- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.901
kızlar malesef ben temmuza kaldım,adet oldunbirdahaki sefere inşallah
kuzum inş bebişin seninledir...
inşallah inşallah çok istiyorum sabırsızlıkla yarını bekliyorum.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canim senin adetinden tam 8 gun gecmis eskiden boyle gecikmeler olurmuydu,,,kendini suan nasil hiss ediyorsun,,,bir beirti falan varmi.
3 ay önce de böyle gecikmem olmuştu ama o zaman adet belirtim falan vardı. şimdi bilnmiyorum yani akıntım hala devam ediyor az az da olsa güne bi kaç defa geliyo göğüslerim adetten önce acır dı şimdi hiç acı falan yok bide cumartesi günü böyle bembeyaz bi akıntım oldu afedersin tuvalete girdiğimde aktı az değildi ama başka bişey hissetiyorum
peki gunde az az gelen akntin ne???beyazmi yoksa???
evet beyaz hani su gibi olup kaybolmuyor beyaz bi şekilde geliyor
canim sen eniyisi simdi kos test al gel ve bize haberi ver,,,hamileysen 8 gun gecmis 2.cizgi zayifta olsa cikacak,hadi bizi bekletme kos test al,,cevabini bekliyoruz...
ayy inşallahh hamileyimdir sabahı beklemek zorundayım sabırsızlıktan çatlamazsam tabii:18::18::18::18:
bu arada isten cikinca baldizim,kocasi esim ve ben bir yere gitdik,oturduk onlar bira icti,bende boyle baktim bi canim ceti ama icemedim kokusu geince midem bulandi oglende 1 kac defa midem bulandi,sabahlarida uyanmak biraz zor geliyor,bide benim hic 1 zaman adet oncesi goguserim agrimaz hic 1 sey olmaz ama simdi goguslerim cok sert ve yan taraflari aciyor,sanki 1 agirlik var...acaba subhelenmeliyim,,,acama olen kizimdan sonra 5.aydaki denememizde Allah bebis verecekmi???
bu arada isten cikinca baldizim,kocasi esim ve ben bir yere gitdik,oturduk onlar bira icti,bende boyle baktim bi canim ceti ama icemedim kokusu geince midem bulandi oglende 1 kac defa midem bulandi,sabahlarida uyanmak biraz zor geliyor,bide benim hic 1 zaman adet oncesi goguserim agrimaz hic 1 sey olmaz ama simdi goguslerim cok sert ve yan taraflari aciyor,sanki 1 agirlik var...acaba subhelenmeliyim,,,acama olen kizimdan sonra 5.aydaki denememizde Allah bebis verecekmi???
bende cok sabirsizlandim yarin senin haberini bekliyicem,,,umarim sevindirirsin...
simdi kızlar yarına kımlerden iyi haberler bekliyoruz Allahımın izniyle ..
inşallah allah nasip eder benim bugun dediğin gibi göğüslerim cok sert ve yan tarafları dokundugumda acıyor aynen agırlık var gibi,
bakalım yarını iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?