HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

yokmu arttıran hadı bakalım hayırlısı pazartesiye..
dayanamazsam yarında haber verebılırım

arkadaşlar adetim her nekadar düzensizde olsa 5 gün geciyor bugün az önce test aldım yarın sabah test yapacağımm..
28 mayıstı gecen ayın gecikmesine bakarsam yarın olmam lazım

gelişmeleri yazacağım...

yokmu arttıran hadı bakalım hayırlısı pazartesiye..
dayanamazsam yarında haber verebılırım

ben daha yeni üye oldum burdan yazılanları takip ediyorum ve 4 aylık evliyim bende bat 7 haziran sanki belirtiler filan var sanki bende de kendimi kaptırıyorum hamilemiyim die allahım en hayırlı zamanda verir inş.

hayırlı olsun eylülgülü:) darısı bizlere inşallah...

tebrik ederim canım.
allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin.

inşallah hamilesindir kelam:)
haberlerini bekliyoruz.

canim cok dusunup kafama takmiyorum ama neden boyle 1 ruya gordum anlamadim,Allah hayira vesile etsin.Allah hepimizin duasini kabul etsin amin.

canim cok dusunup kafama takmiyorum ama neden boyle 1 ruya gordum anlamadim,Allah hayira vesile etsin.Allah hepimizin duasini kabul etsin amin.

Kizlar.... Bu konuya dokunmak istiyorum.lekelenme hepinizde bildiyi gibi bebegin rahme tutunmasi zamani endometrium tabakasinda kopan azicik parcalarin kahve rengi kan seklinde gelmesidir.1gun veya 3-5gun sure bilir...adet kanamasindan farkli olur...bazen agrisiz ve hic 1belirtisi olmadan gelir.
Ustune gorme tamam farkli bisey,hamileyken adet gormek,,,cogu zaman 2buynuzlu rahmi olan kadinlarda rast gelinen bisey.bazi kadinlar varki,hamile oldugu halde 3-4 ay tam adet gunlerinde adet gorur ve hamile oldugunu farketmez.ustune gorme budur...

canım bu lekenme tehlikeli olabirmi? bende oldu kımıldamadan yattım

mınure sana birşey sormak istiyorum. 3 4 aydır sağ kasığım da ağrı oluyor.takip ettim yumurtlama dönemimde başlıyor birkaç gün sürüyor.bazen kalçama ve bacağıma vuruyor ve çok zor yürüyorum.sonra sağ kasığımda bir cisim farkettim korktum aile hekimime gittim beze gibi görünüyor dedi.genel cerraha yada kadın doğumcuya git dedi.haftaya memlekete gidicem doktorumdan randevu aldım.ama çok endişeliyim bu konuda sence önemli bir şeymidir.ve çocuk sahibi olmayı engelleyecek bir durum olabilirmi ?

dün gece tamda bole bişey oldu azcık kahverengi leke geldi bu sabahda azcık bişey başka bişey yok ilişkiden sonra 10 gün geçdi.ya adet olucam yada lekelenme.adete dönüşmeisn diye dua ediyorum tabi kısmet herşeyin hayırlısı.

ben hala adet görmedim beklemedeyim ve bu bekleyiş git gide umutlandırmaya başladı beni hiç bu kadar gecikmemiştim. önceki aylarda ne zaman gidip kan versem akşamına adet olurdum. sabırla beklemeye devam...

sen kesin hamilesin o zaman sevine bilirsin...pazartesi kan testinide yaptir ve mujdeyi ver...

Munire, dün dayanamayıp özel hastane de kan testi yaptırdım. Maalesef sonuç negatif. Adetim bu günlerde gelir o zaman. Benim bebiş başka bahara kaldı. Belli bir süre sıkıntılarım azalıncaya kadar düşünmeyeceğim. Kısmet. Rabbiminden doğru zamanda hayırlısıyla diledim. Şimdilik benim için doğru zamanlama değilmiş demek ki.
Çocuk hasretiyle yananların yüreklerini Rabbim dindirsin. Annelik duygusunu herkese yaşatsın.

canim beze nedir? turkcede bezenin ne oldugunu bilsem sana aciklama yapardim.

canim beze nedir? turkcede bezenin ne oldugunu bilsem sana aciklama yapardim.

vücudun herhangi biryerinde oluşan küçük yağ parçaları olur ya.koltuk altında kolda bacakta falan.benimde kasığımda var ama bezemi başka birşeymi bilmiorum işte doktora gidicem.ozamana kadar daynamayıp sana sordum.

adetine 2-3gun kalmis boyle 1 ekelenme oldu,beklemekten baska care ok y bebek tutunmasi,yada adetin habercisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…