Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

3 lü set şeklinde bir şampuan varmış ama adını hatırlayamadım saçı gürleştirmesiyle birlikte birde uzatıyormuş. kullananlarda gayet memnunmuş.. Adını öğrenince size yazarım

ben kullandım 2 kutu bitirdim şimdi ara verdim saçım alışmasın diye tekrar başlıcam.Uzatıyormu yani çok bi' etkisi olmadı bana ama saçımı çok besledi o konuda memnun kaldım.

Bende şampuan ve bakım kompleksini kullandım.uzamasında hiç bir etkisi olmadı arkadaşlar.boşuna para vermeyin bence.yorumlar sitesinde öyle abartılmış ki.alakası bile yok.öyle bambaşka bir hal de almıyor saçlar.çok düzenli olarak iki ay kullandım ama fark yok.değmez.

bende bi şişe kullandım alayımmı almimmi die düşünürken almadım çünki pahalı olduğu için annem almadı :60: yumşaklık konusunda dicek lafım yok mesela ben 2 günde bir kirpiklerime sürüodum inanılmaz uzadı

arkadaşlar ben hc yi kullananlardan birisiyimm ve acayipp memnunumm .. hem uzatıyo hem saçlara parlaklık veriyo hem daha kolay şekil verdiriyo hemde saç dökülmesini önlüyoo :66::66:.. ben hamile kalmadan önce kullanmıştım birinci şişeyi hemen herkez farketmişti saçlarımdaki değişikliği ve uzamayı .sonra hamilelikte dokunur falan diye hemde vitamin kullandığım için gerek görmedimm sonra doğumdau falan derken tekrardan başladım felaket saç dökülmem vardı artık yok sadece iki kez sürdümm inanın mükemmel birebir geliyo ve ben saçlarıma fön ve maşayı sürekli yapan biri olarak çok yıpranan saçlarıma bir parlaklık geldiği de gözlerden kaçmadıı tavsiye ederimm. ben yağı ve saç kremini 49 tl ye aldım .

ben de bir şişe kullandım ve ikinsicini sipariş ettim.açıkçası ben çok memnun kaldım.hatta bu siparişimde saç kreminden de sipariş ettim yumusacık oldu saçlarım banyoda kayıyordu resmen.benim saçlarım uzamazdı ama kullandığım süre zarfında uzadı.bunu yakınlarım fark etti hatta ve saçlarım baya bir parlak olmuştu.saç tipim kuru bu arada.benim işime yaradı tavsiye ederim.

ben de bir şişe kullandım ve ikinsicini sipariş ettim.açıkçası ben çok memnun kaldım.hatta bu siparişimde saç kreminden de sipariş ettim yumusacık oldu saçlarım banyoda kayıyordu resmen.benim saçlarım uzamazdı ama kullandığım süre zarfında uzadı.bunu yakınlarım fark etti hatta ve saçlarım baya bir parlak olmuştu.saç tipim kuru bu arada.benim işime yaradı tavsiye ederim.

merhaba canım hc saç kremi almayı düşünüyorum benimde saç tipim kuru saçları yumuşatıyormu bu krem ??

ben geçen yıl üç şişe kullandım bu ürünün yağından.uzamasına öyle pek bi etkisi olmadı ama saçlarım inanılmaz parlak gür ve sağlıklıydı cok memnundum herkes saçlarımın ne kadar güzel olduğunu söylerdi o zamanlar ah ah :59: öğrenci olduğum için alamadım bi daha ama bu yaz alıcam mutlaka yine

bende alacaktım ama vazgectım pahalı geldı bana bırde kızlar kesın alcaksanız sıtesınde 15dk oyalanın ben gezınırken ındırım kuponu verdı 45 den 40 a ındı ben almadıgım ıcın kullanmadım sız almadan once oyle bı turlayın ındırım kuponu verıyor:)

Slm arkadaslar.Ben bu ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.ilk şişemdeyken haftada 2 defa kullandım.aslında pek de duzenlı kullandıgım soylenemez.Ben en fazla 15 damla olucak şekılde damlattım saclarıma.bazı arkadasları okuyorum 2-3 haftada şişenin bittiğni soyluyolar.bence çok fazla suruyolar.ben ilk şişemi iki buçuk üç ayda bitirdim.saçlarım uzasın dıye almıstım.ve ilk şişenin sonlarına dogru ınanılmaz bir fark oldu.acayip hızlı uzamaya basladılar.zaten parlaklıgı ve yumusaklıgı için soylenebılcek hiçbirsey yok.Geçenlerde kuaförum sacımın uclarından aldırıp aldırmadıgımı sordu.uçları bıle super olmus dedı.şu an 2. şişemdeyim ve haftada bir defa yapıyorum.çalıştıgım iş yerınde herkes bu urunu almaya basladı.kesınlıkle tavsıye edıyorum.:nazar:

Bende kullanıorum 2. şişedeyim güzel bi ürün saça bakım yapıo yumuşacık yapıo...:21: Ben yagını kullanorum ama şampuanınıda alıcam...

Merhaba herkese, ben entele losyonu kullanıyordum. 2. şişe onu kullandım, sonra bu ürün karşıma çıktı. Bu haftanın başında elime ulaştı. Benim saçlarım dalgalı kıvırcıklardandır ve boyalardan, sert sulardan dolayı çok sertleşmişti saçım nemsizdi. Bu ürünü ilk kullanır kullanmaz saçlarım bebekliğimde ki gibi kıvır kıvır oldu ve acayip parladı yumuşadı. Saçımın rengini kimse beğenmemişti, onu bile güzel göstermeye yetti canlılığı. Şimdi tekrar kafama sürdüm, hemen biteceğe de benzemiyor çünkü şişe büyük ve yoğun bi kıvamı olduğu için bi şekilde saça yayılıyor hemen. Uzatır mı uzatamaz mı ona şimdi yorum yapamayacağım ama bakım için mükemmel bir ürün.

arkadaşlar sacım orta boy ve baya sık gölgeli. neredeyse 1.5 senedir dogru duzgun uzamıyordu. hc den 4 şişe kullandım her ay iki parmak uzuyor saclarım cooook memnunum hatta şiparişim bazen gecikiyor o hafta bir kere yapınca öteki hafta özellikle 3 kere uyguluyorum.benim için vaz geçilmez oldu. tek sorunum 3 haftada 1 şişe bitmesi çok pahalı geliyor 3 haftada 40tl. onun dışında yağı süper bir ürün ama sampuan sacımı katı ve sert yaptı onu kullanmıyorum.
bence yağı mutlaka deneyin

arkadaşım bende almayı düşünüyorum da şimdi netten baktım set olarak 80 lira Hc 19 Saç şampuanı+Hc complex (Saç bakım yagı)+saç kremi totalde 80 lira sen set olarak mı aldın yoksa sadece hc cmplex mi aldın ki onunda tekli fiyatı 45 lira sitede bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkürler :)

arkadaslar ben kullanıorum bu urunu..benım saclarım bı ara cok dokuldu ve okadar azaldıkı kellesmeye baslamıstım nerdeyse, bırcok sey denedım en sonunda netten arastırıp hc yı sıparıs verdım 2 aydır kullanıorum saclarım hem cok hızlı uzadı hemde bırsuru yenı sac cıktı mat gorunen saclarım parlak canlı gorunuor artık ben cok memnun kaldım bıtınce yenıden sıparıs verıcem zaten cok uzun sure gıdıor ben 2 aydır kullanıorum yenı yenı sısenın yarısına geldı..cunku yogun bı yag..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :dance:

Çok sevindim yaa benim saçlarım da ince telli bir de dökülünce iyice hacim olarak azaldı, uzaması zor oluyo ben de sipariş ettim hc yi bugün ulaştı bana kullanıcam umarım faydası olur, bir de ben şampuanını saç kremini bir de hc komplexi sipariş ettim, sen neleri kullanıyosun?

Back
X