Evet geçtiğimiz Ekim ayında opu oldum, dondurup PGTye göndermiştik.Merhaba, opu olmayacak misiniz? Dondurulmus embriyo transferi sanirim
Çook teşekkürlerHayirli uğurlu olsun simdidendondurulmus embriyo da konsa catlatma ignesi yapiliyor o zaman.
Bu vitaminleri doktorunuz mu tavsiye etti peki ben hiçbir şey kullanmıyorumHerkese merhabalar
Transfer günüm 21 Haziran sabahına planlandı.
14 Haziran akşamı saat 20:00’de çatlatma iğnemi (Ovitrelle) oldum. 15’i boş geçirip yarın sabah da (16 Haziran) progesteron iğnelerine (Progestan Dex 25mg) başlıyorum.
Birkaç aydır methyl folate ve d vitamini ile beraber coq10 ve magnezyum ve omega3 kullanıyorum.
36 yaşındayım, PGTli 5. gün embriyosu transfer olacak.
Çok heyecanlıyım, ilk transferim. Buradaki herkese kocaman sarılıyorum. En kısa zamanda sağlıkla güzel haberler diliyorum
Bugün transferimi oldum çok şükürKola
Bugün transferimi oldum çok şükür
Bugün transferimi oldum çok
Ben bu konuda okuduklarım ile yola çıktım. IVF tedavi sürecim öncesinde de çeşitli takviyeler alıyordum. Fakat transfer sürecine başlamadan doktorumdan bu kullandıklarım için ayrıca onay aldım. Özellikle D vitamini bizim ülkemizde genellikle düşük.Bu vitaminleri doktorunuz mu tavsiye etti peki ben hiçbir şey kullanmıyorum
Merhaba, umarım her şey gönlünüzce olur.İnşallahBende iki yumurtalıkta çikolata kisti var ve büyüme olduğu için bu dondurma işlemi öncesi 6 ay Lucrin isimli iğneden vuruldum. Bu iğne beni 6 aylık menopoza soktu ve ilk adetimde yumurta toplama işlemi yapıldı
Sanırım Hocam bir an önce olumlu sonuca ulaşmak için taze embriyo denemek istedi.
Normalde 3 kere dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama sonuca ulaşmamıştı.
Sizin durumlar nasıl
Ben çarşamba günü transfer olacağım inşallahBu başlıkta hiç kimsenin sonucu yok bütün mesajları okudum sonuçları yazmamış kimse hamile kalan varmi
Transferim dün oldu. Test tarihim 2 Temmuz.Bu başlıkta hiç kimsenin sonucu yok bütün mesajları okudum sonuçları yazmamış kimse hamile kalan varmi
Hepsinde çizgi var ama koyulasma durmuş gibi
Kan testi yaptırdınız mıHepsinde çizgi var ama koyulasma durmuş gibi
Yok salı günü kan vericem bugun transferin 8. GunuKan testi yaptırdınız mı
Hadi güzel haberler inşallahYok salı günü kan vericem bugun transferin 8. Gunu
Ay ay benim de transferim bugün, test günü 5 Temmuz dediler, güzel haberler alalım inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allahımTransferim dün oldu. Test tarihim 2 Temmuz.
Hepimiz güzel haber aliriz insallahHadi güzel haberler inşallah
Kolaylıkla geçsin. İlk transferinizde hiç endişelenmeyin. Oldukça kolaymış, anlamadan bitiyorAy ay benim de transferim bugün, test günü 5 Temmuz dediler, güzel haberler alalım inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allahım
Bunu az önce yaptim bugün 9. Gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?