- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.081
ilk gebeliğimde de kullandırdılar bu seferde de önerdiler.bence kullanın kızlar
bu ayda olmazsa adetten sonra başlayım o zaman, önerebileceğiniz bir marka varmı acaba kullandığınız
canim benim batim degisti 5 haziran oldu :)
mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam----------------------------> 26 Mayıs (BAT geçti,beklemedeyiz)
(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania------------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem----------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-----------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran
2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran
Tülay------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-----------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran
uzul29------------------------------> 10 Haziran
3. HAFTA GRUBU
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
4. HAFTA GRUBU
bernardo-----------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982---------------------------> 22 Haziran
mahzen------------------------------> 22 Haziran
alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil
Kızlar Folikasit bebeğiniz için vucudunuzu hazırlayan bir maddedir.Normalde hamilelik sırasında daha çok ihtiyaç duyulur bu vitamine çünkü bebekl gelişimini sürdürürken özellikle ilk 3-6 ayında bu maddeye sizin vucudunuz dahada çok ihtiyaç duyar çünkü bebeğiniz sizinkini tamamen emer. Dolayısıyla bebeğiniz gelmeden önce bunun depolamasını yapmak hamilelik sürecinize geçisi kolaylaştırır ve de vucudunuzu daha dirençli hale getirir.
Benim Dr.um bunu bu şekilde açıklamıştı. Nasıl misafir gelmeden önce evinizi temizler,havalandırır,evinizi misafire hazırlarsınız,bu da aynı buna benziyor.
Ben FOLBIOL kullanıyorum. Hem yan etkisi yok, hem de fiyatı çok uygun.Yazdırmak için her seferinde Dr.uma gitmem gerekmiyor.İçinde 50 adet var ve yaklaşık 1,5 ay boyunca yeterli geliyor.
Fiyatı da: 1.50 TL. Oldukça ucuz yani.
Markası çok önemli değil ama Folikasit takviyesi mutlaka yapılmalı.Hatta eksikliğiniz varsa hamileliğiniz bitene kadar kullanmanız gerekebilir.Riske atmayın.Dr.la bu konuyla ilgili mutlaka görüşün.
Hayırlı akşamlar...
Kuzusuuuuu kuzusuuuu topiğiminn kuzusuuuu
İlknurum, Allahın izniyle bu ay güzel haber alacaksın ben senden çok umutluyum.Ben de aynı senin gibiyim,adetim başlamadan asla belirtim olmaz,yani hastalanacakmışım gibi ağrım sancım olmaz. Olduğundada yani sancı çekmeye başladığımda da hastalanmış ve kanamam başlamış olur.Dolayısyla asla anlayamam hastalanacağımı.Bu ay bende 10 gün kala hep hastalanıcam gibi hissettim,sürekli ıslaklığım akıntım var ama akıntım su gibi yani altıma kaçırmışım gibi.Ayaklarımı mı üşüttüm acaba diyorum bazen.
geçen hafta her gün 50 kere tuvalete gidiyodum her gün,bu 2 gündür geçti ama artık çok sık gitmiyorum.
Ama umudum yok bu ay için, ama senden umutluyum.İnşallah çook güzelll haberler alıcaz sendennnn kızımın adaşının annesi olucan sennn Allahım bana da evlat nasip etsin inşallah
sevgili topiğimizin sahibi :) umarım bebişin bu ay kendini sana gösterir bütün belirtileri o gönderiyordur sana... yanlız olurda bu ay gelmezse bence doktora git aynı şeyler yaklaşık 2 ay önce bendede oldu çok şiddetli kasık ağrısı ve sık idrar yani ben yürüyemiyordum ağrıdan o derece , doktora gittiğimde enfeksiyon olduğunu söyledi ve fitil verdi... yani bebiş değilse ağrılarda çok rahatsız ediyorsa mutlaka bir görün... başıma böyle bir şey geldiği için uyarmak istedim sadece...
Kuzum ben dE folbiol kullanıyorum.Ayrıca doktorun çok iyi aÇIKLAMIŞ
Unutma annesi,çok önemli o,her gün sabah kalkınca mutlka iç.Hatta başucuna koy kalkar kalkmaz iç.folik asidi düzensiz kullandım biraz. bazen unuttum.. unutmak istemiyorum artık.
Hemen güncelliyorum Sultanımmmcanim benim batim degisti 5 haziran oldu :)
Kızlar Folikasit bebeğiniz için vucudunuzu hazırlayan bir maddedir.Normalde hamilelik sırasında daha çok ihtiyaç duyulur bu vitamine çünkü bebekl gelişimini sürdürürken özellikle ilk 3-6 ayında bu maddeye sizin vucudunuz dahada çok ihtiyaç duyar çünkü bebeğiniz sizinkini tamamen emer. Dolayısıyla bebeğiniz gelmeden önce bunun depolamasını yapmak hamilelik sürecinize geçisi kolaylaştırır ve de vucudunuzu daha dirençli hale getirir.
Benim Dr.um bunu bu şekilde açıklamıştı. Nasıl misafir gelmeden önce evinizi temizler,havalandırır,evinizi misafire hazırlarsınız,bu da aynı buna benziyor.
Ben FOLBIOL kullanıyorum. Hem yan etkisi yok, hem de fiyatı çok uygun.Yazdırmak için her seferinde Dr.uma gitmem gerekmiyor.İçinde 50 adet var ve yaklaşık 1,5 ay boyunca yeterli geliyor.
Fiyatı da: 1.50 TL. Oldukça ucuz yani.
Markası çok önemli değil ama Folikasit takviyesi mutlaka yapılmalı.Hatta eksikliğiniz varsa hamileliğiniz bitene kadar kullanmanız gerekebilir.Riske atmayın.Dr.la bu konuyla ilgili mutlaka görüşün.
Hayırlı akşamlar...
bende folik asit kullanıyorum ama çok düzensiz içiyorum ,bir kere test yaptırmıştım folik asitim normal değerlerin çok üzerinde çıkmıştı sanırım biraz ona güvendim :) bir sorum olacak illa sabah aç karnınamı içmek zorundayız bu ilacı ?
Ben ilk içtiğimde beni biraz rahatsız etmişti bulantı falan yaptı bende kahvaltımın arasında içmeye başladım.Yani kahvaltıya başladıktan sonra hemen içip üzerine bişeyler daha yiyordum.
Sonra Dr.uma söyledim.Bir sakıncası yok ama aç karnına içildiğinde bağırsaklar boş olduğu için emilimi daha çabuk ve kolay oluyomuş.
Sonra denedim bir kaç gün aç karnına rahatsız etmedi.Şimdi aç karnına içiyorum.Bir sakıncası yok ama daha tesirli oluyomuş açken o yüzden ben de riske atamadım zaten topu topu 2 tane folikasitim varmış[/QU
teşekkür ederim canım benim 20 hava atmak gibi olmasın :) bu arada ben birde marıncup içiyorum (unutmadığım zamanlarda) omega 3 oda çok faydalıymış bebiş için ve hiç bir zararı yok...
Ben ilk içtiğimde beni biraz rahatsız etmişti bulantı falan yaptı bende kahvaltımın arasında içmeye başladım.Yani kahvaltıya başladıktan sonra hemen içip üzerine bişeyler daha yiyordum.
Sonra Dr.uma söyledim.Bir sakıncası yok ama aç karnına içildiğinde bağırsaklar boş olduğu için emilimi daha çabuk ve kolay oluyomuş.
Sonra denedim bir kaç gün aç karnına rahatsız etmedi.Şimdi aç karnına içiyorum.Bir sakıncası yok ama daha tesirli oluyomuş açken o yüzden ben de riske atamadım zaten topu topu 2 tane folikasitim varmış
teşekkür ederim canım benim 20 hava atmak gibi olmasın :) bu arada ben birde marıncup içiyorum (unutmadığım zamanlarda) omega 3 oda çok faydalıymış bebiş için ve hiç bir zararı yok...
Oh ne güzel yarısını bana versen ikimizde gül gibi yaşar gideriz
Bende de demir ve B12 fazlalığı var.Mesela B12 normalde kadınlarda 350 olmalı bende değer 459.
Demir de 600'lerde geziyor.
bende folik asit kullanıyorum ama çok düzensiz içiyorum ,bir kere test yaptırmıştım folik asitim normal değerlerin çok üzerinde çıkmıştı sanırım biraz ona güvendim :) bir sorum olacak illa sabah aç karnınamı içmek zorundayız bu ilacı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?