A Ah minel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 693 300 73 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #41 zelibon .!.: inşallah güzel olurlar...ayy canım istedi valla...bende yapçam Genişletmek için tıkla... Hehe yap cnm bende baslıyorum şimdi sana da Afiyet şeker olsun ♥:)
zelibon .!.: inşallah güzel olurlar...ayy canım istedi valla...bende yapçam Genişletmek için tıkla... Hehe yap cnm bende baslıyorum şimdi sana da Afiyet şeker olsun ♥:)
A Ah minel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 693 300 73 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #42 kokuveses .!.: Güzel duan için çok teşekkür ederim canım. Benim de ablam var o yüzden anlıyorum seni inşallah hazırladıklarınla çok mutlu olur ablan :) Genişletmek için tıkla... Evet canım ablan varsa mutlak anlamıssındır beni.. Amin inşallah canımm benım inşallah teşekkürler :)
kokuveses .!.: Güzel duan için çok teşekkür ederim canım. Benim de ablam var o yüzden anlıyorum seni inşallah hazırladıklarınla çok mutlu olur ablan :) Genişletmek için tıkla... Evet canım ablan varsa mutlak anlamıssındır beni.. Amin inşallah canımm benım inşallah teşekkürler :)
A Ah minel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 693 300 73 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #43 Ceylinimdeceylinim .!.: Özel bir tarifin var mesaj atiyorum :) Genişletmek için tıkla... Aaa çok cok sevındım pekala bekliyor olacagım :)
Ceylinimdeceylinim .!.: Özel bir tarifin var mesaj atiyorum :) Genişletmek için tıkla... Aaa çok cok sevındım pekala bekliyor olacagım :)
Ceylinimdeceylinim Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :) Kayıtlı Üye 28 Mart 2013 12.835 17.406 498 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #44 Yazdim canim soracagin birşey olursa sorabilirsin :) Ah minel .!.: Aaa çok cok sevındım pekala bekliyor olacagım :) Genişletmek için tıkla...
Yazdim canim soracagin birşey olursa sorabilirsin :) Ah minel .!.: Aaa çok cok sevındım pekala bekliyor olacagım :) Genişletmek için tıkla...
aseeg Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 7.110 6.515 198 Adana 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #45 Ah minel .!.: Neden ki.. Cok teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... cevaplarında okadar mütevazisinki canım o açıdan .Sevgiler.
Ah minel .!.: Neden ki.. Cok teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... cevaplarında okadar mütevazisinki canım o açıdan .Sevgiler.
A Ah minel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 693 300 73 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #46 aseeg .!.: cevaplarında okadar mütevazisinki canım o açıdan .Sevgiler. Genişletmek için tıkla... Sen daha şekersin canım bence cünkü nasıl bakarsan öyle görürsün bence.. Allah razı olsun gönlünüze yüreginize dilinize .. Sevgiler :)♡
aseeg .!.: cevaplarında okadar mütevazisinki canım o açıdan .Sevgiler. Genişletmek için tıkla... Sen daha şekersin canım bence cünkü nasıl bakarsan öyle görürsün bence.. Allah razı olsun gönlünüze yüreginize dilinize .. Sevgiler :)♡
aseeg Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 7.110 6.515 198 Adana 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #47 senden Ah minel .!.: Sen daha şekersin canım bence cünkü nasıl bakarsan öyle görürsün bence.. Allah razı olsun gönlünüze yüreginize dilinize .. Sevgiler :)♡ Genişletmek için tıkla... sende de razı olsun canım benim.Sevgiler
senden Ah minel .!.: Sen daha şekersin canım bence cünkü nasıl bakarsan öyle görürsün bence.. Allah razı olsun gönlünüze yüreginize dilinize .. Sevgiler :)♡ Genişletmek için tıkla... sende de razı olsun canım benim.Sevgiler
A Ah minel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 693 300 73 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ah minel #48 aseeg .!.: senden sende de razı olsun canım benim.Sevgiler Genişletmek için tıkla... ♡♥♡♥♡ :)