahları midem bulanıyor pozitif olalım, bahaneyle kilo vermiş oldum

İnşallah en yakın zamanda olur da güzel haberlerini alırız buradan

bakalım bat'ı 28 mayıs olanlardan güzel haberler gelecekmi, yarın haber verselerde öğrensek bari

ya ben folik asit kullanmadım, düşündüm ama karar veremedim, kullansamıydım acaba etkisi olurmuyduki?

folik asid kullanıyor muusn? benim doktorum hiç birşey önermedi bana, ben de kendi kendime sadece multi-vitamin kullanıorum
kullanıyorum drum önerdi.3 ay öncesinde başlattı hatta çok düzenli kullanamadım ama kullan muhakkak dedi.bence sende kullan canım folik asid önemli sonuçta

ya ben folik asit kullanmadım, düşündüm ama karar veremedim, kullansamıydım acaba etkisi olurmuyduki?

ben internette fln hamilelikten 2-3 ay önce folik sit kullanmak gerektiğini okumuştum ama doktorum hiç birşey söylemedi bana.. ben de bi de b12 ve demir eksikliği de var ama doktor önermeyince birşey kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…