HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

takılmayın kızlar bence bunlara,hiç bitmicekki insanların işi gücü yok dedikodudan başka da bir meziyetleri yok ne yapsınlar?onlara da yazık :):)bu sizin hayatınız bebişle de bebişsiz de kime neee???en yakın zamanda hepimiz hayırlı heberlerimizi veririz inşallah :):)

İşte yaniiii sana ne dimi....Benimde 18 ay oluyor..Hala beklemedeyiz..Halbuki hiçte korunmadık...Annem diyoki kızın olursa adını cilvenaz koy...Ne nazlıymış gelemedi diyooo

benimki bayağı nazlı galiba 1 yılı geçti bizimde deniyeli, "birde biz daha istememiştik, biz henüz hazır değiliz" diyenler varya uyuz oluyorum. benim bir tanıdığım vardı hamile kaldığını öğrendi ama ben hazır değilim napıcım gezip tozacaktım daha diyor, dedim bunu bana değil zamanında eşine söylicektin hayret bişey yani, olan var olmayan var dimi ama

Bu karın çekme olayını bizimkilerde söylüyor...Benim ailede o yöntemle çok kişi hamile kaldı..Tabi tesadüfmü bilinmez..Ammannnn olacağı varsa gelirr...

aynen benım kuzende bende 3 4 yas kucuk 4. ye gebe hep te kazayla oluyor masallah bızde cok tedbırlıyız heralde hıc kaza falan olmuyor

Aminnnn cnmm...Haklısın insanların ağzını kapatamayız...Bebiş olsa başka şey bulursa burunlarını sokacak..

bu ay da olmaz sa kı ınsallah olur . gıdecem kaynanacıgımın yanına sana teslımım al neremı cektırıyorsan cektır dıyecem ınsallah gerek kalmaz

bu ay da olmaz sa kı ınsallah olur . gıdecem kaynanacıgımın yanına sana teslımım al neremı cektırıyorsan cektır dıyecem ınsallah gerek kalmaz

Valla tatlım ist.da da olsa gidicem ama yok öyle şeyler burda varsada ben duymadım...Memlekete gitmem lazımmm oda çok zor....Bence de yaptır zararlı bişey değil..

ay arkadaşım sormayın 2. 3. kişilere ne oluyor değilmi?

biz zeten kendimizi sıkıntı .sitres içindeyiz birde başkaları tam oluyor
ya bana tembelmisin diye soran dahi oldu ne diyeceksinki .....aynene tut sacından vur duvara kanın beynime sıçradığını hissettimm...

bu ay da olmassa gıdecem onların ılk torunu olacak cok ıstıyorlar kayınbabam sehır dısında calısıyor her aradıgında soruyormus kaynanama. olursa benden cok onlar sevınırler

Aynen arkadaşımmm....İstemiyoduk ama nasıl oldu anlamadık diyolar...Pehhhhh...Artık bende istemiyorummmKorunmayada başlayalımmm belki zoruna giderde gelir..

annenin psikolojisi önemli gerçekten onu aklına taktıkça olması zorlaşıyor.benimde ilk hamileliğim korunurken oldu çünkü

Ayyy onu banada diyolar tembelmisin....Heeeee gel eve ders ver dicemmm tövbe tövbeeee

annenin psikolojisi önemli gerçekten onu aklına taktıkça olması zorlaşıyor.benimde ilk hamileliğim korunurken oldu çünkü

Evet cnm psikoloji çok önemli...Benim teyzemin komşusu 12 sene beklemiş tedavi görmüş olmamış..Ne zamanki artık tamam demekki olmayacak deyip kabullanmişler ve tatile çıkmışlar...Dönüşte kadın hamileymiş...Resmen beynimiz beni rahat bırakın diyor...:26:

oncelikle cok tebrik ederim,umarim 9 ay boyunca saglikli huzurlu ve sakin 1 hamilelik gecirirsin...cift cizgi 2 gun sonra gosterdiyse demekki,erken dollenme olmus,,,canim merak etdim belirtilerini yazarmisin.

çevreye çok takılmamak lazım bekarsındır niye evlenmiyorsun derler evlenirsin hemen çocuk derler çocuk yaparsın ikinciyi sorgularlar.bana da ikinciyi yapamadın artık olmuyormu diyen var :)

Ayyy onu banada diyolar tembelmisin....Heeeee gel eve ders ver dicemmm tövbe tövbeeee

ya başına gelmeyen bilmiyor galiba
ama yinede allah vermesin kimseye yada cahillikmi veya kötü niyettmi ben artık ne düşüneçeğimi dahi şaşırdım...

ya 4 sene oldu artık tahamülüm kalmadı gelsin artık değilmi....

Evet cnm valla ne düşüneceğimi bilemiyorum...Gerçekten çok zor bir durum...Rabbim tüm isteyenlerin sesini duysun bir an evvel yollasın meleğini...Ama işte olmuyorsa da var bi hayır...Hakkımızda hayırlısını versin rabbim..

canim ksit asla mide bulantisi vermez,,

gerçekten mi? ben de kist patlarsa ya da sızdırma yaparsa mide bulantısı yapar diye duymuştum ama patlasa fln çok ağrım olması lazım, hiç yok.. bilmiyorum ümitlenmeden ptesiyi bekliyim. doktor bize 2 ay verdi, hamile kalamazsan gel önce kistini almamız gerek dedi, o yüzden bu kadar stres yaptım, bu ay son..

Kısmet bu işler bakalım bu konu uğur getirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…