Haziranda transfer olacaklar gelin

Hayirli uğurlu olsun simdiden dondurulmus embriyo da konsa catlatma ignesi yapiliyor o zaman.
Çook teşekkürler Evet çatlatma iğnesi yapılıyormuş. Ayrıca adetimin ikinci gününden başlayarak 5 gün ( 5-10 Haziran) letu (letrozol) kullanmıştım.

Bu vitaminleri doktorunuz mu tavsiye etti peki ben hiçbir şey kullanmıyorum

Bu vitaminleri doktorunuz mu tavsiye etti peki ben hiçbir şey kullanmıyorum
Ben bu konuda okuduklarım ile yola çıktım. IVF tedavi sürecim öncesinde de çeşitli takviyeler alıyordum. Fakat transfer sürecine başlamadan doktorumdan bu kullandıklarım için ayrıca onay aldım. Özellikle D vitamini bizim ülkemizde genellikle düşük.

Sadece methyl folate’ı doktorum tekrar söyledi ki söylediğinde ben zaten devam ediyordum.

Merhaba, umarım her şey gönlünüzce olur.

Lucrin 6 ay kullandıktan sonra kendiliğinden mi adet oldunuz, ilaç desteğiyle mi? Son Lucrin’den ne kadar süre sonra adet oldunuz?

Bu başlıkta hiç kimsenin sonucu yok bütün mesajları okudum sonuçları yazmamış kimse hamile kalan varmi

Ay ay benim de transferim bugün, test günü 5 Temmuz dediler, güzel haberler alalım inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allahım
Kolaylıkla geçsin. İlk transferinizde hiç endişelenmeyin. Oldukça kolaymış, anlamadan bitiyor beklerken de birbirimize buradan destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…