HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydın arkadaşlar bütün hamile arkadaşları tebrik ederim. hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eder Allahım isteyin bütün herkese en kısa zamanda verir inşaallah

aaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum ya süper süper süper tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalllah.ay bu topic bayağı uğurlu geldi herkese inşallah darısı bizim başımıza artık.

ilknur inan çok sevindim nedendir bilinmez ben hissetmiştim ama, Allahım o çift çizgiyi bizede görmeyi nasip eder inşallah, Elifte sende güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah. Evet bakalım başka güzel haberler alacakmıyız. kızlar yokmu artıran

Canım cok sevindim Allah kucagna almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım.. rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inş..

hayırlı olsun canım. rabbim saglıklı bir gebelik gecirmeyi nasip etsin inş..

masallahhh allah nazarlardan saklasın cok ama cooook sevındım darısı bıze

nıhayet ıkna olupta yaptırdın test dılımızde tuy bıttı baaaakk sonuc muhtesemmm allahım senı serpılı elıfı korusun sorunsuz bır gebelık yasarsınız ınsallah dınlenın yormayın kendınızı artık tek degılsınız canınızdan bı parca tasıyorsunuz Allahım esirgesin sizi

elıffffff topıgımızın ugurlu kurucusu nerelerdesın bak ucuncu taze annemız de bellı oldu lısteyı duzenlede gozumuz gonlumuz acılsın hamıslerı gorunce :109::119:

cok tebrik ederim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
bende boyle haber vermek istiyorum

Günaydın kızlar...

İlknurcum gözün aydınnnnnSağlıkla al kucağına inşallah.Valla çok sevindim.Dün elif bugun sen...Bundan sonra hergün bir bebiş haberi alırız inşallahh....

Kızlarrrrrrrr hepinizee teker teker teşekkür ederimm.Allahım tün isteyenlere nasip etsin inşallah.Kan verdim geldim sonucu 16:30 da alacağımm rabbimin izniyle inşallah ondada kesinleşirsee inşallahh bekliyordum aslında hissetmiştim günüm geçmezdi hiç geçti ve acayip kiraz isteyince canım anlamıştımm.Rabbim meleklerimizi korusun olmayan herkese versin rabbim sağıklı sıhhatli evlatlar.Doktora dedim evde sabah yaptım çift çizgi anında belirgin çıktı dedim ooo dedi o zaman kaç haftalık olduğunu söyleriz sana dedi.Heyecanlıyım titriyorum etrafımda olan şeylerle ilgilenemiyorum iş yerinde salak salak bakınıyorum öylece.

günaydın canımmm çook sevindim walla tüylerim diken diken oldu!!!tebrike ederim,sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah!!!...:)darısı da isteyen herkese :))

canııım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiiiiiiin darısı başımıza

ılknur elıfe bu mujdelı haberı verdın mı sımdı onun mısafırlerı var pek gıremez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…