jnm sıtesını bılıyorm ztn tesekkur ederm ,yanı uzaması ıcınmı kullanılıyo yoksa kımyasal ıslem gorms kurumus yıpranms saca bakımmı yapıyo,sanırım urunun adı HC Herbal Hair Care Complex,cesıt yok sanırım sadece bu ve sampuanı kullanılıyo galıba,benım anlamadıgım da bu sadece bı cesıtmı ee herkezın sac tıpı farklı nsl etkısı olabılırkı bu urunun
yokmu fikri olan uzatmaya yarıyomu bu yağ cidden?
yokmu fikri olan uzatmaya yarıyomu bu yağ cidden?
ben de bu hc'den almayı planlıyorum ama bir şeyden emin olamadım. benim saçlarım hem çok ince telli hem de çok yavaş uzuyor, dökülme de var. bu durumda sadece hair complex denen mi almalı yım yoksa hem onu hem şampuanı satıyorlar onu mu? sitelerine mesaj attım bir telefon nosu istediler sanırım arayacaktılar ama ben hemen almayacağım, numaramı verip ikide bir beni aramalarını istemiyorum. sizce hanig ürünü almalıyım?
hc saç bakımını haftada 1 kez yıllardır kullanıyorum.duzenlı kullanıldığında çok fazla fark edıyo memnunum
Arkadaşlar bende uzun bir süre Hc bakım yağı kullandım. Evet saçı yumuşak yapıyor, uzamasını çok olmasada hızlandırıyor ve saça parlaklık veriyor ama yağı uygulamayı bıraktığınız anda saçlar eski mat, bakımsız haline geri dönüyor. Yani anlık etki! Belki kişiden kişiye farklılıklar gösterir ama okadar emeğe en azından benim aldığım sonuç çok az.
siz bu kadar tepki verdiğinize göre zannediyorum ki bu ürünün satıcısısınız. ben sizinle muhattap değilim, smia benden sonuçları söylememi istemişti, ben de ona cevap verdim. ki bu ürünü üreten kişiler ürünlerine gerçekten güvenselerdi, güvenilir bir ürün olsaydı hc, hakkında yapılan olumsuz yorumları da sitelerine koyarlardı. ben baktım hep olumlu yorumlar. ayrıca kendi yorumumu da sitede göremedim, olumsuz olduğu için galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?