- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.441
bat yaklaşıyo evet muhtemelen onun için öyle oldu.. arada birden öyle bi mutsuzluk geliyo sonra gidiyo.. ağladım rahatladım ama şimdi iyiyim :))inşallah bebiş gelir:)
inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsinKızlarr benim sızlamalarım arttı ama bugün iş çıkışı alcam test yarın sabahta yapçam gerçi cıkacağını sanmıyorum ama hala gelmezse kan yaptırırım.Yarın 2.gecikme günü olacak testte çıkmasa da moralimiz bozmucam çünkü erken elifimm gibi küçüçükk belki de benim kii.Allahım sen büyüksünn.
kızlarr listede 2 tane hamile mi gördüm bennnnnnnçok ama çoooook tebrik ediyorum darısı başımıza inşşşşş rabbim isteyen herkesin göbüşünü doldursun
kızlar batım 3 haziran.. bugün biraz karnım ağrımaya başladı dün akşam da gurul gurul sesler geliyodu karnımdan.. bugün de hiç sebepsiz sürekli ağlayasım vardı((( öğle tatilinde sırf ağlamak için ewe gittim yolda zor tuttum kendimi ağlamamak için ewde ağladım ağladım geldim...
yaaa bende neden hiç belirti yok,bu ay yok heraldesen de inş.vardır tatlım günlerdegeçmiyo sank dimi?
bu arada kizlar TOpic acmak ugurlu geliyor galiba hamilelige
gectigimiz 3 ay katildigim topic sahipleri hamis kaldi bu ayda olmazsa acalim bari
benim sol kasığım ağrıyo belim azıcık akıntım var ama sanki adet olcakmış gibi.ama kısmet artık hepimiz için
ewet yaaaa her gün her gün takvimi sayıyorumçocuk gibiyiz ya.. eşim de zaten öyle diyo sen daha çocuk gibisin o bebeğe nasıl bakıcaksın çok dağınıksın bebeği de kediler kapmazsa iyidir diyo... dedim yuh nerden nereye geldin...
inan benim kadar ümitsiz olamazsın, insanın içine gram bir şey doğmaz mı? daha dün gece eşime dedim hiiiç ümitlenme ben hiç bişey hissetmiyorum bu ay çöpe gitti dedim.Hatta kızlara da hep dedimki benim belirtilerimde psikolojik.
Hiç ummadığın anda yakalıyor bu weledler adamı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenenn haberr geldii topiciğimiz sahibi lady_eliph yani Elif hanımmmmmmmmmm hamileeeeeee.Nazar değmesin...Şeytanın bacağınıı kırdı.Lütfen dualarınızı esirgemeyin çok küçükmüş daha doktor öyle demiş.İnşallah sağlıkla büyür annesine tutunurrrrrrrrrr.Canımm benim kontör alır almazzzz arayacağımmmmmmmmmm senii.Çok sevindimmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmm...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenenn haberr geldii topiciğimiz sahibi lady_eliph yani Elif hanımmmmmmmmmm hamileeeeeee.Nazar değmesin...Şeytanın bacağınıı kırdı.Lütfen dualarınızı esirgemeyin çok küçükmüş daha doktor öyle demiş.İnşallah sağlıkla büyür annesine tutunurrrrrrrrrr.Canımm benim kontör alır almazzzz arayacağımmmmmmmmmm senii.Çok sevindimmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmm...
arkadaşlar folik asit kullanmaya ne zaman başlamak gerekir..ben hamile kalmaya çalışıyorum,4 aydır filan..doktora da gitmedim hiç,henüz bi sorun yok diye düşündüğümden..bat 5 haziran bekliyorum bakalım..bu folik asitin önemini biliyorum ama ne zman başlamak lazım onu bilmiyorum..yardımcı olursanızz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?