Hcg düşük olup gebeliği devam edenler

derin_elif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
6
1
1
36
merhaba arkadaşlar acil yardım için üye oldum ben aşılama yaptırdım ilk kez polikistik over hastasıyım daha önce kendi oluşan bi kimyasal gebelik geçirdim 2 yıl sonra bu ay aşıla yapıldı
11. Gün hcg:3.90 (gebelik yok)
13. Gün hcg:11.09
15. Gün hcg: 19
Sizce bu gebelik devam edermi yoksa kimyasal mı olur :(

Ve hcg 19 çıkmadan bi gece önce hafif pembe bi lekelenme oldu acaba aşılamadan sonra arkadan başka bir yumurta daha geçmi döllendi çünkü baktırdığımda iki yumurtadada çatlama var ama ne zaman oldular bilmiyorum

Net bilgim Yok inşallah sağlıklı ilerler canım benim ilerlemedi beta düzenli artmasına rağmen kalbi durdu Allahım gönlüne göre versin bende aşılama olmuştum tam adet günümde yanlış hatırlamıyorsam 300 lü değer çıkmıştı

Net bilgim Yok inşallah sağlıklı ilerler canım benim ilerlemedi beta düzenli artmasına rağmen kalbi durdu Allahım gönlüne göre versin bende aşılama olmuştum tam adet günümde yanlış hatırlamıyorsam 300 lü değer çıkmıştı[/QUOT

Amin canım hayırlısı inşallah çok sağol cevabın için. Bu durumu yaşayan arkdaşlar yok mu hiç

Net bilgim Yok inşallah sağlıklı ilerler canım benim ilerlemedi beta düzenli artmasına rağmen kalbi durdu Allahım gönlüne göre versin bende aşılama olmuştum tam adet günümde yanlış hatırlamıyorsam 300 lü değer çıkmıştı
Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten

Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Alakası yok,yumurtası erken çatlamıştır erken döllenme olmuştur. Ablamın adet günü değeri 312'ydi canım ve 5. Ayında şuan hala devam ediyor kızı olacak :)

Adet günümde değer gayet iyi artıyordu tek gebelikti sonra beta 2 katı aramamaya başladı keseyi kalp atışını gördüm çok sevindim sonra kanamam oldu bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum tek gebelikti

kızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı.. :KK43: son tahlilim 2 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi?

Benim adete bir gün kala 527 çıkmıştı.cok normal.degerin düşük olması geç döllenme olduğunu gösterir,yüksek olması da normal döllenme olduğunu.

kızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı.. :KK43: son tahlilim 2 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi?
Çok fazla umutlu olma canım ama Allah büyüktür en azından hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

hamile kalabilmiş miyim?? bu kimyasal dedikleri mi oluyor ki :( ozaman sağ tüpüm tıkanmamış olur. Allahım nolur öyle olsun..

hamile kalabilmiş miyim?? bu kimyasal dedikleri mi oluyor ki :KK43: ozaman sağ tüpüm tıkanmamış olur. Allahım nolur öyle olsun..
İnşallah tıkanmamıştır canım Allah yardımcın olsun kimyasal gebelik ben aşılama oldum 12.gğn kanda çıkmıştı gebelik

Ne kadar da kendinizden emin yazmışsınız ya hayret ettim gerçekten, benim de 300lerdeydi adet günümde bu şekilde yönlendirip insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin..

ben çok acele ettim aslında biliyordum çatlama iğnesinden sonra testlerin yanlış çıktığını ama heyecandan aklımdan çıkmış bir de çift çizgiyi görünce aklım başımdan gitti.. aradan bi 15 dk geçti ozaman bianda aklıma geldi doktorumu aradım o da idarrı etkiler ama kanı etkielemez kan ver bakalım dedi. ama işte önce 9,93 sonra 3,26. değerin 9a çıkmasına ne sebep oldu yada 3 edüşmesine ne sebep oldu hiç bilmiyorum :(

Ne kadar da kendinizden emin yazmışsınız ya hayret ettim gerçekten, benim de 300lerdeydi adet günümde bu şekilde yönlendirip insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin..
Yalan ve yanlis faekli anlamda kelimeler. Bu degerde gorduklerimde hep cogul gebelik oldu
Ben bildigimi yazdim. Ben gordugumu bildigimi yazdim sonucta. Inanip inanmamak size kalmis.Amacim kimseyi yaniltmak degil.

Yalan ve yanlis faekli anlamda kelimeler. Bu degerde gorduklerimde hep cogul gebelik oldu
Ben bildigimi yazdim. Ben gordugumu bildigimi yazdim sonucta. Inanip inanmamak size kalmis.Amacim kimseyi yaniltmak degil.
Kendinden çok emin konuşmuşsun ama emin değilsen böyle söylememelisin. Değeri 300'ü geçkin ablam tek bebeğe hamile ve şuan 5. Ayında,aklında bulunsun değer döllenmeyle ilgili çoğuk gebelikle ilgili değil

Beta hcg degeri cok degiskendir.
Hem hormonal,hem yumurtlama donemi,hem döngü uzunlugu vb herkeste hatta ayni kiside farkli hamileliklerde bile farklidir.
Benimde ilkinde gunumden 2 gun sonra 2062 cikmisti.
Simdikinde gunumden 2 gun once 65 cikmisti.
Gun uzunlugu ayni,yumurtlama hesabimda ayni ama farkli iste :)
Genellemeler aslinda sadece yorar :)
Hic kafanizi bulandirmayin.
Sizde bekleyin simdilik en sagliklisi

Ne alaka canım benimde 700 dü . Gayette sağlıklıyıd başk sebepten kaybettim. Bana da kesin çoklu gdbdlik dediler duyanlar ama öyle bir bağlantısı yok

Back
X