- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi pastadelisi
-
Yaaa hadi bakalım, gidip gelince bilgi verebilir misiniz. Nasıl bi yer acababende cuma randevu aldım çok merak ediyorum umarım ilgilidir
Şimdi gördüm mesajı, giremedim bugünde, 13 haftalık, sizTabiki veririm siz kaç haftalıksınız
Bende aldım randevu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda, iyi şeyler duydum.gidip gelince yazarım bendeMuayene ye gittim ben doktoru beğendim Canım devam edicem kısmetse
gittiniz mi kontrole acabaBende aldım randevu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda, iyi şeyler duydum.gidip gelince yazarım bende
Gittim canım, bi türlü fırsat bulup yazamadım çünkü karar veremedim. Önce Didem hanıma gittim çok memnun kaldım ama bayramda acile gittim oraya tekrar gittim, dalga bey varmış. Ondan da çok memnun kaldım ve nette onun ismini daha çok duyuyorum. Şimdi ikisi arasında hangisini tercih edecem hiç bilmiyorum, iki doktorda çok iyi ve ilgili. Ultrasonda da çok güzel bilgiler veriyorlar, ama vital e gidecem orası kesingittiniz mi kontrole acaba
Evet canım, muhasebeyle görüştüm. Sezwryan ve odada 2gün kalma. 1500 TL dediler. Benim sezeryan olacağı için onu sordum sadece normal doğum sormadım canım. İlk doğumun sezeryan olduğu içinbende dalga beyle ilgili iyi yorumlar gördüm canım sen bilirsin ama memnn kaldığına sevindim ben doğum ücretini falan sormadım sen sordun mu
Evet canım, muhasebeyle görüştüm. Sezwryan ve odada 2gün kalma. 1500 TL dediler. Benim sezeryan olacağı için onu sordum sadece normal doğum sormadım canım. İlk doğumun sezeryan olduğu içinbende dalga beyle ilgili iyi yorumlar gördüm canım sen bilirsin ama memnn kaldığına sevindim ben doğum ücretini falan sormadım sen sordun mu
Evet evet gayet iyi. Doğum yapan bi kaç kişiye de sordum, memnun kalmışlar, inş bizde memnun kalırız. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallahAA iyiymiş fiyatı da cnım inşallah kısmetse Doğumdan da memnun kalırız
İyi canım çok şükür sevindimAmin cnım inşallah bende bugün 2. Randevumdan çıktım gayet iyiydi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?