- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.881
Ben de merak edıyorum canım daha once gecıkmem olmadı ama bellı de olmaz tabı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım...
ilk defa bu ay mı bıraktın canım.. inşallah bebiştendir...bence 1-2 gün daha bekle test yap.. ben salı günü yapıcam testi eğer gelmezse
inşallah inşallah haziran sonuna kadar bu listemiz hamiş kaynayacak
Kızlar bısey soracam sımdı yasmın kullandıgımzda ılac 28 gun olarak ayarlıyordu ya sımdı ılacı bıraktık dıye gecıkme olabılır mı acaba cunku bnm sat 6 mayıstı batı da 3u dıye hesapladım hıc sapmazdı bugun olmayınca acaba ondan mı dıye dusundum sız ne dersınız?
İNŞAALLLAAAHHH.. bana da nedense bi umutsuzluk geliyo bu ay.. 2-3 gün daha sabretmek lazım.. test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.
sabret canım batın bikaç gün geçsin test yaparsın inşallah bi müjde de senden alırız..
canim ben biraktiktan sonra her ay adetim 10 gun gecikti hala gecikiyo ve yumurtlama olmadi 4 aydir olmuyo. yumurtlama olmayinca bende careyi catlama ignesiyle denedim. dkh tavsiye etmiyorum ve biramtiktan sonraki 2. ay adetim 1 ay hic gelmedi agridan hastaneye gittim gelmeyince agri yapri
kızlar test yapın kendınızı cok strese sokmadan.. en iyisi de kan testi
Ilac kullanmadan omce de benım cok duzenlıydı ama ,senın?
nevra000-------------------------> 2 Haziran
NEVRADAN HABER???
merhaba kızlar yeni bi hamişimiz varmış rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. ben hafta sonunu da temiz geçirdim daha gelmedi kırmızılar kısmet olursa yarın öğreneceğim bende neden gelmedi bebek mi var ya da gecikemii
canim bu kadar gecikmemi,olur blkide hamilesin...gidip kan testi yaptirsana seni bekliyoruz ama...
canim ben biraktiktan sonra her ay adetim 10 gun gecikti hala gecikiyo ve yumurtlama olmadi 4 aydir olmuyo. yumurtlama olmayinca bende careyi catlama ignesiyle denedim. dkh tavsiye etmiyorum ve biramtiktan sonraki 2. ay adetim 1 ay hic gelmedi agridan hastaneye gittim gelmeyince agri yapri
kısmet olursa canım yarın kan vereceğim bende umutlanıyorum valla inşallah bebiş vardır..
kızlar bişey sorucam size. benim regliden 2-3 gün önce lekenme oldu son 3 aydır. siklus hesaplayamıyorum.lekenmeyi reglmin 1. günü saymalımıyım yoksa tam olarak basladıgı gunu mu 1. gün saymalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?