- 4 Temmuz 2018
- 6
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi derin_elif
-
Net bilgim Yok inşallah sağlıklı ilerler canım benim ilerlemedi beta düzenli artmasına rağmen kalbi durdu Allahım gönlüne göre versin bende aşılama olmuştum tam adet günümde yanlış hatırlamıyorsam 300 lü değer çıkmıştı[/QUOT
Amin canım hayırlısı inşallah çok sağol cevabın için. Bu durumu yaşayan arkdaşlar yok mu hiç
Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zatenNet bilgim Yok inşallah sağlıklı ilerler canım benim ilerlemedi beta düzenli artmasına rağmen kalbi durdu Allahım gönlüne göre versin bende aşılama olmuştum tam adet günümde yanlış hatırlamıyorsam 300 lü değer çıkmıştı
Normal tabikide.benim arkadasima adet gunu 7000 cikmisti ve tek bebektiTam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Alakası yok,yumurtası erken çatlamıştır erken döllenme olmuştur. Ablamın adet günü değeri 312'ydi canım ve 5. Ayında şuan hala devam ediyor kızı olacak :)Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Adet günümde değer gayet iyi artıyordu tek gebelikti sonra beta 2 katı aramamaya başladı keseyi kalp atışını gördüm çok sevindim sonra kanamam oldu bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum tek gebeliktiTam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Benim adete bir gün kala 527 çıkmıştı.cok normal.degerin düşük olması geç döllenme olduğunu gösterir,yüksek olması da normal döllenme olduğunu.Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Çok fazla umutlu olma canım ama Allah büyüktür en azından hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsinkızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı..son tahlilim 2 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi?
İnşallah tıkanmamıştır canım Allah yardımcın olsun kimyasal gebelik ben aşılama oldum 12.gğn kanda çıkmıştı gebelikhamile kalabilmiş miyim?? bu kimyasal dedikleri mi oluyor kiozaman sağ tüpüm tıkanmamış olur. Allahım nolur öyle olsun..
Ne kadar da kendinizden emin yazmışsınız ya hayret ettim gerçekten, benim de 300lerdeydi adet günümde bu şekilde yönlendirip insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin..Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Yalan ve yanlis faekli anlamda kelimeler. Bu degerde gorduklerimde hep cogul gebelik olduNe kadar da kendinizden emin yazmışsınız ya hayret ettim gerçekten, benim de 300lerdeydi adet günümde bu şekilde yönlendirip insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin..
Kendinden çok emin konuşmuşsun ama emin değilsen böyle söylememelisin. Değeri 300'ü geçkin ablam tek bebeğe hamile ve şuan 5. Ayında,aklında bulunsun değer döllenmeyle ilgili çoğuk gebelikle ilgili değilYalan ve yanlis faekli anlamda kelimeler. Bu degerde gorduklerimde hep cogul gebelik oldu
Ben bildigimi yazdim. Ben gordugumu bildigimi yazdim sonucta. Inanip inanmamak size kalmis.Amacim kimseyi yaniltmak degil.
Bende ilk yorumu okuduğumda şaşırdım acaba değilmiydi şüphe ettimNe kadar da kendinizden emin yazmışsınız ya hayret ettim gerçekten, benim de 300lerdeydi adet günümde bu şekilde yönlendirip insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin..
Tam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
Ne alaka canım benimde 700 dü . Gayette sağlıklıyıd başk sebepten kaybettim. Bana da kesin çoklu gdbdlik dediler duyanlar ama öyle bir bağlantısı yokTam adet gununde 300 ne demek yaaa dorduz falan mi hamileydin? Tam adet gununde 300 hic normal bir deger degil. Bu kadar yuksek bi degerse ve tek bebek varsa ortada anormal bir durum var demektir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?