Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçı uzatan hc hair care complex.. fiyatı da 45 tl. :)
ben de bir şişe kullandım ve ikinsicini sipariş ettim.açıkçası ben çok memnun kaldım.hatta bu siparişimde saç kreminden de sipariş ettim yumusacık oldu saçlarım banyoda kayıyordu resmen.benim saçlarım uzamazdı ama kullandığım süre zarfında uzadı.bunu yakınlarım fark etti hatta ve saçlarım baya bir parlak olmuştu.saç tipim kuru bu arada.benim işime yaradı tavsiye ederim.
arkadaşlar sacım orta boy ve baya sık gölgeli. neredeyse 1.5 senedir dogru duzgun uzamıyordu. hc den 4 şişe kullandım her ay iki parmak uzuyor saclarım cooook memnunum hatta şiparişim bazen gecikiyor o hafta bir kere yapınca öteki hafta özellikle 3 kere uyguluyorum.benim için vaz geçilmez oldu. tek sorunum 3 haftada 1 şişe bitmesi çok pahalı geliyor 3 haftada 40tl. onun dışında yağı süper bir ürün ama sampuan sacımı katı ve sert yaptı onu kullanmıyorum.
bence yağı mutlaka deneyin
ben kullanıyorum ve cok memnunum benım saclarım cok zor uzardı bu urun sayesınde cokc abuk uzuyor cevremdekıler de durumun farkında:))
arkadaslar ben kullanıorum bu urunu..benım saclarım bı ara cok dokuldu ve okadar azaldıkı kellesmeye baslamıstım nerdeyse, bırcok sey denedım en sonunda netten arastırıp hc yı sıparıs verdım 2 aydır kullanıorum saclarım hem cok hızlı uzadı hemde bırsuru yenı sac cıktı mat gorunen saclarım parlak canlı gorunuor artık ben cok memnun kaldım bıtınce yenıden sıparıs verıcem zaten cok uzun sure gıdıor ben 2 aydır kullanıorum yenı yenı sısenın yarısına geldı..cunku yogun bı yag..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :dance: