HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarr benim sızlamalarım arttı ama bugün iş çıkışı alcam test yarın sabahta yapçam gerçi cıkacağını sanmıyorum ama hala gelmezse kan yaptırırım.Yarın 2.gecikme günü olacak testte çıkmasa da moralimiz bozmucam çünkü erken elifimm gibi küçüçükk belki de benim kii.Allahım sen büyüksünn.

ılknurcum adet duzensızlıgı yoksa buyuk ıhtımalle hamılesındır kı butun dılegımız bu sende bıran once yaptır testı

inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin

kızlarr listede 2 tane hamile mi gördüm bennnnnnn çok ama çoooook tebrik ediyorum darısı başımıza inşşşşş rabbim isteyen herkesin göbüşünü doldursun

yaaa bende neden hiç belirti yok,bu ay yok heralde sen de inş.vardır tatlım günlerdegeçmiyo sank dimi?

aynen bende de hic belirti yok gibi gecen ay kasiklarim agrirdi belim filan
ama bu ay icim bi garip ..

bu arada kizlar TOpic acmak ugurlu geliyor galiba hamilelige
gectigimiz 3 ay katildigim topic sahipleri hamis kaldi bu ayda olmazsa acalim bari

benim sol kasığım ağrıyo belim azıcık akıntım var ama sanki adet olcakmış gibi.ama kısmet artık hepimiz için

yaaa bende neden hiç belirti yok,bu ay yok heralde sen de inş.vardır tatlım günlerdegeçmiyo sank dimi?

ewet yaaaa her gün her gün takvimi sayıyorum çocuk gibiyiz ya.. eşim de zaten öyle diyo sen daha çocuk gibisin o bebeğe nasıl bakıcaksın çok dağınıksın bebeği de kediler kapmazsa iyidir diyo... dedim yuh nerden nereye geldin...

bu arada kizlar TOpic acmak ugurlu geliyor galiba hamilelige
gectigimiz 3 ay katildigim topic sahipleri hamis kaldi bu ayda olmazsa acalim bari

inan bende biraz önce onu düşündüm açan hamile kalıyo topic açan demek istedim:)
önümüzdeki ay nereye buldum oraya topic açacam,,:)yada elif in topiği uğurlu gelir hamile kalırız

ayneen yaa!benim de eşim ben iki bebekle napacam diyo :)) kaç yaşındasın cnm?

ya şimdi gördüm hamileymişsin.. gözün aydın Allah sağlıklıca hayırlısıyla kucağına almayıda kısmet etsin inşAllah.. Çok sevindim gerçekten

çoook sevindim yaa sanki kendi haberimi aldım canım yaa inşallah Aallah kucagına saglıkla almayı nasip esin

eliiifff hamileliğine çooooook mutlu olduk ama bizi bırakma sakın inşallah biz de sana müjdemizi vereceğizsenin hamileliğini takip edeceğiz adım adım

ya inanmıyorum oley,yuppi çok sevindirik oldum çokta duygulandım dualarımız senle Elif'im

canım merhaba,
doktorlar 3 ay öncesinde kullanılsa iyi olur diyorlar. ama ben 15 gün oldu başlayalı. hamile değilim ama çalışmalara başladık.
bence sende başla bi doktora göründükten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…