- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.581
kızlar yemeğimi yedim geldim:)
ya kızlar ben 19 da çatladım ama adetten sonra benim ilişkiler gün aşırı olduğu için 18 ve 20 ne denk geldi.o zaman ben kaçırdım bu ay.
valla 2 aydır gün aşırı taakatim kalmadı artık
iyi sevindim o zaman.valla yumurta tembelliğin var dedi klomen verdi o ay olmadı rahil filmi istedi bende çektirdim bişi yok dedi bende sonucu bekliyom bu ay.yani sorun vermı yokmu bende anlamadım.eğer hamile kalmamışsam bende senin dediğin gibi yumurtlama dönemimde hergün ilişki yaparım hem bir ay boyunca gün aşırıdan iyidir.canim neden kacirdinki???18 de iliski olmus ve sperm tuplerde iki gun yasar,,,19 yumrta patlamis,,,yumurtlamadan 1 gun onceki,iliski en dogru iliski,iceride bekleyen sperm yumurtayi ciktigi anda doller...eyer 1 problemin yoksa tamda gununde oldugu icin hamile kala bilirsin...ustelik gunasiri iliski falan bunlar bossey,yumurtlama donemin de 1 haftanin icinde ne zaman olursan ilsikide ol...ornegin...ilk hamileliyimde hergun iliskide olduk ve hamile kaldim...
Kızlarrr umutsuzluğa kesinlikle kapılmayın allaha dua edin.Ben bu ay hiç çağırmadım adeti lafını bile etmedim biliyorum gelmeyecksin dedim ve hissettimm gerçekten ben.Böyle hissettim derlerdi dalga geçerdim gerçekten öyle oldu hatta o yüzden test için bekledim şok olmadım testi görünce ama çok heyecanlandım şimdi de kan testi sonucumu bekliyorum hayırlısıyla rabbim bana meleğimi göndermiştir.Kandil günü dualar okudum namaz kıldım burdaki herkes için allahtan sağlıklı sıhhatli evlatlar diledim.Rabbim sen bilirsin dedim herşey senden gelir razıyız dedim.Eşime 6 haziranda evlilik yıldönümü hediyesi vermek istedim rabbim duamı geri çevirmedi.Kesinlikle umutsuz olmayın ve offf adet olcam diye diye çağırmayın şu batasıcaları ve bekleyin sabredin gününüzü geçirin sizinde meleğiniz geldiyse bi yere kaçaçak hali yok sizdedir :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenennnn test yapıldıııı veeeeeeeeeeee çifttttttttttttttttt çizgiii :):):):):)Allahımmmmm sen çok büyüksünnnn yarabbimmm.Sabah kalktım allahım çişimde gelmezzz her sabah zor atarım kendimi bu sabah gelmez gittim tuvalete oturdum neyse geldi yaptım ve anında çıktı çift çizgi belirgin.İnanamadımm oturdum banyoda öyle kaldımm.Allahıma şükürler olsun eğer testte bi bozukluk yoksa allahım bana da nasip etti kızlar ama kan verdikten sonra daha çokk inanacağım.Bugün gecikmemin 2.günü ve çift çizgiyi gördüm çok şükürr.
6 haziranmi dedin seninle ayni duygulari yasamayi okadar cok istiyorumki ayni gun bizimde evlilik yildonumumuz
allahim insallah bana da nasip eder bu essiz HEDİYE yi .
iyi sevindim o zaman.valla yumurta tembelliğin var dedi klomen verdi o ay olmadı rahil filmi istedi bende çektirdim bişi yok dedi bende sonucu bekliyom bu ay.yani sorun vermı yokmu bende anlamadım.eğer hamile kalmamışsam bende senin dediğin gibi yumurtlama dönemimde hergün ilişki yaparım hem bir ay boyunca gün aşırıdan iyidir.
adetimi ben de hiç çağırmıdorum,hatta o kadar çağırmıyodumki geçen ay 5 gün geciktim :) hamile olduğumdan o kadar emindimki,çünkü 1 gün bile gecikmem..ama yok,olmadı,doktor psikolojiktir,mevsim geçişidir,stres vs vs bişeyler dedi...bu ay da ne çağırıyorum ne çağırmıyorum,kendi bilir napiiiimmm!!
BAK CANIM YAZINI OKUDUM,,,SORUN ADETI CAGIRIP VAGIRMAMAK DIYIL,,,SORUN BUNU TAKINTI HALINE GETIRIP BEYNINI YORMAK,DUSUNKI,HAYATINDA ADET DIYE BISEY YOK BEBIS FALANDA DUSUNME,,,doktorlar surekli done done defa;larca soyluyor,dusunme hesaplama takma kafana,,bunlar hamileliyi engeller...yumurtlasan bile oayki,yumurtalarin etkisiz olur,,,sart yalniz heray yumurtlamak diyil,onemli olan yumurtanin kaliteli ve guclu olmasi...lutfen tum kizlara soyluyorum,dusunmek,yumurtayi etkiliyor...
Kızlar ben geldim :)))
2 arada bi derede girdim vallahi. Ben aptallaşmış durumdayım. Hala psikolojiye girmiş değilim.Sanki sıradan bir şey gibi.Farklılık hissetmiyorum ama bir yandan da salak saalk sırıtıyorum
Doktorun yanına gittim, test soucmu alacaktım dedim. Tamam gel dedi. Ekranını açtı, bakmaya başladı, istiyo musun dedi.. İstiyorum dedim. Bir sessizlik oldu heralde malesef diyecek dedim. Sonra çıktı aldı bilgisayardan.
Baktı baktı zımbaladı bana uzattı "Hayırlı olsun" dedi.
"Ne yani var mı?" dedim. "Evet var" dedi. :))))
Sonra kendi doktoruma götürdüm hemen. Çok büyük bir ihtimalle var şuan tıbben hamilesin çünkü bu BHcg Hamilelik dışında yükselmez; ama bir hafta bekleyelim bu değer katlanarak yükselmeli, eğer haftaya geldiğinden en az 7-8 katına çıkmışsa tamamdır diyebiliriz. Ama tıbben gebelik var dedi.
Ağladım....
Dışarıda arabada annemle dayım bekliynlarada sağlık ocağına ilaç yazdırıcam vitaminim bitti dedim. Çıktım.Oturdum arabaya bana bakıyolar salak salak tabi.
"Ben bişy yaptım dün kan verdim, pozitif çıktı" dedim
Dayımda "Yani hamilesinnnn" dedi evet dedim
Teyyy teyyyyyyyHemen kayınvalideme gittik
Gerçi beklediğim sevgi seli yaşanmadı, herkes mala bağladı.. Birde hemen heveslenmeyelim dedi annem.Haftaya kadar bekleyelim dediler.
İnşallah bir problem çıkmaz.
Teyzem üni.hastanesinde biyokimyada onu aradık hemen söyledik. %90 hamilesin dedi. Bu horman sadece çok extrem durumlardaki hastalıklarda ve hamilelikte yükselir dedi.
Ben hala bilincinde değilim galiba.Yada ultrasonda görmeden inanmayacağım.... Allahıma şükürler olsun yine de.
Allah isteyen,umud eden herkese nasip etsin.
Burada sizlerin payı çok büyük.yeri geldi ağladık,yeri geldi dalga geçtik kendimizle.Hep beraber yaşadık.Sizler çoğu zaman umut verdiniz,belki kendinizde olmayanı bana verdiniz.Helal edin haklarınızı.Her duamda siz varsınız dilimde,hep olacaksınız.
Ne mutlu bana bebeğimin onlarca teyzesi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?