- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.941
amin canim amin...peki sen ne doktorusun??? cocugun varmi???
Kızlar ya kasıklarımda sancı var,mıdem bulanıyor bıde ates basıyor sonra bırden usuyorum.off!!!nedır bu sızce gecıkme mı,belırtı mı???
canım ben ne doktoru olduğumu burada paylaşmıyorum. tanınmak gibi bir endişem var da:) çocuğum yok ama istiyorum. ben de 11 haftalık missed abort yaptım.
haklısın ne duysam hemen başlıo bende belirtiler :) bir de herkeste farklı oluyor sanırım belirtiler.. rahat olmak lazım da başarabilene :26:
Ne değişik. Türkiye'de ultrason Dr yok. Radyoloji uzmanı var. o ultrason da yapıyor. diğer branş hekimlerinden usg öğrenenler de yapıyor.canim ben ultrason doktoruyum,ama binerce ultrason doktoru veya baska bir doktor oldugu icin kimse kimseyi tanimaz...ayrica ben bakude yasiyorum...benim taninmak gibi bir endisem yok,,,turkiyede yasasam bile...binerce ultrason doktoru oldugu icin kimse kimseyi tanimaz...
canım ben ne doktoru olduğumu burada paylaşmıyorum. tanınmak gibi bir endişem var da:) çocuğum yok ama istiyorum. ben de 11 haftalık missed abort yaptım.
Ne değişik. Türkiye'de ultrason Dr yok. Radyoloji uzmanı var. o ultrason da yapıyor. diğer branş hekimlerinden usg öğrenenler de yapıyor.
bu arada benim bat yarın. inşallah kırmızılar gelmez. bir yandan çok umutsuz hissediyorum bir yandan da kırmızıyı görene kadar umut kesilmez diyorum:))
CANIM SENIN BAT YARINMIS...diyer kizlar gibi seninde batin gelmez,,,peki bebegi kayb etme sebebin???
kıslar günaydın.bu sabah bi kalktım başım döndü hemen oturdum midemdeki ağrı hala duruyo,sol kasığımdaki ağrı bazen geçiyo bazen geri geliyo.bugün itibariyle hasta olmadım ama hep hasta olacak modundayım sitresten gecikti diye düşünüyorum.bide çok hastayım 2 haftadır geçmedi.A-FERİN alıyorum bebek varsa sıkıntı olmaz inşallah.en son 30 nisanda hasta olmuştum.bekliyorum bakalım.allahtan hayırlısı.
diğer kızlar siz ne yaptınız bakalım?
ölemi diyosunbence oyle bi ihtimal oldugunu hissediosan direk dr. gitcektin. bu soyledigin hap cok guclu. daha hafif biseyler alsaydin yaninda nane papatya cayi icseydin.. ben oyle yapiyom hsta olunca. a ferin yada apranax gibi ilaclardan uzak duruorum hayatimda inan hic icmedim hep hafif seyler paracetamol gibi. insallah zarari olmaz tatlim benim
kıslar günaydın.bu sabah bi kalktım başım döndü hemen oturdum midemdeki ağrı hala duruyo,sol kasığımdaki ağrı bazen geçiyo bazen geri geliyo.bugün itibariyle hasta olmadım ama hep hasta olacak modundayım sitresten gecikti diye düşünüyorum.bide çok hastayım 2 haftadır geçmedi.A-FERİN alıyorum bebek varsa sıkıntı olmaz inşallah.en son 30 nisanda hasta olmuştum.bekliyorum bakalım.allahtan hayırlısı.
hamileyken bir tek minoset veriliyodu sanırım. hatta o da son haftalarda alınamıyodu. sen sanki bebiş varmıs gibi davransan daha garanti olur bence..
ölemi diyosunkorktum şimdi valla ne bilim salak doktora dedim bide günüm geçmedi ama hamileysem zarar verirmi dedim.aptal şey hiç bişi demedi yazdı.parol verdi onu işmedim.artık bunuda işmeyeyim ozaman.2-3 gün bekleyeyim.kırmızılar gelmezse test yapayım.
aynen dediğin gibiyim canım 1 haftadır kullanıyorum gram faydasını görmedim.ya benim bünyede bi anormallik var anlamadım.kimseyede birşey soramıyorum.inşalllah bebeğim vardır.ve bişi olmamıştır.herşey allahtan.bana nasip olcaksa eğer olur.yoksada üzülmicem bu ay.insallah bisey olmaz canim benim insallah hamissindir. seni korkutmak istemedim kusuruma bakma. bide hapi ictigin halde hala sanki fayda etmiomus gibiyse belkide gercekten hamilesindir hamileler bazen grip gibi olurlarmis netten okudum. mesela ben bi keresinde siddetli migde agrisiyla uyandim ve istifra ettim daha sonra bulantim gecti ama agrim hals vardi hemde cok siddetli yinede hap icmedim ambulans geldi artik herkesi bulanik goruyodum . tam 2 hafta hastanede yattim sonuc lactose- intoleranz sut sekeri alerjisi. ve bu sut sekeri nerdeyse her ilacta var. yani ilaclara bile alerjim var. yarim saate kalmiyo migde agrisi yapiyo.onceden aldigim dkh bile lactozsuzdu ozel.
o halimle ilac alsaysim ne olurdu bilemem.
aynen dediğin gibiyim canım 1 haftadır kullanıyorum gram faydasını görmedim.ya benim bünyede bi anormallik var anlamadım.kimseyede birşey soramıyorum.inşalllah bebeğim vardır.ve bişi olmamıştır.herşey allahtan.bana nasip olcaksa eğer olur.yoksada üzülmicem bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?