HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Minure bir de sana bir şey sorucam canım.. Hamile olduğunu öğrenmeden önce erken dönemde alkol alımında çok büyük bir tehlike var mıdır çocuk için? Doktorum bana azaltın alkol alımını demişti ama sosyal ortamlarda bazen 1-2 kadeh şarap içebiliyorum özellikle hamile değilimdir diye düşündüğümden içten içe :26:

merhaba kızlar,nasılsınız?...bugün feci bir bel ağrısı ile uyandım normalde regl oldugum zaman bu şekilde bi ağrım olurdu erken oldu anlamadım herşeye acaba der oldum zaten :) bakalım 2 gün kaldı bata,hayırlısı!

hayır günüm geçmedi daha 1 hafta var BAT ıma, ama dayanamayıp pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum, çünkü ovulasyonum 22 mayıs taydı.. o gün varsa bişiler çıkar sanırım.

canım bence acele etme.bekle biraz var olan birşeyse günü geldiğinde öğreneceksin saten.sabret bence.

canım benimde 2 gün var.inşallah olmayız.inşallah bunlar meleğimizin belirtileridir.benimde belim ve kasıklarım ağrıyo ama ben adet olcam sanırımbakalım herşey allahtan bu ay olmazsa birdahaki ay olur:)

hayır günüm geçmedi daha 1 hafta var BAT ıma, ama dayanamayıp pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum, çünkü ovulasyonum 22 mayıs taydı.. o gün varsa bişiler çıkar sanırım.

erken kan testı yaptırınca cıkarmı acaba ? benımde ovu 21 mayıstı ??

benimda bat 4 haziran eklerseniz memnun olurum

cok alkol tabiki zararli ama sen yumurtlamadan sonra adet gunune kadar almasan daha iyi edersin alsan bile cok azicik..ama tam hamilelik ortaya cikarken hic almamalisin.

benimda bat 4 haziran eklerseniz memnun olurum

cok alkol tabiki zararli ama sen yumurtlamadan sonra adet gunune kadar almasan daha iyi edersin alsan bile cok azicik..ama tam hamilelik ortaya cikarken hic almamalisin.

Kızlarrrr slmmmmm.Topiğimizin sahibi Elif Anne'nin misafirleri var ayrıca sağlık durumu gayet iyi ama net başına gelemiyor pek fazla yoksa ihmal etmez bizi.Benim bebişimde büyüyor ama sağ kasığıma vuran bi ağrısı var.Hepiniz tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah.

Evet alkol konusu benimde aklıma takılıyor açıkcası, yani tabiiki abartılı sarhoş oluncaya kadar içmek değil elbette ama bi ortamda 1 kadeh içmenin zararı olurmu acaba?? Benim kuzenim hamileyken bira aşeriyordu deli gibi :)) ve alkolsüz bira tüketiyordu hatta doktoru süt yapacağını söylemiş malt bi içecek olduğu için. Tabii bi yere gidip alkolsüz bira istesem direk dikkat çekerim hamile de saklıyormu diye halbuki hamile kalsam saklamıcamki haykırıcam tüm dünyaya

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp-------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania----------------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (beklemedeyiz)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs -------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran -------> HAMİŞ
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs --------> HAMIS
funda30--------------------------> 1 Haziran -------> adet gordu
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-------------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran
asyahayat------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
erdre----------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
MINURE---------------------------> 11 Haziran
sila_84----------------------------> 12 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

KIZLAR TOPIGI BOYLE SAHIBSIZ BIRAKMAYALIM,,,ELIF GELENE KADAR,,,DUZENLEYELIM,,,bugun basaka kim adet gordu,veya basaka hamis varmi???

erken kan testı yaptırınca cıkarmı acaba ? benımde ovu 21 mayıstı ??

kızlarda benim 21 yada 22 olması gerek aynı üçümüzünde heralde ben bugün fortel testini yapdım ama çıkmadı.erkenmi acaba çünkü göğüslerimdeki hassasiyet had safada kasıklardada ara ara oluyo ağrı başka bişey yok.sizde varmı belirti.benim bat 5 haziran eklerseniz sevinirim

CANIM SANA bisey soylemek gerekir,ama sakin darilma senin bebisin daha buyumuyor,,,ALLAHIN izniyle her gun 1 yeri yaraniyor...tam 8.haftadan sonra insallah tam hazir 1 bebek olucak ve o haftadan buyumeye basliyicak.bilgilendiriyim dedim....ve bisey daha elife soylermisin 1 cok musafirimiz oldu,adeti gecenler ve bekleyenler oldu ben suan onlar ortada kayb olmasin diye listeye atdim...kendisi gelince gunceller...

Konunun sahibi Elif'in de sanıyorum öğrendiğinde BAT ına birkaç gün vardı. İdrar testinde çıkmıyor ama kan testinde birkaç gün önce çıkıyor. Hadi Pazartesi günü hepberaber kan verelim

idrar testi için çok erken bence, ama kan testini bilemiyorum
benim belirti yok galiba ya da kendimi anlamıyorum artık, battaşızz:)

selam kızlar üste adet görmenin nasıl bişey olduğunu bilen var mı içinizde ya benim ayın 30 da adet olmam lazım olmadım ama ayın 25de 4 gün süren kahverengi leke geldi ve şu anda hiç bişey yok üste görme olabilir mi sizce göğsüm çok ağrıyo belimde ve sol kasığımdada biraz ağrı var kızlar test yapmadım ama bu lekeler neden olabilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…