- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.741
once uzuldum ama sonra guldum,,,bebis cok yaramazmis...dogum kontrol hapina gelince ben asla oyle bisey kullanmam ve hic 1 hastamada tavsiye etmem...cok zararli ve kotu bisey...
DKH-ni biraktiktan sonra aylarla hamile kalmaya ugrasiyorlar tedavi falan oluyorlar...benim 28.gun olmamim sebebi ilk bebegin kurtaj olmasiydi,kurtaj sonrasi adet duzeni degisir...ustelik 2 ay korundumki,zaten 2.bebeginde spina bifidali olmamasi icin hamile kalmamam gerekiyordu...4 aydir korunmayi biraktim ve korunmayi biraktiktan sonra hamile kalmanin 6 ay suresi var...
bence kan testi yaptir varsa mutlaka cikicak...peki belirtiler varmi??? ofke,duygusallik-gozyasi,karnin asagisinda sisikinlik,tam rahmin uzerinde 1 damar atiyormus gibi 1 hiss(malum rahim buyurken aortayi sikar),idrarda kotu koku, bel ve bas agrilari,halsizlik,yorgunluk,,,en onemlisi ESINE karsi ISTEKSIZLIK...
Spina bifida ayrık veya açık omurga anlamına gelir. En sık görülen doğuştan olma hastalıklardan birisidir. Spina bifida başta myelomeningosel olmak üzere omuriliği etkileyen birçok şekilde görülebilir.
Folik asit eksikliğinden mi oluyor? Ben henüz kullanmıyorum. Üçlü teste çıkmıştı değil mi? Allah sabr versin herkese..
Spina bifida ayrık veya açık omurga anlamına gelir. En sık görülen doğuştan olma hastalıklardan birisidir. Spina bifida başta myelomeningosel olmak üzere omuriliği etkileyen birçok şekilde görülebilir.
Folik asit eksikliğinden mi oluyor? Ben henüz kullanmıyorum. Üçlü teste çıkmıştı değil mi? Allah sabr versin herkese..
Burnum tıkalı, herşeye ağlamak istiyorum. Bu hal ve hareketlerin çoğu vardı zaten sadece arttı bu ay..
sen kesin hamilesin o zaman sevine bilirsin...pazartesi kan testinide yaptir ve mujdeyi ver...
sen kesin hamilesin o zaman sevine bilirsin...pazartesi kan testinide yaptir ve mujdeyi ver...
inşaallah.Değişik duygular içerisindeyim. HAYIRLISI OLSUN. 60gelsin, hoşgeldin.
kızlar ben doktor kontrolündeydim mayıs ayında, hani benim tarafımdan gebeliğe engel birdurum var mı diye bir şey çıkmadı ama
folik asit vermedi ama kullansam mı bilgilendirir misiniz nasıl kullanmalıyım ya da kullanmalı mıyım
hamilelik istiyorsan mutlaka kullanmalisin...gune yemekten sonra 0,4mg lik 1 teblet kullanicaksin...zaten hamilelik oncesi ve hamile kalinca bebisin 3.ayina kadar mutlaka kullanmalisin...folik asit tum bebek isteyenlere ve hamilelere onerilir...
peki ben de alayım o halde. hamile kalınca ve öncesinde kullanıldığını biliyordum lakin doktorum vermeyince acaba dedim sorayım istedim.
direkt folik asit diye istiyorum değil eczaneden
kızlar ben doktor kontrolündeydim mayıs ayında, hani benim tarafımdan gebeliğe engel birdurum var mı diye bir şey çıkmadı ama
folik asit vermedi ama kullansam mı bilgilendirir misiniz nasıl kullanmalıyım ya da kullanmalı mıyım
Ben 2 ay önce doktoruma gittiğimde gebelik düşündüğümü söyledim, daha yeni düşünmeye başladığımız için genel olarak kan ve idrar testi yaptı.. Bir problem görünmediğini söyledi, yanlızca folik asit başlamanı öneriyorum, markası farketmez dedi ama Folidoce yazdı (günde 1 tane) Bende hemen aldım ve başladım.. Zaten bi çok arkadaşımdan gebe kalmadan önce kullandıklarını duymuştum, doktorum da söyleyince kafam daha rahat kullanmaya başladım. Tam emin olmayarak söylüyorum ama gebelik başladıktan sonrada ilk aylarda folik asit kullanıldığını duydum..
Kızlar dün mide bulantımdan bahsetmiştim, bugün tam midem bulanmıyor derken gidip koccaman bir hamburger alıp yedim canım çok çekmişti, ama şimdi tekrar başladı mide bulantım. Bir de sağ bacağımda kasığımdan itibaren uyuşma gibi bir ağrı var. Normalde regl olduğumda bacaklarım ağrır çok karnım ağrıyorsa.. Beyaz renkli akıntım da var. Acaba psikolojik mi bunlar bilemiyorum ama ümitlenmiyo da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?