HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ayy kızlar,
topic sahibimiz hamileymiş.şimdi okudum::):)
darısı bizlerin başına inşallahh:)

hayırlı olsun elifcim allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah:):):)

kuzum seni ve kuzumun içindeki miniği yerim ben yerim.İnan şuan ağlıyorum bugün mORALİM BİRAZ bozuktu harika oldu bu haber.Ne olur bol bol dinlen,yat annene ne güzel bir heDİYE verdin sen.Seni çok seviyorum ve burada göbüşleri dolsun diye bekleyen anne adaylarını da çok seviyorum

canım merhaba,
doktorlar 3 ay öncesinde kullanılsa iyi olur diyorlar. ama ben 15 gün oldu başlayalı. hamile değilim ama çalışmalara başladık.
bence sende başla bi doktora göründükten sonra.

sağol arkadaşım,bikaç gün içinde görüncem doktora,sonra da başlarım..Allah gönlüne göre versin senin de,çalışmalara devam

bende ınan aklımdaydın naptı dıye dedım kendı kendıme aksam bakım tam ogrenırım dıye ınan cok sevındım RABBIM kucagına almayı nasıp etsın

Cancağızlarımmm test aldım yarın sabah işe gelmeden yapacağımm bakalım çok net sonuç beklemiyorum onda gerçi sizi haberdar edicemm.Diğer sayfalarda yazmıştım bu ay adetimi çağırmadım ve gerçekten his diye bişey varsa hissediyorum ondan mı ne rahatımm sankii :)))) Rabbim hayırlısını versinn hepinizi öpüyorummm muhteşem yüzyıl seyredeyim biraz :))

çok terik ederim canım inş herşey güzel gider ve sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına

Canım hic endisen olmasın,kesin hamilesin.Bende ilk hamileligimde aynı belirtileri yasadim ve BAT ıma 1 hafta kala evde yaptıgım testte bile silikte olsa cıkmıstı:) cokkk tebrik ederim.Allah acısını göstermesin,sağlıcakla büyüt:)

Canım valla merak ettim hadi bakalım sonuç inşallah pozitif olacak.hadi bAkalım yarın sabah çabuk olsun

elifiiiiimmmm, kendim hamile kaldığımda bu kadar sevinmemiştim, canım içimize doğmuştu ama netleşince daha da bir mutlu oldum, bugün öğlene kadar topicteydim haberini almak için, öğleden sonra bir çıkmışım ki olaylar olaylar, Allah nazarlardan saklasın, uyyy minicik o daha zerrecik daha o, sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzummm benim, çok dua et bize de, tekrar söylüyorum, bu listenin hepsinin hamiş haberlerini diliyorum Allahtan, ilknurum sıra sende inş, içine doğan göbişine konsun amiinnnn

yaaa bende neden hiç belirti yok,bu ay yok heralde sen de inş.vardır tatlım günlerdegeçmiyo sank dimi?

aynen bende de hic belirti yok gibi gecen ay kasiklarim agrirdi belim filan
ama bu ay icim bi garip ..

aynı durumdayım kızlar hiç bir belirti yok bende de

bu arada kizlar TOpic acmak ugurlu geliyor galiba hamilelige
gectigimiz 3 ay katildigim topic sahipleri hamis kaldi bu ayda olmazsa acalim bari

aynı şeyi düşündüm bu ay olmazsa temmuzda topic açayım dedim kendi kendime.bu gidişle ortalık topik kaynayacak :)

lady_eliph.... çok teşekkür ederim canım inşş... dualarını bizden esirgeme bende okuyunca senin güzel haberini çok mutlu oldum inş sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini tebrik ederim tekrar... ben yeni üye olduğumdan tam yazmayı kavrayamadım herhalde kusura bakmayın alıntı alıp yazamıyorum (

en çok da bunun adını duydum,folbiol...doktora gitmeden de başlanabilir mi,reçetesiz alınıyo diye biliyorum ama..

bende onu kullanıyorum canım.bana da doktor verdi 1,5 ay sonra bitti gittim eczaneden yenisini aldım devam ediyorum.bence başlayabilirsin o ilacın bir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum.sadece 3-4 ay öncesinde seni bebek için hazırlıyo.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenennnn test yapıldıııı veeeeeeeeeeee çifttttttttttttttttt çizgiii :):):):):)Allahımmmmm sen çok büyüksünnnn yarabbimmm.Sabah kalktım allahım çişimde gelmezzz her sabah zor atarım kendimi bu sabah gelmez gittim tuvalete oturdum neyse geldi yaptım ve anında çıktı çift çizgi belirgin.İnanamadımm oturdum banyoda öyle kaldımm.Allahıma şükürler olsun eğer testte bi bozukluk yoksa allahım bana da nasip etti kızlar ama kan verdikten sonra daha çokk inanacağım.Bugün gecikmemin 2.günü ve çift çizgiyi gördüm çok şükürr.

oleyyy oleyyy oleyyyyyy tatlım gözün aydııınnnn, çok sevindimmmmmmmmm, Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla, o anında çift çizgi çıkmışsa senin değerlerin kan tahlilinde çok yüksek çıkacaktır eminim, şeytanın kırılmadık bacağı kalmasın kızlarrrrr

maşallah ya ne güzel inan çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun canım

İlknur süperrrrrrr bi haber bu :):) Tebrik ediyorum Hayırlı olsun bebiş, Allah nazarlardan korusun sizi.. İnşallah böyle güzel haberlerle devam eder Haziran bize hepimize uğur getirir, çıtır anneler giderek artar :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…