Arkadaşlar ben kullanalı 1 ay oldu sayılır ama pek bi fayda ben de göremedim aşırı kepek yaptı saçlarımı yağını da aldım ama hıc kullanmadım daha sadece sampuanını kullandım bi bitsin bakalım nolcak kepek yaptı bana
ahh arkadasım ahh sen benim kafamdaki kepekleri bi görsen bırakıcam ben de bi işe yaradığı yok bu şampuanın yağınıda aldım ama daha kullanmadım
ahh arkadasım ahh sen benim kafamdaki kepekleri bi görsen bırakıcam ben de bi işe yaradığı yok bu şampuanın yağınıda aldım ama daha kullanmadım
Merhaba kızlar bende HC,nin saç uzatma yağını kullandım saçımı aşırı döktü bıraktım ,kokusu hoş ama ağır değil ,halen bekliyor :))
bırakmakla hata yapmışsın canım.bende ilk kullandığımda dökülme yaşamıştım.korktum baya.ama zaten içinden çıkan kılavuzu okuyunca orda da yazıyor bu dökülme nedeni.zayıf kalan saçlarımız kendiliğinden dökülüyor hc sayesinde.büütn yıpranmış kopmak üzere olan ölü saçlarımız dökülüyor.onun için sana fazla gelmiştir.bir kaç seferden sonra görüceksin ki nerdeyse saçların dökülmüyor.bence boşuna bekletme ve hemen başla.ben uzun zamandır kullanıyorum.çok memnunum.
saçlarim ince telli ve az gürlesmesini va kalın telli olması icin ne önerirsiniz daha önceden yılan yagı kullandım bıraz faydasını gördüm ama daha cok gürlestiren ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?