- 25 Kasım 2015
- 266
- 110
- 53
- 40
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki insallah sonu hayir olur... 8. Haftayi gecerek müdahale ediliyor.. bozma moralini her serde bir hayir vardir... durumu bildir bana..dun kese goruldu bugun agridan kivraniyorum kanamam varprogestan verdi gonderdi
Gayet normal gozun aydinkızlar kanı dün verdim mayısın 25 inde adet oldum 5 haftaya 1 gün var sonuç 1354 normalmi sizce
Bekle bence gecmesinibenım adete 2 gun var kan versem ordan belli olur mu hamiş oldugum ama adetım geçmedi daha dun erken gebelik testi yaptım negatif napıyım sizce
sağol cnmGayet normal gozun aydin
Naz gebelik var ama henüz net degil sali yani bugun tekrar ver 130 ve ustu çıkarsa gebelik iyiye gidiyor demektir 1 hafta sonra dr git 130 assagisi 63 yukarısı cikarsa geciktirmeden cuma gunu tekrar git... dr a sonuclarini gotur... eger 63 alti cikarsa kimyasal gebeliktir... moralini bozma arkadasim... zor bir 10 gun bekliyor seni allah sabir versin...Kızlar benim bat 2 hazirandi dün evde test yaptım pozitif çıktı bugunde kan verdim 63 çıktı normal mi sizce
Uukselor canim bnm dert etme daha erken ogrenmissin sonucu o yuzden dert etme iki gun snra tekrarla kan testini yada dra gorun zaten gerkeeni yapacaktir takibe alacak seni sakin korkma endise etme suan sana cok ihtiyaci var annesi yardimci olda sana simsiki tutunsun yavrunn hadi gozun aydin hep iyi seyelr dusun olir muBenim bat 9 temmuz yumurta takibi yaptım klomen kullandım yumurtlamamdan 10 gün sonra yani dün erken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim 13.14 çıktı dua edin bana yükselsin ne olur 3 yıldır bekliyorum
Catlatma ignesi yuksek oranda hcg icerir... o yuzden drlar catlatma iğnesi yapildiktan 21 gun sonra test yapılmasını isterler... yani adetin 1 hafta gecikmesi gerekir... erken yapilan testler bazen hayal kirikligi olabiliyor... emeklerin bekleyisin zayi olmasin seni cok iyi anliyorum 3.5 yilda ben bekledimm allah herkesin gönlüne gore versin...Benim bat 9 temmuz yumurta takibi yaptım klomen kullandım yumurtlamamdan 10 gün sonra yani dün erken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim 13.14 çıktı dua edin bana yükselsin ne olur 3 yıldır bekliyorum
Catlatma ignesi yuksek oranda hcg icerir... o yuzden drlar catlatma iğnesi yapildiktan 21 gun sonra test yapılmasını isterler... yani adetin 1 hafta gecikmesi gerekir... erken yapilan testler bazen hayal kirikligi olabiliyor... emeklerin bekleyisin zayi olmasin seni cok iyi anliyorum 3.5 yilda ben bekledimm allah herkesin gönlüne gore versin...
Erken yaptım derken canm kaç gün erken yaptn bende catlatma iğnesi oldum adet olmama daha bir hafta varAmin İnşallah ben iğne kullanmadım ama bu ay oyüzden erken yaptım erken gebelik testinde çıkmıştı sadece bugün normal testtede çıktı artıyo inşallah değerim bakalım akşam kan vericem inşallah
Erken yaptım derken canm kaç gün erken yaptn bende catlatma iğnesi oldum adet olmama daha bir hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?