- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.821
vücudun herhangi biryerinde oluşan küçük yağ parçaları olur ya.koltuk altında kolda bacakta falan.benimde kasığımda var ama bezemi başka birşeymi bilmiorum işte doktora gidicem.ozamana kadar daynamayıp sana sordum.
ben hala adet görmedim beklemedeyim ve bu bekleyiş git gide umutlandırmaya başladı beni hiç bu kadar gecikmemiştim. önceki aylarda ne zaman gidip kan versem akşamına adet olurdum. sabırla beklemeye devam...
Munire, dün dayanamayıp özel hastane de kan testi yaptırdım. Maalesef sonuç negatif. Adetim bu günlerde gelir o zaman. Benim bebiş başka bahara kaldı. Belli bir süre sıkıntılarım azalıncaya kadar düşünmeyeceğim. Kısmet. Rabbiminden doğru zamanda hayırlısıyla diledim. Şimdilik benim için doğru zamanlama değilmiş demek ki.
Çocuk hasretiyle yananların yüreklerini Rabbim dindirsin. Annelik duygusunu herkese yaşatsın.
Kizlaaaaaarrr neler oldu neler
dayanamadim gittim kan verdim inanamadim sok oldum
sonuca bakarken bi aptallastim anlatamam
sonuc 143,25 cikti
adetime 3 gun var cok saskinm cok pazrtsi tekrar kan vercem doktor artmasi lazim dedi
inanamiyorum halaaa
allahima sukurler olsun
canim cok cok tebrik ederim,ciktiysa demekki,hamilesin,,e ne dersin seni hamisler listesine alalimmi???
sonuc 143,25 cikti
adetime 3 gun var cok saskinm cok pazrtsi tekrar kan vercem doktor artmasi lazim dedi
inanamiyorum halaaa
allahima sukurler olsun
alalim mi bilmem bunu soylerken bile saskina dondum oturdum agladim annemle
doktorum hamilesin dedi
ama ben daha kendime soyleyemedim
inanamiyorum
alalim mi bilmem bunu soylerken bile saskina dondum oturdum agladim annemle
doktorum hamilesin dedi
ama ben daha kendime soyleyemedim
inanamiyorum
sonuc 143,25 cikti
inanamiyorum halaaa
allahima sukurler olsun
Hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslarim inanin anlatilamaz yasamadan bilinmez bi heyecan ALLAHİm hepinize nasip etsin
telden giriyorum ara ara yazibiliyorum
canim peki hamile olmana subhelerin varmiydi?belirtilerin neydi???
sonuc 143,25 cikti
inanamiyorum halaaa
allahima sukurler olsun
yag parcalari lipoma ola bilir...ama koltuk alti ve kasikda olan boyle kucuk seyler limfa duyunleri our ve korkusuz 1 seydir gecip gider,ama bazemi buna mi diyorlar anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?