HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canim adetine 4-5 gun varken boyle birsey olduysa sen bugun aksami ve yarini bekle eyer sonrasii gelmezse tutunma kanamasi ola bilir,hamile ola bilirsin,benimde ilk hamileliyimde daha 11 gundur duyunum olmustu adetede 3 gun vardi boyle bir lekelenme oldu,bende hemen hazirlik yaptim,galiba duyun heyacanindan dolayi 3 gun erken oldu adetim,ama sonrasi gelmedi ve hamileydim...umarim sendede oyledir...

günaydın canım, hadi bakalım inşallah bugünü gelmeden atlatırsın, güzel haberi ilk senden alırız

canım bende burdaki okuduklarıma göre adetin devamı gelmezse yerleşme kanaması oluyormuş, inşallah öyledir.

kızlar 2gün oldu olmadım daha
hastalık belirtilerim 10 gün öncesinden başladı ama daha kırmızılar yok..

of adetlerim düzensiz aslında 4 - 5 aydır düzenli oluyorum ..

gecen ayda 5 gün gecikti umutlanmakta istemiyorummm ne zor işlermiş

günaydın şeker bebişlerin şeker anneleri

benide yazııın BAT 13 haziran

hoşgeldin canım, haziran ayı senin batı 9 ay boyunca göremeyeceğin ay olsun inş (bebiş sebebiyle tabi, eksik dua etmeyelim)

kuzum inş sen bu başlığın ilk hamişi olursun, rabbim dularını kabul etsin şu mübarek günlerde, yarın müjdeli bir haber duymak için erkenden gireceğim buraya

Ben de adet belirtileri var

canım inşallah adet belirtileri ile bebiş belirtileri birbirine çok benziyor, ben pcos olduğum için hep gecikir, bat bi gelemedin sen de amaaann , diye kızarken, test yaptım ki hamileymişim, üzme hemen kendini

canım umarım yerleşmedir seninki, bir bebişimiz daha olurrrrrrrrrrrrrrr.

Günaydın kızlar nasılsınız....
Yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş sefa getirmiş.....

günaydınnn fundam, senin gördük daha iyi olduk

4 aylık evliyim bende bebek istiyorum
Bat 7 haziran

oyyy daha 4 aylık mı
raabim güzel gönlüne göre versin canım, kaç yaşındasın sorması ayıp, ben 4 aylıkken bebek diyenleri 1 kaşık suda boğuyordum, çok fena korkutmuşum milleti 4 yıl oldu hala bebek diyen yok, şimdi ben istiyorum o ayrı

eee kizlar cogunuz beni tanirsini(cinsiyet belirleme topigi)...aranizda bir doktorta bulunsun,,,bakalim bu muhabbet nasil oluyor...bende bebis bekleyenerdenim...birini kayb etdim ikincini bekliyorum...bat 13 haziran...

hoşgeldiinn, Allah bir daha kayıp yaşatmasın, sağlıklı, hayırlı(bu aradaki sıfatları elifimin ettiği dualarla beraber sayalım, o çok güzel yapıyor) bebekler nasip etsin inşallah, önce bir seviniyor insan, sonra kaybediyor, neye uğradığını şaşırıyor, ama yine şükür diyor, çünkü beterin her zaman beteri var

kizlar burda yazilarini okudum...psikolji destek amaciyla bunu yaziyorum...asla neden arkadasim hamile ben diyilim,neden benden sonra duyunu oldu o hamile kaldi,o nasil yapti oldu,bende niye olmuyor?bukadar negatif dusuncelerle kendinizi yipratmayin.bildiyiniz gibi denemek icin 1 yil zamaniniz var,bazilarinda ilk ayda tutar,bazilarinda 10 ayda 1 yilda tutar...doktora gitdiyseniz hersey yolundaysa neden acele edip kendinizi yipratiyorsunuz??? bakin her devrin 1 guzelliyi vardir,bekarlik,sevgililik,nisanlilik,evlilik,ve cocuklu aile devri...suanki,hayatinizin tadini cikarin,su bebeksiz gunlerizi kendinizi yipratarak,gun sayarak,adet bekleyip,yumurtlama hesaplayarak gecirmeyin,,eskiden herkez yumurtlama hesaplayarakmi,hamile kaliyordu??? zaten genc ciftler hergun olmasa bile gunasiri iliskiye girer ve buda mutlaka yumurtlama gunlerinden birinine deng gelir...nasil olsa bir gun olucak,komsum akrabam bebis soruyor,,bilmeme arkadasim dogurdu ben kaldim,,,her kezin hayati kendine...kime ne nezaman yazilmissa o zaman yasar,,,doktora geldiniz her sey tamamsa ama yinede olmuyorsa demekki,Allahtan hic ugrasma oluruna birak...bakin bu dusunceler beyini tetikler ve beyin hormonlarin salgilanmasi karisir,denge bozulur,,,psikolojinin cok buyuk 1 onemi var...bebek yapalim diye yumurtlama hesaplayib iliskiye girince olurmu saniyorsunuz???bakin kadin cinsel organin hamile kalmada cok buyuk 1 rolu vardir,,,hepimiz genciz...bosverin gencliyin,evliliyin tadini cikarin...doya doya yasayip zevk alin ,,,kime ne hamileyim yoksa diyilim,herseyden kime ne???kimseyi dusunmeden keyfinize bakin,1 bakmissinizki,olmus...
ben balayimda hamile kaldim,iyigunler gecirip hayatin herseyin tadini cikariyordum,,,aklimin ucundan bile gecmezken bi baktimki,daha ilk aydan hamileyim,,,ama simdi korunmadan sonra 4 ay sizin gibi ugrastim olmadi,,,sonra bosverdim,kendime sunlari dedim,,,amannnn nasil olsa birgun olucak,onumuz yaz gez-toz,tatile git,keyif yap evliliyinin tadini cikar,,,bebis zaten Allahin yazdigi,buyurdugu 1 gun gelicek...kizlar bunu derinden okuyun ve birazcik iciniz ferahlasin,bebis istiyorsaniz beyninizi bilgisayar gibi formatlayin...

hoşgeldiinn, Allah bir daha kayıp yaşatmasın, sağlıklı, hayırlı(bu aradaki sıfatları elifimin ettiği dualarla beraber sayalım, o çok güzel yapıyor) bebekler nasip etsin inşallah, önce bir seviniyor insan, sonra kaybediyor, neye uğradığını şaşırıyor, ama yine şükür diyor, çünkü beterin her zaman beteri var

[/COLOR][/B][/QUOTE]

hosbulduk...insallah allah hepimize evlat vericek,oluruna birakalim,tabiki,dogurup kucagina alip 1 hafta 1 ay sonra olenlerde var...en kotusude var,ben bunlari duyunca 4 aylik kizimin olumunu bunlarla kiyasladim cok sukur dedim...sadece benim buruk kaldigim 1 seyki,doktor olsam bile belki kendimi aff etmem,,belkide aff ederim unuturum,kizimi yasadigi halde gidib 4 aylik oldurdum,,,mecburdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…