Haziranda transfer olacaklar gelin

Bugün benide stres sarmaya başladı. Ya olmazsa naparım soruları vs vs. Vesveseler kulağımda ama kapattım kulaklarımı olacak inşallah ya neden olmasın diyorum.
Olucak inşallah kızlar bu ay maşallah çok bereketli başladı sizden de güzel haberler gelecek inşallah ben inanıyorum. sen ne zaman test vereceksin

Bugün benide stres sarmaya başladı. Ya olmazsa naparım soruları vs vs. Vesveseler kulağımda ama kapattım kulaklarımı olacak inşallah ya neden olmasın diyorum.
Olucak inşallah kızlar bu ay maşallah çok bereketli başladı sizden de güzel haberler gelecek inşallah ben inanıyorum. sen ne zaman test vereceksin
Valla kızlar çok gerginim ya ağlamak istiyorum

yarın opu var eşim de operasyona girecek. Dua edin bize bir sürü güzel kaliteli embriyolarımız olsun her şey yolunda giderse 5.gün taze transfer olacak. Lütfen dua edin.

Yaa benim de 5 haziranda oldu dondurulmuş 5. Gün , pazartesi testim

Annem eşim falan kızıyor hep kötü düşünüyosun kendini strese sokuyosun diye
Evet onlar da bizimle yaşıyor bu süreci ama biz kadar yaşamıyorlar , her gün iğne var hem karın hem kalça saatler düzenli ilaçlar alınacak hormonlar tavan , stres olmamız o kadar normal ki , bununla da bitmiyor varsa da kalacak mı diye ayrı bi süreç başlıyor 3 düşğpğm var , olumlu olduğunda sevinemiyoruz bile artık , Allah yardımcımız olsun

Evet önceden kan vermek istiyorum neden gününü beklemiyosun kendini strese sokuyosun diye kızıyo

Merhabalar kızlar benim 28 Nisan'da opu oldu rahim dinlendirme yaptı doktorum, 20 Haziranda benimde transferim var çok heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, transfer öncesi yada sonrası için önerebileceğiniz süreci destekleyen ekstra tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim

Merhaba belli oldu mu
Merhaba 10 haziranda transferim olması lazımdı her şey yolundaydı ama transfer günü rahim kalınlığına bakıldı ve incelmiş o yüzden transferim iptal oldu regl oldum yarın kontrole gideceğim her şey iyiyse yine hazırlık sürecine başlrım

Herkese merhabalar

Transfer günüm 21 Haziran sabahına planlandı.

14 Haziran akşamı saat 20:00’de çatlatma iğnemi (Ovitrelle) oldum. 15’i boş geçirip yarın sabah da (16 Haziran) progesteron iğnelerine (Progestan Dex 25mg) başlıyorum.

Birkaç aydır methyl folate ve d vitamini ile beraber coq10 ve magnezyum ve omega3 kullanıyorum.

36 yaşındayım, PGTli 5. gün embriyosu transfer olacak.

Çok heyecanlıyım, ilk transferim. Buradaki herkese kocaman sarılıyorum. En kısa zamanda sağlıkla güzel haberler diliyorum

Merhaba, opu olmayacak misiniz? Dondurulmus embriyo transferi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…