HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

benim adete yakın göğüslerim ağrır ama daha 1 hafta var göğüslerim ağrıyo bugun geçen aylarda hiç takip etmedim kaç gün önce ağrı başlar acaba

Cok basım donüyor arkadaslar 2 gündür ilk hamileliğimde böle bisey olmamıştı 2-3 gündür kimildamadan yatıyorum yataktan mı hamilelikten mı anlamdim cok şükür kanam kesildi tekrarlamaz inşallah

kızlar yemeğimi yedim geldim:)
ya kızlar ben 19 da çatladım ama adetten sonra benim ilişkiler gün aşırı olduğu için 18 ve 20 ne denk geldi.o zaman ben kaçırdım bu ay.
valla 2 aydır gün aşırı taakatim kalmadı artık

canim neden kacirdinki???18 de iliski olmus ve sperm tuplerde iki gun yasar,,,19 yumrta patlamis,,,yumurtlamadan 1 gun onceki,iliski en dogru iliski,iceride bekleyen sperm yumurtayi ciktigi anda doller...eyer 1 problemin yoksa tamda gununde oldugu icin hamile kala bilirsin...ustelik gunasiri iliski falan bunlar bossey,yumurtlama donemin de 1 haftanin icinde ne zaman olursan ilsikide ol...ornegin...ilk hamileliyimde hergun iliskide olduk ve hamile kaldim...

iyi sevindim o zaman.valla yumurta tembelliğin var dedi klomen verdi o ay olmadı rahil filmi istedi bende çektirdim bişi yok dedi bende sonucu bekliyom bu ay.yani sorun vermı yokmu bende anlamadım.eğer hamile kalmamışsam bende senin dediğin gibi yumurtlama dönemimde hergün ilişki yaparım hem bir ay boyunca gün aşırıdan iyidir.

6 haziranmi dedin seninle ayni duygulari yasamayi okadar cok istiyorumki ayni gun bizimde evlilik yildonumumuz
allahim insallah bana da nasip eder bu essiz HEDİYE yi .

ne mutlu sizeeeeeee çok sevindim gerçekten,bi heyecanlandım sanki kendimmiş gibi Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ilknur-defne...bana ve bütün isteyenlere de en kısa zamanda inşallah,inşallaaaahhh

adetimi ben de hiç çağırmıdorum,hatta o kadar çağırmıyodumki geçen ay 5 gün geciktim :) hamile olduğumdan o kadar emindimki,çünkü 1 gün bile gecikmem..ama yok,olmadı,doktor psikolojiktir,mevsim geçişidir,stres vs vs bişeyler dedi...bu ay da ne çağırıyorum ne çağırmıyorum,kendi bilir napiiiimmm!!

mayısın 10 nunda doktora yumurtalıklarımda ağrı var diye gittim.enfeksiyonmuş.Ama aynı zamanda 1.6mm yumurtam varmış ki ben 3 ayda bir adet olan biriyim.ve aralıkdan beri 3 kez çatlatm iğnesi oldum otriville ama bi işe yaramadı ve olmadı.iğne yaptırcaklara solıyım prengly bulursanız ondan vurulun bence.en son mart 8 de adet oldum ve son çatlatma denemsinden sonra olmadı işde. mayıs sonu oldu hala adet olmadı düşünün yani.neyse antibiyotik verdi bitince gel dedi.bende anca 22 mayısa gittim tabi.o zamanda ultrasonda çatlamış yumrutan var dedi.suyunu görüyorum dedi 12 saat olmuş çatlayalı dedi.bu akşam ve yarın sabah ilişki dedi.kısmet dedi olursa olur dedi.ve buda olmazsa önce bir zayıflayıp sonrada aşılama artık.ben de de 1 haftadır kasıklarımda hafif ağrı ve göğüslerimde şişlik ve uçlarında hassasiyet var.bende kandil günü dua ettim.Allahım benim gibi bebek bekleyen ve olması için uğraşanlara bebeiş var. .Allahım senin için yok yokdur.Bizede yardım et hayırlısı ise herkeze ver....Hamileler bizim için dua edin.İşin enteresan olan kısmı ben en son martta adet oldum e benim şimdi sat de yok.ben kafadan 4 haziran diyorum.cumartesi bir test yapayım diyorum.

6 haziranmi dedin seninle ayni duygulari yasamayi okadar cok istiyorumki ayni gun bizimde evlilik yildonumumuz
allahim insallah bana da nasip eder bu essiz HEDİYE yi .

İnşallahh canımm yinede şartlandırmamak lazım kendini.Zaten bebek müjdesi hem anneye hem babaya daima hangi gün olusa olsun hediyedir.Rabbim herkese hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin

istersen hergun iliskide ol,veya gun asiri veya 2gunde 1...ne olursa olsun,,yumurtlama donemindeki,1 hafta da yapilan iliskide hic 1 sorunun yoksa hamile kala bilirsin...

BAK CANIM YAZINI OKUDUM,,,SORUN ADETI CAGIRIP VAGIRMAMAK DIYIL,,,SORUN BUNU TAKINTI HALINE GETIRIP BEYNINI YORMAK,DUSUNKI,HAYATINDA ADET DIYE BISEY YOK BEBIS FALANDA DUSUNME,,,doktorlar surekli done done defa;larca soyluyor,dusunme hesaplama takma kafana,,bunlar hamileliyi engeller...yumurtlasan bile oayki,yumurtalarin etkisiz olur,,,sart yalniz heray yumurtlamak diyil,onemli olan yumurtanin kaliteli ve guclu olmasi...lutfen tum kizlara soyluyorum,dusunmek,yumurtayi etkiliyor...

ewet canım düşünmek kötü etkiliyo haklısın.. düşünmemeye çalışıyorum ama bi bakıyorum gene aklıma gelmiş elimde değil valla:26:

Canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza olsun bende mi topic açsam ne uğurlu geliyo :): uzun zamandır giremiyodum nete direk son sayfaya baktım haber var mı diye gördüm çoooook sevindim. haberin olsun bak demedi deme benceeeeee bebek erkekkkk:))))))))))))))))))

bende adet günüm gelene kadar hiç bişi yok.ama adetime bir hafta kaldıysa ve ben kk daki yorumları okuyorsam başlıyorum kendi kafama göre yazmaya.
allahtan bu hafta sınav falan varda geçip gidicek hafta sonu.ondan sonra eğer geçerse gider test yaparım bide çift çizgiyi gördümmü değmeyin keyfime:)

KIZLAR...burda arkasin biri tam yumurtladigi donemde ultraasona gitmis...simdi hepinize soyluyorum... ama yumurta catladiktan sonra ultrasona gitmek dogru bisey diyil,cunki,dacikin uzerine surulen gel vajinada 12SSATE KADAR KALIR VE spermi etkiler...lutfen hicbiriniz yumurta catladiktan sonra sakin vaginal ulktrason t=yaptirmayin,yalniz gel diyil,iliski oncesi yapilan dus veya cinsel orqanii yikama,vajinayi temizleme hepsi sperme zarar,,suratini azaltir veya oldurur...UNUTMAYIN...sperm canli 1 varlik,onun yasamasi icin vajina ve dogal vajina suyu veya orqazm suyu gerekir,,,bu canli varliklarin baska 1 yerde yasama umidi yok,,,vajinada olan,kaykanlasdirici,gel,krem hatta tukuruk bile spermayi olumsuz etkiler...o zaman ninelerimiz neden oyle 10-15 bebek yaparlardi???cunki,o zaman ne vajina kremleri,ne geller,sampuan,hicbiri yoktu,,,illada yikanacaksaniz iliskiden 2 saat falan veya 5-6saat onceden yikanin...

Munire peki gebeliğin erken dönemlerinde vajinal ultrason tehlikeli mi.Cahil bi insan değilim ama insan duyunca etkileniyor.Kiminin dr 9 ay bile alttan muayene etmemiş kimini ediyor neye göre oluyor bu iş anlamıyorum ben bi açıklayıver sevabına sen bilim kadınısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…