HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ayy canım inşallah güzel haberler alırız yarıınnnn, çok heyecanladımmmmm niye yarın ama yaa, hemen öğleden sonra veremiyorlar mıymış?
bebiş geliyor, bebiş geliyorrr

Yaaa deme öyyleee çok heyecanlanıyorum beeennnn

birden böyle bir gelişme duyuncu bn de heyecanlandım senin adına hadi hayırlısı canım
İnan ben de çok heyecanlıyım sürekli saate bakıyorum ama hala 12'yi geçmedi Allahtan temizlik var bugün iş çok.Ama bişey yapamıyorum sağolsun Nurten ablacığım yerimden kımıldattırmıyor.İş hayatıma bile ambargo koydu,çalışmayacakmışım

benimde aklımdan gecmedı degıl aslında bu saate kadar gelmedı acaba bıseymı var dıye yazacaktım bıraz daha beklıyeyım dedım ınsallah yuksek cıkar bhcg

Kalbi temiz arkadaşım Bakalım inşallah 5'in üzerinde çıkar da bu kaadar heyecana değrr..

Testi verdikten sonra çıkıp ağdacıma gittim, oda dediki ne oldu bebek işleri vaz mı geçtin? Yok yahu dedim vazgeçmedim de bir yerde hata yapıyoruz heralde olmuyo dedim.Sen o kadar zaman onu beklettin şimdide o seni bekletiyor bu bir mesaj yukarıdan; ben seni aylarca bekledim sen beni istemedin; şimdide ben seni istemiyorum bekle bakalım nasıl bişeymiş diyor sana yukarıdan dedi

ay hadi bakalım hayırlısı.. inşallah güzel haberlerle gelirsin

Insallah hamilesindir Allah gonlune Gore verir olmasanda bekleyip stress olmazsin iyi olmus kan verdigin Beklemek zor ama 1 gun Daha Beklemek cokta zor degil Bence
Bu arada esine soyledin mi?

Amin Büşram inşallah bakalım hayırlısıysa hamileyimdir inş. Değilse Allahımbüyük vardır bir nedeni.
Eşimin haber,i yok.Panik oluyor,heyecan yapıyor diye sölemedim...

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam----------------------------> 26 Mayıs (BAT geçti,beklemedeyiz )

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania------------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem----------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-----------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29-----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG---------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-----------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan--------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo-----------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982---------------------------> 22 Haziran
mahzen------------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

hayırlısı olsun elif kan tahlılı sonucu 1 saatte verılıyor normalde oncelerı 1 hafta kala dırek hastanenın yolunu tutardım ordan bılıyorum 3 ay dan fazladır artık kendımı frenlıyorumadetın gecmesını beklıyorum bı gun bıle sasırmıyor saolsun . bence bı saat gectıkten sonra ara senden daha cok heyecan yaptım sımdı ınsallah mujdelı haberı verırsın bıze

Elifimmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaa kutlarımm cesaretinii ben daha çiş testini bile almaya cesaret edemiyorumm maşallahhh sanaaa.İnşallahh çıkarr cicimmm inşallahhh çifterr çifterr burdan müjdeler veririz.Benim batım bugünn biliyosun ne belirtisi var ne kendi bakalımm kısmet beklemeye devam.Yarına kadar uyku tutar mı şimdi.Valla sabah erkenden burdayımm haberini duymak içinn elifimmmm.Bide bişey sorucamm folik asit hapını adetlikende içebilir miyiz adete bi etki etmez değil mi miktarını falan.Ayyyy çok heyecannn yaptımmm çokkkk :))))

ılknur bence sende kan tahlılı yaptır senden de hayırlı haberler alalım bıze daha cooookk var

ne çok 1 haziranımız var listede, ben bu listedeki herkesin hamile olmasını diliyorum Allahtan bu ay,
hepinizi çok seviyorummmmmm

Canım hastanede verdiğin testlerde dediğin gibi hemen çıkıyor ama ben sağlıkocağına gittim evimin hemen karşı tarafı olduğu için.Onlarda kanları devlet hastnesi lab.na yolluyolarmış o yüzden 1 günü buluyo sonuçlar dedi.
Bende hastaneye kadar gidemedim temzlikçim gelecek diye mecbur yarını bekleyeceğizzzzzzzzzz

Sen o cesareti toplayan kadar gel de bana sor 3 kere vazgeçip üstümü çıkardım sabah Bakalım gööreceğiz ak popo kara popo yarın sabahhhhh
Yarın sabah 7 uçağıyla annem geliyor belki giremeyebilirim topiğe. Az sonra özelden sana telefon numaramı atacağım İlknur bana ulaş,sana msj atarım sabah; sen de topice duyurursun Artık müjde mi veririsin kara haber mi o da senin şansına şeker kavanozumm

.

Tamam şekerimm yarın sabahhh mutlu haberi vereyim burdannn anammmm sorumlulukk yüklendimm yaaa şimdii valla içim nasıll kıpır kıpırr anlatamamm stres yapmıyorum gecikmesin diye huzur doluyum herşey rabbimden çünkü gelsinnnn Defnelerimizzzzz :))))

Aldım çağrıyı.Tamamdır. Allahım boşa çıkartmasın ümitlerimizi inşallah.Ne diyim bir yandan umutlanmak istiyorum bir yandan da Elif sakin dur ne olur ne olmaz diyorum.Bilemedim hiç.Bir an geliyo içim kıpır kıpır oluyo kesin var bebeğim diyorum ağrıya sancıya belirti gözüyle bakıp, bir an geliyo, yataktandır diyorum hiç umudum olmadığını hissediyorum.
Allah büyük,ne eylerse güzel eylermiş.İnşallah hakkımızda hayırlı olanı gösteriri yarın.Yoksa da üzülmeyeceğim.Allah sağlık versin ne diyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…