- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.501
bende bu aydan umutluyum ınsallah olur
selam kizlar benide araniza alirmisiniz haziran 16bat hamis olan arkadaslari tebrik ederim darisi bizlerin basina
inşallah canım bende hazirandan kendime umutlu değilim ama bakalım
benimde bu ay gidecek galiba, bat 2 haziran ama karnım ağrıyo hasta olcam gibi, bir sonraki aya kalcam galiba, bir dahaki ay için liste devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi açılacak
benimde bu ay gidecek galiba, bat 2 haziran ama karnım ağrıyo hasta olcam gibi, bir sonraki aya kalcam galiba, bir dahaki ay için liste devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi açılacak
Valla kızlar benimde hiç umudum yok...Bat 1 haziran yani yarın...Ağrım inceden başladı bile...Anlaşılan kırmızı kartı yine yicem...Hayırlısı napalımmm..
aynı belırtıler elıf arkadasımızda da var unutmayınsızde hamıle olabılırsınızz:18::18:
ilk gebeliğime odaklanmış durumdayım o zamanki gibi değilim ondan böyle hissediyorum sanırımneden umutlu degılsın efsun dert etme ne sorun ları olanlar gebe kaldı onlarında hıc umutları yoktu ama Allahtan hıc bır zaman umut kesılmez
aynı şekilde düşünüyorum canım bendebenim de içime doğmuyo hiç...buraya girip bu yazılanları okuyunca heycanlanıyorum o zaman aklıma geliyo ben de hamilemiyimdir acaba diye?..:)iyiki varsınız ama böyle birlik olmak çokgüzel!!!
hayırlısım tatlım ya kısmet bakalım biz ne zaman bu güzel haberi paylaşıcazValla kızlar benimde hiç umudum yok...Bat 1 haziran yani yarın...Ağrım inceden başladı bile...Anlaşılan kırmızı kartı yine yicem...Hayırlısı napalımmm..
devam edeiz herhalde canım yabenimde bu ay gidecek galiba, bat 2 haziran ama karnım ağrıyo hasta olcam gibi, bir sonraki aya kalcam galiba, bir dahaki ay için liste devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi açılacak
benimde 3 haziran ama başım ağrıyo bacağım ağrıyo sol kasığım ağrıyo sanırım yarın öbürü gün hasta olcam o yüzden bende umutlanmıyom.hem hap falanda kullanmadım hamile kalabilmek için.bir tek rahim filmi çektirdim yani sanırım bu ay boş geçcek.hakkımızda hayırlısı artık
canım bunlar hamilelik belirtisi de olabilir bence hemen umutsuzluğa kapılma
Kızlar aslında benim de varolan tek belirtim belimin ağrıması, onun dışında göğüslerim şişmedi ve acımıyor-ki sanırım herkesin yaşadığı en önemli belirti bu- ne bi halsizlik, sinirlilik hiç bişiy yok :):) Belimin ağrımasını da haftasonu çok gezmemize ve çalışma saatlerimizin uzun olmasına bağlıyorum.. Bat 6 haz. bekliyorum bakalım, belki bi ümit :)
ağzından bal damlıyo.keşke öle olsa.yani inşallah öyledir:)hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?