[
arkadaşlar herkese slm siteye yeni üye oldum. Hc saç bakımını arastırırken sizin yorumlarınızı gördüm ve HC Complex + HC 19 Şampuanı için sipariş verdim kullanan arkadaşlar saç gürleştirdiği konusunda bana yardımcı olur musunuz_? gürleştirip gürleştirmedigini çok merak ediorm hemen cvp yazarsanız sevinirim.:44:
arkadaşlar ben de kullandım bu ürünü benim saçlarımda dökülme problemi yoktu ama bu ürünü kullandığım andan itibaren saçlarım dökülmeye başladı 2 ay oldu bırakalı hala dökülüyor açıkçası çok üzüldüm bu kadar para verdikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmaktan benim saçlarım yağlı aceba ondan mı oldu bilmiyorum çünkü doktora gittiğimde gözeneklerimin tıkandığını ve bu yüzden saçlarımın döküldüğünü söyledi
merhaba kızlar iki- üç yıl önce iki şişe hc bakım komleksinden kulandığım. bu zaman zarfında saçlarım gerçekten gürleşti, parlaklık kazandı, yoğunlaştı ve çok sağlıklı görünüyordu. ama tabiyki bu sadece kullandığım zaman zarfında oluyor. ara ara kullanmakta fayda var.
arkadaşlar ben bir şişe hc kullandım. Haftada 2 kez olmak üzere toplamda 7 defa kullandım. Her seferinde en az 2 buçuk saat bekledim ki 7-8 saat saçımda beklettiklerim de oldu. Fakat saçlarımda hiç bir değişiklik göremedim. Ben saçlarımın daha hızlı uzaması için bu ürünü almıştım. şu ana kadar olumlu bişey göremedim ama bir şişe daha sipariş verdim. Bugün yarın gelir herhalde. Bir ay daha kullanıcam yine bir değişiklik göremezsem almam artık. Burdan da yazarım size sonucu.bende diğer arkadaşların dediği gibi dökülme falan olmadı.
2. Ayındada gelişmeleri bize bildirirsn canım ona göre bende hc kullanmak istiyorum
Öyleyse hiç pratik değilmiş. tüh yaa eğer fıs fıs gibi olsaydı alırdım bak.
aynen canımm ..
smia ben 2 şişe kullandım. saçım normal uzamasından bir milim bile oynamadı yerinden. bunlar tamamen hikaye. kuzenimde kullandı onda da bi değişiklik olmadı. uzamasını geçtim, saçıma bi canlılık falan da vermedi hatta saç uçlarım iyice inceldi gibi geldi bana, 20-25 cm uçlardan saçımı kesmek zorunda kaldım.
sizin işe yaramadıgını soylemenız nasıl hikaye deilse işe yarayanların soyledıklerıde hıkaye deil.sızde ıse yaramaması baska ınsanlarda yaramıcagı anlamınada gelmıyor.ben ve cevremde bu urunu kullanıp ınanılmaz bırsekılde faydasını goren çok ınsan var.daha bir hafta once bıle kuaforum saclarım çok guzellestıgını belkı bır yıldan once uclarından almaya bıle gerek olmıcagını soyledı.20-25 cm uçlarından aldırmak tabi kotu olmus sızın için çünkü pek uç sayılmaz 20-25 cm.hınt yagı var o da saclara ıyı gelen bi urun bide onu deneyın isterseniz
siz bu kadar tepki verdiğinize göre zannediyorum ki bu ürünün satıcısısınız. ben sizinle muhattap değilim, smia benden sonuçları söylememi istemişti, ben de ona cevap verdim. ki bu ürünü üreten kişiler ürünlerine gerçekten güvenselerdi, güvenilir bir ürün olsaydı hc, hakkında yapılan olumsuz yorumları da sitelerine koyarlardı. ben baktım hep olumlu yorumlar. ayrıca kendi yorumumu da sitede göremedim, olumsuz olduğu için galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?