- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.861
Kızlar gunaydın,batım bugun ama herhangı bısey yok gece uyuyamadım pazar pazar sabah 6 da uyandım olursam uzulmıcem dıyorum ama hastalanmak da ıstemıyorum bakalım bugun olmazsam yarın test yapıcam,hepınızı opuyorum...
kızlar 2 ay önce adetim 26 günde geldi, sonraki ay 27 günde geldi, bu ay da 28. gün hala bişey yok.. internetteki hesaplayıcılarla hesapladım ortalama adet periyodumun 27 olduğunu gösterdi.. ben şimdi adet günümü 2 haziran olarak mı 3 hazıran olarak mı düşünmeliyim? :44::44:
bi de çoğu hesaplayıcı batımı 2 haziran olarak gösterdi?
yani batım eğer dündü ise adet olmadım... eğer bugünse yine adet olmadım......
Kızlar gunaydın,batım bugun ama herhangı bısey yok gece uyuyamadım pazar pazar sabah 6 da uyandım olursam uzulmıcem dıyorum ama hastalanmak da ıstemıyorum bakalım bugun olmazsam yarın test yapıcam,hepınızı opuyorum...
Kizlaaaaaarrr neler oldu neler
dayanamadim gittim kan verdim inanamadim sok oldum
sonuca bakarken bi aptallastim anlatamam
sonuc 143,25 cikti
adetime 3 gun var cok saskinm cok pazrtsi tekrar kan vercem doktor artmasi lazim dedi
inanamiyorum halaaa
allahima sukurler olsun
kızlar 2 ay önce adetim 26 günde geldi, sonraki ay 27 günde geldi, bu ay da 28. gün hala bişey yok.. internetteki hesaplayıcılarla hesapladım ortalama adet periyodumun 27 olduğunu gösterdi.. ben şimdi adet günümü 2 haziran olarak mı 3 hazıran olarak mı düşünmeliyim? :44::44:
bi de çoğu hesaplayıcı batımı 2 haziran olarak gösterdi?
yani batım eğer dündü ise adet olmadım... eğer bugünse yine adet olmadım......
kizlar benide eklermisiniz bat 16 haziran haziranda turkiyedeyim ne guzel stres yok bisey yok insallah bu sefer gelir bebisim
Kızlar bısey soracam sımdı yasmın kullandıgımzda ılac 28 gun olarak ayarlıyordu ya sımdı ılacı bıraktık dıye gecıkme olabılır mı acaba cunku bnm sat 6 mayıstı batı da 3u dıye hesapladım hıc sapmazdı bugun olmayınca acaba ondan mı dıye dusundum sız ne dersınız?
Kızlar bu üçüncü kez eklenme istegimekledim canım.. inşallah sen de kavusursun bebişine hayırlısıyla
Kızlar bu üçüncü kez eklenme istegimumarım bu kez eklersiniz.BAT 10 haziran
merhaba kızlar yeni bi hamişimiz varmış rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. ben hafta sonunu da temiz geçirdim daha gelmedi kırmızılar kısmet olursa yarın öğreneceğim bende neden gelmedi bebek mi var ya da gecikemii
ben de yarın kan testi yapıcam, bugüne kadar çok inanıyor ve hiisediyordum ama bugün bi umutsuzluk çöktü üstümebakalım yarın sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?