HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Canlarımmm arkadaşlarımmm hepinizeeee musmutluuuuu kocamannn günaydınlarrr.Sabahh bi koşu kalkıp tuvalate gittim gelen giden yokk.Bugünü devirdim mi allara bürünmeden umudummm daha da büyüyecekkkk.Allahımmm sen çok büyüksünn hep dua ettim burdaki arkadaşlarım için kendim için tüm isteyenler için rabbim sen hayırlısı bilirsinn sen herkesin gönlündeki hayırlı sağlıklı evlatları nasip et diye.Adet belirtim yok sadece adet olmadan önce çok su içerim ben içim yanar yine aynısı oldu hatta işe gelir gelmez direk suya sarıldım.Bakalım ağrı sızı olmadann bitirebilirsem bugünü direk test alırım yarın sabah yaparım herhalde.

Ben de adet belirtileri var

ay hadi bakalım merakla bekliyorum seninkini ilk hamişimiz sen olursun inşallah.

off yazık... korktum valla unutmam artık ben bugunde içtim zaten kalkar kalkmaz

inşallah gelmez kırmızılar... ayyy bende heycanlandım test yaptınmı?

günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
yataktan kalkar kalkmaz bi ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. adet olmuşum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...

Ben de adet belirtileri var
aslında adet ile hamilelik belirtileri aynı sıkma canını hemen.olmazsın inşallah.hayırlısı tabi

off yazık... korktum valla unutmam artık ben bugunde içtim zaten kalkar kalkmaz
evet evet ihmal etmemek lazım

tutunma lekesi de olabilir 1-2 gün sürebilir öyle olursa

günaydın kızlaarrr

günaydın canım

off sanırım en deneyimsiz kişi olarak ben varım şuan. kendimi yerine koyuyorum parça falan ... hemen doktora giderdim herhalde

Herkese günaydııınn!!!...nasılsınız?
rüyamda badem şekeri ağacı gördüm,salkım salkım badem şekrleri...hayırdır inşallah!

günaydın hanımlar... beni de yazarmısınız listeye.. bat 12 haziran. Allah saglıkla sıhhatle nasip eder inş tüm bebiş isteyenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…