- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.781
pazartes, zaten ayın 4 ü olacak, varsa bişiler çıkabilir, deneyelim :)
selam kızlar üste adet görmenin nasıl bişey olduğunu bilen var mı içinizde ya benim ayın 30 da adet olmam lazım olmadım ama ayın 25de 4 gün süren kahverengi leke geldi ve şu anda hiç bişey yok üste görme olabilir mi sizce göğsüm çok ağrıyo belimde ve sol kasığımdada biraz ağrı var kızlar test yapmadım ama bu lekeler neden olabilir sizce
selam kızlar üste adet görmenin nasıl bişey olduğunu bilen var mı içinizde ya benim ayın 30 da adet olmam lazım olmadım ama ayın 25de 4 gün süren kahverengi leke geldi ve şu anda hiç bişey yok üste görme olabilir mi sizce göğsüm çok ağrıyo belimde ve sol kasığımdada biraz ağrı var kızlar test yapmadım ama bu lekeler neden olabilir sizce
test yap canım, test yapsın herkes
ilk defa içimden test yapmak gelmiyor nedense 4 senedir negatif görmekten galiba ya yine negatif çıkarsa
Canım ben oldum 3 gün önce reglime 2 gün kala kahverengi lekelenme cok azda kan geldi cok korktum dün den beri yok cok şükür hamile olabilirsin kan testi yaptır istersen
anlıyorum canım seni, ben de geçen ay ilk defa kan testi yaptırmıştm sonucu alırken adamdan utandım negatif diye, sanki acıyarak bakıomş gibi geldi bana
ama bikaç gün daha gecikirse yaptır istersen, bilirsen kendine daha çok dikkat edersn
ay gerçekten mi senin 1 gün mü sürdü yoksa bi kaç gün mü canım ya benim 4 gün azar azar oldu bi keresindede aferdersin ama silinince az kan geldi ya valla şimdi kalbim nasıl atıyo anlatamam ya sen kan testi yaptırdın mı tatlım hamile misin şimdi
Canım benim 2 gün sürdü onceden erken gebelik testi yaptıgım icin sonucu biliyordum önce kahve rengi akıntı geldi korktum cunku ilk gebeliğimde de 6. Haftada önce kahve sonra kan gelmişti o gün kan verdim kan sonucunu beklerken az bisey kan geldi lekelenme seklinde hamile oldugma sevinemedim bile ertesi gün daha azdı daha cok kahverengi seklinde canım inşallah sende hamilesindir bence acile git şimdi akıntım var hamile olabilirim de kan testi yaparlar zaten sönucunuda hemen alırsın
test yapmadın mı canım?
doktorum ayın 2sınde belli olur demişti ama strese gerek yok gunun gecer yaparsın demişti galiba dayanamıcam
canım benimde 2 gün var.inşallah olmayız.inşallah bunlar meleğimizin belirtileridir.benimde belim ve kasıklarım ağrıyo ama ben adet olcam sanırımbakalım herşey allahtan bu ay olmazsa birdahaki ay olur:)
ay ben dayanamam yarın bir idarar testi daha yaparım çıkmazsa pazartesi kan testi veririm.hangi testleri kullanıyosunuz siz.
pazartesi kan da testimizi yaptıryomuyuz battaslarım !!
yoksa dayanamayıp yarınmı yapak:)
pazartesi kan da testimizi yaptıryomuyuz battaslarım !!
yoksa dayanamayıp yarınmı yapak:)
Yanı ruyayla ılgılı kımın aklına ne gelırse yazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?