Yaa öylemi üzüldüm şimdine cok konu aciyorsun
evdeki imkanlari bilemiyoruz ki canim, ne desek?
Kızlar akşama ablamın doğumgünü var cumartesi yegenımındi bügunde ablamın acıkcası vakıt bulamadıgımdan ne bişey alabıldım nede hazırlayabıldım.. Akşama kadar vaktim var ne yapabilirim. Az önce annemle carsıya gittiler işleri dolayısıyla.. evde olanlarla yapıcam dışarıya cıkamıyorum küçük yegenim var yanımdafikir verebilir misiniz ? Allah razı olsun simdiden.
Allah razı olsun aynen cnm benımde aklıma geldi öyle yapıcam sımdıyakınlarında market varsa pandıspanya keki pasta kreması bonıbon al hemen pasta yap bunların en fazla malıyetı 5 tl turar.
cıkamam dersen ıkı tane kek yap ortasına ınternetten bak krema nasıl yapılıyor hemen yapabılırsın ustunude evde ne varsa süsle. elınden gelıyorsa pogaca borek tarzı bırsey yanına kısır makarna salatası birde pedibor bıskuvı varsa 5 dakıkada havuc topları mis gıbı tabak olur bunlarla.aklıma bunlar geldi
24 canım..Kac yasina girdi ablan?
24 canım..
yav saka yaptim, bana mi soracaksin, ac istedigin kadarYaa öylemi üzüldüm şimdipeki bu sondu canım hakkını helal et.. :)
Evli cnm 2 yasında cocugu var cumartesi yegenımındı bugunde onun.. birazda ailevi maddi sıkıntılardan morali bozuk morali yerine gelsin dedim..Bekar mi?
Evli cnm 2 yasında cocugu var cumartesi yegenımındı bugunde onun.. birazda ailevi maddi sıkıntılardan morali bozuk morali yerine gelsin dedim..
Estagfurullah canım.. bi sorunum olursa acarım öbür türlü keyfi acmam.. cok seker birisin bu arada güldürdün beni :)yav saka yaptim, bana mi soracaksin, ac istedigin kadaryanlis anladiysan kusura bakma
Canım ben basında belirttim zaten pastayı yapacagımı belki degişik fikirler veren olur diye dusunmustum.. neyse teşekkür ederim.sen buraya laf yetiştirene kadar çocuk uyanacak. hiç bir şey de yapamayacaksın.
yap işte bir kek, bir poğaça vs.
Hehe güzeldi.. :):) yok canım Allah korusunhırsızlık doğum günü diye okudum başlığı, dogum gününde bişeyin çalındı sandım bi ben mıyım bu şekilde okuyan
Aynen öyle yapacagım tmm canım Allah razı olsunartık annenler geldiği zaman dışarı çıkıp hediye alabilirsin..evdede yiyecek birşeyler yap işte makarna salatası kek kurabiye falan..ablanın sevdiği yiyecekleri yap..
Nasıl değişik fikir verilsin ki şu baskı altında:,Canım ben basında belirttim zaten pastayı yapacagımı belki degişik fikirler veren olur diye dusunmustum.. neyse teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?