- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.921
insallah seninde iyi haberin geicek.ALLAH hepimizi sevndirsin...herkez bebeis istiyor tabiki,ama birde benim gibi karninda seker seker oynayan bebegi olen yarali annelerde var,onlar hem sevinecek,hemde gecmisi unutup yaralarini kapaticak,bu 2-3 gundur biraz sulugoz oldum,simdi yazinca yine damlam aklima geldi ve gozlerim doldu,tabi ALLAHIN iseyi ama keske 1-2 aylikken kendisi dusseydi,bebisim karnimda oynarken tekme atarken hastalik nedeniye ben onu oldurmezdim...cok kotu oldumya,,,cok kotuyummm...
1 gun once karnimda oynayan kizimi resmen dogradilarya,korkudan bebisim karnimin sag tarafinda saklanmisdi...
ADETIME 10 gun kaldi oyuzden belkide duygusal sulugozum,sizinde basiniz agritmak istemem,,,neyse su kizlardan haber???
pembetilki-------------------------> 2 Haziran Beklemedeyiz :)
cikolta----------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
Öncelikle rabbim sana herkesten cok cok sabırlar versin acını anlamaya calıssamda nekadar uzuldugunu tahmın edebılıyorum.
Allah a sıgın bol bol dua et, gönlünü ferah tut,düsün ki allah istedi sana bu mucizeyi verdi ve allah istedi onu senden aldı kendini içine kapatıp kendıne acı cektırırsen rabbımin gücüne gider demekki zor durumlarda kulum varlıgımı anlamıyor diye dusunur
Bol bol dua et, ALLAHIM sana yeni kapılar acıcak bunu sakın unutma
Kizlar 3-4 gundur gece tuvalete kalkmalarim basladi,kotu ruyalar goruyorum korkarak uyaniyorum,ve 5-6 gundurde bas agrimdan kafami kaldiramiyorum.dayanamadim adetime 1 fafta var ama test yaptim,acik pembe cizgi cikti.ilk hamileligimdede aynisi olmustu.umarim bu kezde hamileyimdir ve bukez saglikli bi bebegim olur.
Kizlar 3-4 gundur gece tuvalete kalkmalarim basladi,kotu ruyalar goruyorum korkarak uyaniyorum,ve 5-6 gundurde bas agrimdan kafami kaldiramiyorum.dayanamadim adetime 1 fafta var ama test yaptim,acik pembe cizgi cikti.ilk hamileligimdede aynisi olmustu.umarim bu kezde hamileyimdir ve bukez saglikli bi bebegim olur.
2.cizgi zayif ciktiysa hamilesin.demekki,hormon idrara daha yeni ecmeye baslamis...kan testi yaptirsana...
hamile oldugundan subhelenen kizlar,,,peki karninizin asagi kisminda hafif siskinlik varmi???
umarim yarin hepiniz iyi haberleri vericeksin,hadi bakalim kizlar...yarin hamisler listeine gecin...
Evet testin ustundede yaziyo zayif cizgi cikarsada hamilesinizdeir diye ama bir onceki hamileligimde,sormuslardi adetini ne kadar gecti diye,bende henuz 1 hafta var deyince, bi dalga gecmedikleri kalmistiama sonuc pozitifti tabi,insallah bu kez sagliklidir ve kalp sesini duyabilirim,beklemek cok zorrrrr
Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah
ACABA damlamin ruhu goklerden annesinin gozyaslarini goruyormu???acaba beni aff ettimi,ben doktorum tibb adamiyim bunu yapmaya mecburdum,sirinimin beynini ustu yoktuki,zaten olucekti,ben gunahmi isedim???Damlam beni aff edermi???
dalga gecenleri bosver,kendin emin oldunya bu sana yeter...benimde ilk hamileligimde 1 haftada zayif cizgi,ama 11.gunde 2 cizgi tamdi...
EEEEE simdi eni tebrik edip hamisler listesine yazalimmi???
canım benim Allah sabır versin. anladığım kadarıyla anensefalisi vardı. ben de doktorum. biliyoruz ki zaten bu yaşamla bağdaşmayan bir durum. ben günah işlediğini düşünmüyorum. eğer öyle idiyse de miniğin affetmiştir seni. Allah da affetsin inşallah
canim senin bat neden 10 haziran yalnsmi yazilmis...
kızlar size bır tavsiyem var su belirtilere takılmayın fazla ben bunu ogrendım gecen ay neler neler hissetim sonuç negatif.
bu ay dedım hiç takmıcam gitcem vericem kanımı olumlu olumsuz görücem, belirtiler yanıltıyor idrar testini de gecen aylar yaptım hep silik çizgiler onada guvenmeyın
benden bukadar yarın görüşürük canlarım Allahım izniyle güzel haberlerimiz bizimle olsun
canim senin bat neden 10 haziran yalnsmi yazilmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?