- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.961
canım günaydın walla bende de bişey yok hiç gecikmezdi ama ağrılar adet olacakmışım gibi bilmiyorum çok karışığım test alıp yapmak da istemiyorum,2 gün daha bekleyip kan testi yaptırayım diyorum herkes de bişey söylüyor etkileniyorum olumsuz şeyleri okumicam artık!hakkımızda hayırlısı olur inşallah tatlım...
o saman ben yarın sabah idrar testi yapayım garanti olsun.ya ben 2 senedir korunmuyorum olmuyo gene yoktur dedim ama riske atmamak lasım.yarın çıkarmı idrar testinde?
SAT 30 mayıs.ovulasyon tarihim 19
aynen dediğin gibiyim canım 1 haftadır kullanıyorum gram faydasını görmedim.ya benim bünyede bi anormallik var anlamadım.kimseyede birşey soramıyorum.inşalllah bebeğim vardır.ve bişi olmamıştır.herşey allahtan.bana nasip olcaksa eğer olur.yoksada üzülmicem bu ay.
gunaydınlarrr uzul 29 cok sevındım adına sorunsuz bır gebelık gecırmenı temennı edıyorum hayırlı ugurlu olsun darısı bızım basımızahamılelerın kullanabılecegı agrı kesıcı parol olarak bılıyorum :44:
kızlar günaydın,
ben bu sabah regl olcakmışım gibi hissettim kendimi ama yine de dayanamadım kan verdim, sonucumu bekliyorum şimdi.. Kanı alan bayana BAT ıma daha 4 gün var dedim, kanda eğer bişi varsa çıkar BAT ın geçmesine gerek yok dedi.. Yokmuş gibi gelio ama yine de stresliyim baya :18:
kızlar günaydın,
ben bu sabah regl olcakmışım gibi hissettim kendimi ama yine de dayanamadım kan verdim, sonucumu bekliyorum şimdi.. Kanı alan bayana BAT ıma daha 4 gün var dedim, kanda eğer bişi varsa çıkar BAT ın geçmesine gerek yok dedi.. Yokmuş gibi gelio ama yine de stresliyim baya :18:
insallah bebek vardir canim. simdi ben 1 hafta sonra turkiyeye gelicem mesela diyelim orda bugun kan verdik sonuc hemen aksama aliniomu.
iyi yapmissin canim ovu gununden beri bu kacinci gunun?
ovulasyon testinde 22 mayıs ta çift çizgiyi görmüştük, 12-13 gün geçmiş oluyor, varsa çıkar yoksa da önümüzdeki aya kısmet napalım
uzul 29 hayırlı olsun gebelıgın.. Allah saglıkla tamamına erdirsin inş.
moralini yuksek tut insallah herseyin hayirlisi
amin insallah allahim sanada nasip etsin :)
hayir canim neden tehlikeli olsunki,normal ve olmSI gereken bisey.
inşallah hamileyizdir canım.ben yarın test yapalım iyorum.sende yapta banada cesaret gelsin.
ADETIME 10 gun kaldi oyuzden belkide duygusal sulugozum,sizinde basiniz agritmak istemem,,,neyse su kizlardan haber???
pembetilki-------------------------> 2 Haziran Beklemedeyiz :)
cikolta----------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?