- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.101
Ben de adet belirtileri varCanlarımmm arkadaşlarımmm hepinizeeee musmutluuuuu kocamannn günaydınlarrr.Sabahh bi koşu kalkıp tuvalate gittim gelen giden yokk.Bugünü devirdim mi allara bürünmeden umudummm daha da büyüyecekkkk.Allahımmm sen çok büyüksünn hep dua ettim burdaki arkadaşlarım için kendim için tüm isteyenler için rabbim sen hayırlısı bilirsinn sen herkesin gönlündeki hayırlı sağlıklı evlatları nasip et diye.Adet belirtim yok sadece adet olmadan önce çok su içerim ben içim yanar yine aynısı oldu hatta işe gelir gelmez direk suya sarıldım.Bakalım ağrı sızı olmadann bitirebilirsem bugünü direk test alırım yarın sabah yaparım herhalde.
Canlarımmm arkadaşlarımmm hepinizeeee musmutluuuuu kocamannn günaydınlarrr.Sabahh bi koşu kalkıp tuvalate gittim gelen giden yokk.Bugünü devirdim mi allara bürünmeden umudummm daha da büyüyecekkkk.Allahımmm sen çok büyüksünn hep dua ettim burdaki arkadaşlarım için kendim için tüm isteyenler için rabbim sen hayırlısı bilirsinn sen herkesin gönlündeki hayırlı sağlıklı evlatları nasip et diye.Adet belirtim yok sadece adet olmadan önce çok su içerim ben içim yanar yine aynısı oldu hatta işe gelir gelmez direk suya sarıldım.Bakalım ağrı sızı olmadann bitirebilirsem bugünü direk test alırım yarın sabah yaparım herhalde.
Benim bı arkadaşımın teyzesinin ilk cocug sakat doğdu suan yuruyemiyor malesefikincide cok temkinli davrandı cok iyi bı doktora gitti ilk cocuğun sakat olma nedenin vücutta ki folsikasit eksikliğindenmis arkadasım hep tembihlerdi aman ihmal etme diye sizde etmeyin kızlar
Canlarımmm arkadaşlarımmm hepinizeeee musmutluuuuu kocamannn günaydınlarrr.Sabahh bi koşu kalkıp tuvalate gittim gelen giden yokk.Bugünü devirdim mi allara bürünmeden umudummm daha da büyüyecekkkk.Allahımmm sen çok büyüksünn hep dua ettim burdaki arkadaşlarım için kendim için tüm isteyenler için rabbim sen hayırlısı bilirsinn sen herkesin gönlündeki hayırlı sağlıklı evlatları nasip et diye.Adet belirtim yok sadece adet olmadan önce çok su içerim ben içim yanar yine aynısı oldu hatta işe gelir gelmez direk suya sarıldım.Bakalım ağrı sızı olmadann bitirebilirsem bugünü direk test alırım yarın sabah yaparım herhalde.
aslında adet ile hamilelik belirtileri aynı sıkma canını hemen.olmazsın inşallah.hayırlısı tabiBen de adet belirtileri var
evet evet ihmal etmemek lazımoff yazık... korktum valla unutmam artık ben bugunde içtim zaten kalkar kalkmaz
günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
yataktan kalkar kalkmaz bi ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. adet olmuşum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...
günaydın kızlaarrr
günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
yataktan kalkar kalkmaz bi ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. adet olmuşum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...
keşke bende de öyle olsa inanılmaz bir iştah artışı var bende bunu folikaside bağladım artık
evetcanım folik asitten bende folbiol kullanıyordum günde 2 kez,1 e düşürdüm cidden iştah arttıroyo sende dene istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?