HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canim ben biraktiktan sonra her ay adetim 10 gun gecikti hala gecikiyo ve yumurtlama olmadi 4 aydir olmuyo. yumurtlama olmayinca bende careyi catlama ignesiyle denedim. dkh tavsiye etmiyorum ve biramtiktan sonraki 2. ay adetim 1 ay hic gelmedi agridan hastaneye gittim gelmeyince agri yapri

Ilac kullanmadan omce de benım cok duzenlıydı ama ,senın?

kızlar bişey sorucam size. benim regliden 2-3 gün önce lekenme oldu son 3 aydır. siklus hesaplayamıyorum.lekenmeyi reglmin 1. günü saymalımıyım yoksa tam olarak basladıgı gunu mu 1. gün saymalıyım?

Kızlar ya kasıklarımda sancı var,mıdem bulanıyor bıde ates basıyor sonra bırden usuyorum.off!!!nedır bu sızce gecıkme mı,belırtı mı???

canim bu kadar gecikmemi,olur blkide hamilesin...gidip kan testi yaptirsana seni bekliyoruz ama...

bu gün olmam lazımdı ama hiç belirtim yok, sadece göğüslerim çok hassas o kadar...

bakalım biraz daha bekleyim belki gecikmiştir

KIZLAR...ben 2 ay korundum ama,dogal korunma hapla korunanlar hic aklinizdan gecmedimi bu size nekadar sorun olabiliyor,,,ben hic 1 hastama hapla korunmayi tavsiye etmem hatta engelliyorum,1 gun biri cantasindan cikarip gosterinde elinden alip cope attim,,,onun nekadar zarar oldugunu biliyormusunuz,,yillarca calisan yumurtaliklarin dnengesini bozuyor,,,hapi birakytiktan sonraysa dogal olarak yumurtaliklar kendine gelemiyor,,tedavi gerekiyor,neden normal sapa saglam giden mekanizmi hapla falan felc ediyorsunuz???bukadar zararli 1 korunma yontemi olurmu??? o hapi tavsiye eden doktorlar sadece hapi reklam edenlerdir...lutfen dengenizi bozmayin...

kızlar bişey sorucam size. benim regliden 2-3 gün önce lekenme oldu son 3 aydır. siklus hesaplayamıyorum.lekenmeyi reglmin 1. günü saymalımıyım yoksa tam olarak basladıgı gunu mu 1. gün saymalıyım?

canim lekelenme 2-3 gun devam ederse reglin 1.gunu saymalisin...lekelenme sonrasi 1 kac gun ara verip hic 1 sey gelmediyse,,,ogunden diyil adet basladgi gunden saymalisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…