HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ADETIME 10 gun kaldi oyuzden belkide duygusal sulugozum,sizinde basiniz agritmak istemem,,,neyse su kizlardan haber???
pembetilki-------------------------> 2 Haziran Beklemedeyiz :)
cikolta----------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

Öncelikle rabbim sana herkesten cok cok sabırlar versin acını anlamaya calıssamda nekadar uzuldugunu tahmın edebılıyorum.
Allah a sıgın bol bol dua et, gönlünü ferah tut,düsün ki allah istedi sana bu mucizeyi verdi ve allah istedi onu senden aldı kendini içine kapatıp kendıne acı cektırırsen rabbımin gücüne gider demekki zor durumlarda kulum varlıgımı anlamıyor diye dusunur
Bol bol dua et, ALLAHIM sana yeni kapılar acıcak bunu sakın unutma

Kizlar 3-4 gundur gece tuvalete kalkmalarim basladi,kotu ruyalar goruyorum korkarak uyaniyorum,ve 5-6 gundurde bas agrimdan kafami kaldiramiyorum.dayanamadim adetime 1 fafta var ama test yaptim,acik pembe cizgi cikti.ilk hamileligimdede aynisi olmustu.umarim bu kezde hamileyimdir ve bukez saglikli bi bebegim olur.

Hıc gecıkmem olmazdı ama bugun oldu hala regl olmadım ayrıca kasıkarımda ve belımde agrı mıde bulantısı ve ates basması var.bıde ıkıde bır acıkıyorum belkıde hepsı psıkolojık bılmıyorum.herkes ıcın hayırlısı olcaksa olsun allah saglıkversın bıkacgun sonra bende test yapıcam sızlerı bılgılendırırm

tesekkur edrim canim ALLAH gonlune gore versin,uzerinden 6 ay gecti ama hala aklima geldikce icim parcalaniyor...

kötü rüyalar her ne hikmetse bende 4 5 gun önce gormustum hemde 2 gun ust uste, tabi hayıra yormak lazım.. bas agrısı önemli tabi kişiden kişiye degişiyodur.
inşallah saglıcakla olur bebeklerımız:)

2.cizgi zayif ciktiysa hamilesin.demekki,hormon idrara daha yeni ecmeye baslamis...kan testi yaptirsana...

hamile oldugundan subhelenen kizlar,,,peki karninizin asagi kisminda hafif siskinlik varmi???
umarim yarin hepiniz iyi haberleri vericeksin,hadi bakalim kizlar...yarin hamisler listeine gecin...

Her anımızın kıymetini bilerek,şükrederek, umutla yasamak zorundayız ki
canımızın içindeki canı, rabbim izin verdiği sürece bu hayata hazırlayalım.

2.cizgi zayif ciktiysa hamilesin.demekki,hormon idrara daha yeni ecmeye baslamis...kan testi yaptirsana...

Evet testin ustundede yaziyo zayif cizgi cikarsada hamilesinizdeir diye ama bir onceki hamileligimde,sormuslardi adetini ne kadar gecti diye,bende henuz 1 hafta var deyince, bi dalga gecmedikleri kalmisti ama sonuc pozitifti tabi,insallah bu kez sagliklidir ve kalp sesini duyabilirim,beklemek cok zorrrrr
Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah

hamile oldugundan subhelenen kizlar,,,peki karninizin asagi kisminda hafif siskinlik varmi???
umarim yarin hepiniz iyi haberleri vericeksin,hadi bakalim kizlar...yarin hamisler listeine gecin...

benim mide bulantım ve dediğin gibi kasıkların civarında hafif bi şişlik ve hassasiyet var, sanki dokununca hafiften acıyor gibi.. yani çok ümitlenmek istemediğimden kistimdendir diyorum ama yarın kan testi yapıcam öğrenicez. 8 Haziran BAT ım ama salı günü doktorumda kontrolüm var kistim için, gelmeden bi test yap dedi belki çıkar..

isteyen herkesin en kısa zamanda yüzü güler inşallh

dalga gecenleri bosver,kendin emin oldunya bu sana yeter...benimde ilk hamileligimde 1 haftada zayif cizgi,ama 11.gunde 2 cizgi tamdi...
EEEEE simdi eni tebrik edip hamisler listesine yazalimmi???

canim senin bat neden 10 haziran yalnsmi yazilmis...

ACABA damlamin ruhu goklerden annesinin gozyaslarini goruyormu???acaba beni aff ettimi,ben doktorum tibb adamiyim bunu yapmaya mecburdum,sirinimin beynini ustu yoktuki,zaten olucekti,ben gunahmi isedim???Damlam beni aff edermi???

canım benim Allah sabır versin. anladığım kadarıyla anensefalisi vardı. ben de doktorum. biliyoruz ki zaten bu yaşamla bağdaşmayan bir durum. ben günah işlediğini düşünmüyorum. eğer öyle idiyse de miniğin affetmiştir seni. Allah da affetsin inşallah

dalga gecenleri bosver,kendin emin oldunya bu sana yeter...benimde ilk hamileligimde 1 haftada zayif cizgi,ama 11.gunde 2 cizgi tamdi...
EEEEE simdi eni tebrik edip hamisler listesine yazalimmi???

Ayyy hamileler listesine yazalimmi yazmissin Minure,su an aglamamak icin kendimi cok zor tutuyorum,Agzin bal yesin,Allah istedigindende guzel haberler versin sana!!!

amin canim amin...peki sen ne doktorusun??? cocugun varmi???

kızlar size bır tavsiyem var su belirtilere takılmayın fazla ben bunu ogrendım gecen ay neler neler hissetim sonuç negatif.
bu ay dedım hiç takmıcam gitcem vericem kanımı olumlu olumsuz görücem, belirtiler yanıltıyor idrar testini de gecen aylar yaptım hep silik çizgiler onada guvenmeyın
benden bukadar yarın görüşürük canlarım Allahım izniyle güzel haberlerimiz bizimle olsun

haklısın ne duysam hemen başlıo bende belirtiler :) bir de herkeste farklı oluyor sanırım belirtiler.. rahat olmak lazım da başarabilene :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…