- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.801
ben pazartesiye varım
yokmu arttıran hadı bakalım hayırlısı pazartesiye..
dayanamazsam yarında haber verebılırım
yok canım 3gun önce lekelemem oldu oncesınde erken gebelık testı yapmıstım sonucta pozıtıftı o yuzden korktum çok sukur dunden berı lekelenmem yok dun tekrar kan verdim katlanma varmı dıye baktı doktor Allahıma çok şükür degerlerım guzel cıktı doktor 1hafta 10 gun sonra gel utrasyonda bakalım dedı darısı sizinde basınıza
Merhabalar herkese. Yeni hamişler tebrikler. Sağlıklı sihhatli doğurun inşaallah. Ben daha hasta olmadım. Dün idrar testim negatifti. Bir kaç gün bekleyeceğim.
İlk gebeliğimde idrar testim de hemen çıkmıştı. Adet belirtierim var. Birde çeşitli stress ve sıkıntıdan bademciklerim şiş. Ağzımda aft var. Dün ayak kemiklerim çok sızladı.
Beni çok yoran bir kızım var, yakında iki yaşına girecek. Onu yetiştirirken o kadar çok yorulduk ki ,ikinci bebiş için çok korkuyorum açıkcası. Daha yeni yeni bir kaç aydır Rabbim nasip ederse istiyoruz.
İlk bebeğim kız olduğu için bir oğlumun olması gönlümden geçiyor. Ama önceliğimiz tabiki sağlıklı sihhatli olması. Ne demişler oğlan olsun kız olsun eli yüzü düzgün olsun.
Kızım da olursa kızıma arkadaş, yoldaş olur, bacı gibisi var mı, Allah erkek çocuğun da kız çocuğunda yokluğunu vermesin. En önemlisi hayırlı ve Rabbimin sevdiği bir kul olsun.
Vatana, millete, insanlara, ailesine yararlı olsun hepimizin evlatcıkları.
pazartesi kan da testimizi yaptıryomuyuz battaslarım !!
yoksa dayanamayıp yarınmı yapak:)
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız.. benim bat 26 mayıstı hala gelmedi 2 gün önce kan vermek için gittim malesef veremedim dünde idrar testi alacaktım kalmamış şansım mı yok ne öğenemiyorum ancak pazartesi kan verebilirim inşallah o zamana kadar adet olmam gerçi hiç adet belirtim yok neredeyse bi de akıntım oluyor beyaz bi şekilde az az geliyor ama günde bi kaç kere geliyor..
canım öncelikle geçmiş olsun senin durumunu bilmiyordum inş allah bize kaybettiğimiz bebeklerimizi cennette karşımıza çıkarır ben öyle dua ediyorum hep...senin rüyalarını okuyunca kendi rüyalarım aklıma geldi ilk rüyamda 3 çizgi görmüştüm sabahına adettim,geçen ayda afadersiniz tuvaletimi yapar gibi çocuk doğurdum ertesi gün yine adetim benimkiler hep tersine çıktı çok düşündüğümüz için herhalde ben ona yoruyorum inş bu ay hiç rüya görmem
canım öncelikle geçmiş olsun senin durumunu bilmiyordum inş allah bize kaybettiğimiz bebeklerimizi cennette karşımıza çıkarır ben öyle dua ediyorum hep...senin rüyalarını okuyunca kendi rüyalarım aklıma geldi ilk rüyamda 3 çizgi görmüştüm sabahına adettim,geçen ayda afadersiniz tuvaletimi yapar gibi çocuk doğurdum ertesi gün yine adetim benimkiler hep tersine çıktı çok düşündüğümüz için herhalde ben ona yoruyorum inş bu ay hiç rüya görmem
Kizlar.... Bu konuya dokunmak istiyorum.lekelenme hepinizde bildiyi gibi bebegin rahme tutunmasi zamani endometrium tabakasinda kopan azicik parcalarin kahve rengi kan seklinde gelmesidir.1gun veya 3-5gun sure bilir...adet kanamasindan farkli olur...bazen agrisiz ve hic 1belirtisi olmadan gelir.
Ustune gorme tamam farkli bisey,hamileyken adet gormek,,,cogu zaman 2buynuzlu rahmi olan kadinlarda rast gelinen bisey.bazi kadinlar varki,hamile oldugu halde 3-4 ay tam adet gunlerinde adet gorur ve hamile oldugunu farketmez.ustune gorme budur...
canım bu lekenme tehlikeli olabirmi? bende oldu kımıldamadan yattım
Kizlar.... Bu konuya dokunmak istiyorum.lekelenme hepinizde bildiyi gibi bebegin rahme tutunmasi zamani endometrium tabakasinda kopan azicik parcalarin kahve rengi kan seklinde gelmesidir.1gun veya 3-5gun sure bilir...adet kanamasindan farkli olur...bazen agrisiz ve hic 1belirtisi olmadan gelir.
Ustune gorme tamam farkli bisey,hamileyken adet gormek,,,cogu zaman 2buynuzlu rahmi olan kadinlarda rast gelinen bisey.bazi kadinlar varki,hamile oldugu halde 3-4 ay tam adet gunlerinde adet gorur ve hamile oldugunu farketmez.ustune gorme budur...
sen kesin hamilesin o zaman sevine bilirsin...pazartesi kan testinide yaptir ve mujdeyi ver...
mınure sana birşey sormak istiyorum. 3 4 aydır sağ kasığım da ağrı oluyor.takip ettim yumurtlama dönemimde başlıyor birkaç gün sürüyor.bazen kalçama ve bacağıma vuruyor ve çok zor yürüyorum.sonra sağ kasığımda bir cisim farkettim korktum aile hekimime gittim beze gibi görünüyor dedi.genel cerraha yada kadın doğumcuya git dedi.haftaya memlekete gidicem doktorumdan randevu aldım.ama çok endişeliyim bu konuda sence önemli bir şeymidir.ve çocuk sahibi olmayı engelleyecek bir durum olabilirmi?
canim beze nedir? turkcede bezenin ne oldugunu bilsem sana aciklama yapardim.
dün gece tamda bole bişey oldu azcık kahverengi leke geldi bu sabahda azcık bişey başka bişey yok ilişkiden sonra 10 gün geçdi.ya adet olucam yada lekelenme.adete dönüşmeisn diye dua ediyorum tabi kısmet herşeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?