- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.561
oncelikle cok tebrik ederim,umarim 9 ay boyunca saglikli huzurlu ve sakin 1 hamilelik gecirirsin...cift cizgi 2 gun sonra gosterdiyse demekki,erken dollenme olmus,,,canim merak etdim belirtilerini yazarmisin.
gerçekten mi? ben de kist patlarsa ya da sızdırma yaparsa mide bulantısı yapar diye duymuştum ama patlasa fln çok ağrım olması lazım, hiç yok.. bilmiyorum ümitlenmeden ptesiyi bekliyim. doktor bize 2 ay verdi, hamile kalamazsan gel önce kistini almamız gerek dedi, o yüzden bu kadar stres yaptım, bu ay son..
Kısmet bu işler bakalım bu konu uğur getirsin hepimize
Benim amann amann bi belirtim olmadı ama ben biliyodum(nasıl bi hisse işte biliyodum) adetim gelmeyecek diyodum.Akıntım vardı ama her ay oluyor diye dikkat etmedim ona.Ama 2 hafta önce upuzunn beyaz şeffaf bi akıntım oldu ilk defa öyle bişey gördüm ordan içime şüphe düştü.Öyle sağ kasık sol kasık ağrısı çekmedim çok şükür hatta geçen ay daha çok çekmiştim.Çok üşüyen biri olduğum için yine üşüdüm işe falan uzun kolluyla geldim bi kaç gün belki bu da belirti olur hatta hala çorapla yatıyorum :) adet günüm gelmeden bi gün öncede kiraz çekti canım belki erken aşerme değil ama canım çok istedi bir kilo falan yedim.Bu hafta da aldım hergün yedim.Adaet günüm 29 mayıstı öncesinde ve sonrasında çok hafifi sızlamalarım oldu altımda hep ıslaklık var gibi geldi mi diye bakmaya gittim hep tuvalate.Hiç stres yapmadım ama ne offf dedim adetim gelcek nede var mı acaba diye telaş yaptım.Burdaki arkadaşlar hatta çok ısrar etti diye sabah yaptım test.Anında çıktı zaten sonrada kan verdim sonucu da akşama yazıcam size.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah.
canim sakin kistini aldirmaya falan gitme o zaman senin hamile kalman icin uzun aylar beklemek gerekicek,iyi doktor bul tedavi olun...bak benim 1 hastamda yumurtaligindan 2kat buyuk 1 kisti vardi ve agrilari vardi,,,o koye gitdiyi icin aldirmadi ve sadece hafif 1 tedavi zmanla kist eridi ve geriye soruldu.agustos ayinda kisti vari,hatirliyorum ekimde ultrasona gelmisti hamileydi...kistini iyice tedavi etdir ve unutmaki,diyer yumurtaliklada hamile kala bilirsin...
bir de ben 5 yıl önce aynı yumurtalığımdan kist aldırmıştım, o yüzden 2. kez ameliyat olup yumurtalığımı kaybetmek istemiyorum
doktoruma güveniyorum ama farklı fikirler almakta da fayda var. Ptesi test yapıcam negatif çıkarsa başka bir doktora daha gidicem
canim bende onu soyluyoum sakin 2.kez amelyat olma...evde cocugun varmi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenennnn test yapıldıııı veeeeeeeeeeee çifttttttttttttttttt çizgiii :):):):):)Allahımmmmm sen çok büyüksünnnn yarabbimmm.Sabah kalktım allahım çişimde gelmezzz her sabah zor atarım kendimi bu sabah gelmez gittim tuvalete oturdum neyse geldi yaptım ve anında çıktı çift çizgi belirgin.İnanamadımm oturdum banyoda öyle kaldımm.Allahıma şükürler olsun eğer testte bi bozukluk yoksa allahım bana da nasip etti kızlar ama kan verdikten sonra daha çokk inanacağım.Bugün gecikmemin 2.günü ve çift çizgiyi gördüm çok şükürr.
peki bu ay yumurtlami gunlerini hesaplayipmi iliskide oldun yoksa oylesinemi,suan yuksek atesin varmi???
herseyin hayirlisi cnm benim ileriye bakmak en dogrusu insallah haziran ayi ugur getirir bizlereKIZLAR...benim 1akrabam benle beraber hamileydi haftalarimiz ayniydi,,,benim bebis 4 ay 1 haftalikken spina bifida yuzunden aldirirke,,diyer kzin bebisine hizc 1 sey olmadi,,,ben doktorumya,,her seyin guzelini yaparim,bilmem saglikli beslenme egzersiz ve.s..hatta 1 kere oturmustuk o bira icti ben icmedimki,olmaz bebegime zarari olur,o kizsa hic 1 seyi umursamiyordu,,,simdi martda dogum yapmis,onun 2,5aylik kizi var,benim kizim coktan olmus...dun kocamin babaannesinin dogum gunundeydik,onu ve bebisini gordum,baktim ve damlam yasasaydi bu kiz kadar olucakti,,,ustelik ben 4aylik bebegi kayb etdiyimde goguslerimden sut gelmeye baslamisti,,,3gun geldi o zamanlar 6 ay once cok agliyordum...dun o cocuga baktim sadece ehhhh,,,boyle yaptim,inanim cok uzulmedim ve icim cok huzurlu,ben ona inaniyorumki,Allah ne zaman olursa vericek,kizimdan sonra 2 ay korundum korunmayi buraktiktan sonra ilk 3 ay bekledim,gecen ay umursamadim,simdide adetime 13 gun var birazcik sabahlari mide bulantisi var,oda havadandir diyip geciyorum...artik kendimi hic yormuyorum,,,ne zaman isterse o zaman gelicek,,,ilk bebegimde ne yumurtlama hesapladim nede gun saydim,bi baktimki,adete 3 gun kalmis lekelenme ve mide bulantilari...
hic kimse kafasina takmasin,,,ben doktorum beyninde hesaplayip dusununce bebgin olmayacagini bildiyim halde oyle yaptim,ama simdi hic uzulmuyorum,,,gecen sefer yazdimya onumuz yaz gezelim,tozalim...bu ay yada dieyr aylar olucak...
Ateş ölçmeyi bilmiyoum ben hatta evde derece bile yok ama artık lazımm eve :) kendimi elleyince sıcağım hatta üşürken ben eşimde ellemişti yanıyosun ama üşüyosun diye kızıyodu takvimden bakmıştım 2 mayıstı benim adetim gün saydım ama o günlerde olamadı ilişki eşimin iş gereği bazı akşamlar evde olmadığı için ama adetten hemen sonra oldu bide 18-19 mayısta oldu tatildi ya rahattık :) şimdi kan değerimde nasipse haç haftalık olduğu çıkarsa net bişey söylerim ama adetten sonra kalmış olabiliim
herseyin hayirlisi cnm benim ileriye bakmak en dogrusu insallah haziran ayi ugur getirir bizlere
bu herzaman tutmuyor ama örneği benim adetim 10 ocaktı 17 sindeki olayımızdan hamile kaldım sonra birkaç dra sordum yumurtlama takvimi hezaman tutmaz demişlerdiCANIM SENIN SAT 2 MAYISSA,,,yumurtlamayi 2 mayistan 2 hafta sonrasini hesapla nerdeyse ayin 17 18 ne deng geliyor,ogunlerde dollenme olmus ve ogunden hamilelik haftasi baslar...suan nerdeyse 2 haftalik...ama doktorlar yumurtlama ve iliskini bilmediyi icin son adetden hesaplar ve 2 haziranda bebis 4 haftalik derler,,,en dogrusu,,,1 kadinin kendi haftasini ondan iyi kimse bilemez...suan 2 haftalik hamilesin...
7 HAZIRAN BENIM DOGUM GUNUM 11 HAZIRAN ESIMIN DOGUM GUNU...ikimizde ikizler burcuyuzzz.
2 TEMMUZSA evliliyimizin ilk yil donumu...bugun lerin birinde cift cizgili testi cok isterdim...
7 HAZIRAN BENIM DOGUM GUNUM 11 HAZIRAN ESIMIN DOGUM GUNU...ikimizde ikizler burcuyuzzz.
2 TEMMUZSA evliliyimizin ilk yil donumu...bugun lerin birinde cift cizgili testi cok isterdim...
bu herzaman tutmuyor ama örneği benim adetim 10 ocaktı 17 sindeki olayımızdan hamile kaldım sonra birkaç dra sordum yumurtlama takvimi hezaman tutmaz demişlerdi
inşallah olur, en güzel hediye olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?