Aynen ben de günüme kadar yapıcam bakalım ama çok stresliyimTestde çizgi görürsem gider hemen kan veririrm. Görmez isem gününü beklerim
Bugün benide stres sarmaya başladı. Ya olmazsa naparım soruları vs vs. Vesveseler kulağımda ama kapattım kulaklarımı olacak inşallah ya neden olmasın diyorum.Aynen ben de günüme kadar yapıcam bakalım ama çok stresliyim
Olucak inşallah kızlar bu ay maşallah çok bereketli başladıBugün benide stres sarmaya başladı. Ya olmazsa naparım soruları vs vs. Vesveseler kulağımda ama kapattım kulaklarımı olacak inşallah ya neden olmasın diyorum.
Bugün benide stres sarmaya başladı. Ya olmazsa naparım soruları vs vs. Vesveseler kulağımda ama kapattım kulaklarımı olacak inşallah ya neden olmasın diyorum.
Valla kızlar çok gerginim ya ağlamak istiyorumOlucak inşallah kızlar bu ay maşallah çok bereketli başladısizden de güzel haberler gelecek inşallah ben inanıyorum. sen ne zaman test vereceksin
Hadi inşallahPazartesi vericem ama yarın test yaparım olumlu görürsem koşarak giderim:)
Bende yaşıyorum ara ara ağlıyorum da elimde olmadan iyi geliyor. İnsanız ve aciziz elimizdende bişey gelmiyorValla kızlar çok gerginim ya ağlamak istiyorum
Annem eşim falan kızıyor hep kötü düşünüyosun kendini strese sokuyosun diyeBende yaşıyorum ara ara ağlıyorum da elimde olmadan iyi geliyor. İnsanız ve aciziz elimizdende bişey gelmiyor
Şansımız yarı yarıya bu gerçeği kabul etmek lazım.Annem eşim falan kızıyor hep kötü düşünüyosun kendini strese sokuyosun diye
Yaa benim de 5 haziranda oldu dondurulmuş 5. Gün , pazartesi testimBenim 5 haziran transferdi kuzum 3. gün embriyosu. Benim testlerim geldi ama bugün erken diye yapmadım yarın başlıcam test gününe kadar her sabah ilk idrarla yapıcama ama çok korkuyorum. Benim çok ağrım vardı dün de göğsüm ağrıyodu ama bugün uyandım hiç belirtim yok her şey geçmiş sadece baş ağrım var
Evet onlar da bizimle yaşıyor bu süreci ama biz kadar yaşamıyorlar , her gün iğne var hem karın hem kalça saatler düzenli ilaçlar alınacak hormonlar tavan , stres olmamız o kadar normal ki , bununla da bitmiyor varsa da kalacak mı diye ayrı bi süreç başlıyor 3 düşğpğm var , olumlu olduğunda sevinemiyoruz bile artık , Allah yardımcımız olsunAnnem eşim falan kızıyor hep kötü düşünüyosun kendini strese sokuyosun diye
Evet önceden kan vermek istiyorum neden gününü beklemiyosun kendini strese sokuyosun diye kızıyoEvet onlar da bizimle yaşıyor bu süreci ama biz kadar yaşamıyorlar , her gün iğne var hem karın hem kalça saatler düzenli ilaçlar alınacak hormonlar tavan , stres olmamız o kadar normal ki , bununla da bitmiyor varsa da kalacak mı diye ayrı bi süreç başlıyor 3 düşğpğm var , olumlu olduğunda sevinemiyoruz bile artık , Allah yardımcımız olsun
Hadi bakalım inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugün transferimi oldum çok şükür
Evet canim. Ama malesef negatifCanım sen transferini oldun mu
Merhaba 10 haziranda transferim olması lazımdı her şey yolundaydı ama transfer günü rahim kalınlığına bakıldı ve incelmiş o yüzden transferim iptal oldu regl oldum yarın kontrole gideceğim her şey iyiyse yine hazırlık sürecine başlrımMerhaba belli oldu mu
Merhaba, opu olmayacak misiniz? Dondurulmus embriyo transferi sanirimHerkese merhabalar
Transfer günüm 21 Haziran sabahına planlandı.
14 Haziran akşamı saat 20:00’de çatlatma iğnemi (Ovitrelle) oldum. 15’i boş geçirip yarın sabah da (16 Haziran) progesteron iğnelerine (Progestan Dex 25mg) başlıyorum.
Birkaç aydır methyl folate ve d vitamini ile beraber coq10 ve magnezyum ve omega3 kullanıyorum.
36 yaşındayım, PGTli 5. gün embriyosu transfer olacak.
Çok heyecanlıyım, ilk transferim. Buradaki herkese kocaman sarılıyorum. En kısa zamanda sağlıkla güzel haberler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?